Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfan rozwodki

dla czego ona taka pojebana

Polecane posty

Gość antyfan rozwodki
szopenowa - podobna jesteś do Dity? na foto widać, że blondie, dlaczego masz jej zdjęcia w stopce? napisz co jest w niej takiego, przeczytałem co było w wiki i nic specjalnego, sptreaptizerka i podrzedna aktorka, chyba nawet niezbyt fajnych fimów, lubisz styl lat 40-50?

Gość antyfan rozwodki
rozwodkaaa tak, wczoraj sie z nia spotkałem, moje ogłoszenie było na specyficznej stronie, nie szukałem dziwki, tylko normalnej dziewczyny, którą mógłbym omamiac, flirtowac z nią i zaciągnąc do łózka, spowodowac, że sama by mi do tego łózka wskoczyła. Twoje podbijanie tematu nic nie pomogło, tylko zdobyłas antyfana...

Gość antyfan rozwodki
rozwodka, ty faktycznie jestes mało inteligentna, albo sie nie znasz... napisałem na stronie gdzie laski szukaja facetów na seks za kase, że szukam kobiety, która pojedzie na wakacje i nie oczekuje w zamian seksu, może faktycznie jestes tak mało rozgarnieta, ale oczywiste jest, ze jesli pojade z dziewczyna to do czegos dojdzie, nie dla tego ze ja place za wszystko, ale dla tego ze bedzie fajnie... jesli faktycznie jestes rozwodka to sie nie dziwie, bo albo jestes bardzo mało inteligntna albo masz jakos skrzywione postrzeganie swiata 🖐️

Gość antyfan rozwodki
35 (ale nie wyglądam ) ;), lubie klimaty z lat dawnych, mam wrazenie ze było kiedyś inaczej, czasami sobie marze jak by to było urodzis sie 15-20 lat wczesniej :)

O tamtych czasach wiem tylko z opowieści i filmów :classic_cool: Ludzie byli inni, mentalnośc była inna... teraz dziwki, koks i lasery, to już nie te czasy.

Gość do antyfana
jesteś przytępawy - kobiety po porodzie dostają duzych bioder... głupi jesteś. Biodra to kości, a z szerokimi sie czlowiek rodzi. Chyba, ze po porodzie oblepia je tłuszcz no to wtedy są większe. Ale żeby kości rosly u doroslej kobiety po porodzie... hahaha

Gość antyfan rozwodki
w sumie lasery w naszych czasach to nic złego, mamy CD, DVD i inne takie :D, dziwki były zawsze... szok przezyłem na czerwonej ulicy w Amsterdamie, transwestutów i dziwek od groma, koksu tam nie szukałem, ale maryske łatwiej było kupić niz fajki (palę), żeby kupić papierosy w automacie trzeba mieć ichniejszy DO, żeby kupic dragi wystarczy pójśc do sklepiku obok i po prostu kupic, bez żadnych cegiereli ze sprawdzaniem wieku

Gość do antyfana
jesteś przytępawy - kobiety po porodzie dostają duzych bioder... głupi jesteś. Biodra to kości, a z szerokimi sie czlowiek rodzi. Chyba, ze po porodzie oblepia je tłuszcz no to wtedy są większe. Ale żeby kości rosly u doroslej kobiety po porodzie... hahaha

Gość antyfan rozwodki
szopenowa, poszukaj w necie radia tok.fm, własnie jest audycja gdzie graja kawałki z tat 40-50, spodoba Ci sie, http://www.tokfm.pl/Tokfm/0,0.html 1/4 ekranu po prawej stronie, słuchaj online, mozna przez winampa albo WMP

Gość antyfan rozwodki
do antyfana - mojej byłej zonie po 1. dziecku biodra sie poszerzyły, tłuszczyk miała juz tu i tam, chciałeś/łaś zabłysnąć ale nie wyszło... tak jest, że miednica sie w czasie ciąży sie jakby to naswac może nie powiększa, ale zmienia kształt, poza tym nie będę na ten temat dyskutował...

Gość antyfan rozwodki
tobie duzo rzecy sie wydaje/zdaje, normalne, dla tego jestes rozwodka, bo zyjesz w swiecie urojonym w twojej malej glowce, szkoda mi ciebie, ale nie ma dla ciebie ratunku 🖐️

antyfanie wstrętny jesteś, ale nie chce mi się po tobie jechać, wróć na topik o wakacjach i poczytaj sobie jeszcze raz :P

Gość antyfan rozwodki
jestem w tej komfortowej sytuacji, ze nie musze ci odpowiadac, pisze aby podnic temat, bo z tego co wiem to wiele osoób nie lubi sobobniczki o nicku rozwoodkaaa