Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfan rozwodki

dla czego ona taka pojebana

Polecane posty

Gość antyfan rozwodki

czy każda rozwódka ma takie problemy jak ona?

Gość IMO13831
Nie widzisz całości... Uspokój umysł i przyjrzyj się jeszcze raz. Ona nie jest tylko rozwódką, ALE TAKŻE SAMOTNĄ MATKĄ. :classic_cool:

Gość antyfan rozwodki
oczywiście chodzi o uzytkownika tego forum o niku "rozwódkaaa", jeśli to faktycznie ona to może dawno nikt jej nie bzykał... Macie jakies zdanie lub teorie na ten temat?

Gość antyfan rozwodki
ooo widze, ze sie pojawiła osoba, o której bycie byłem podejrzewany jak po rozwódce jechałem...

Gość antyfan rozwodki
tamta wredna strasznie jest... jeszcze troche i zaczne unikać rozwodek...

Gość antyfan rozwodki
czy to temat o modzie? kdybym miał komentować ubiur i bioderka szopenowej to bym załozy o tym topik... szopenowa to jak z tymi ciuchami, sumienka nie?

Gość antyfan rozwodki
fajnie podkresla bioderka jak już napisałem i super zgrane z bluzeczką na foto wyglada ja sukienka, też dałem sie nabrać, ale i tak nie lubie rozwodki (tej z 3xaaa)

Gość antyfan rozwodki
Szopenowa fajna laska jesteś, ale pewnoe to już wiesz

Gość antyfan rozwodki
szopenowa, bezposredni jestem... Rozwodkaaa, nie ja nie teskniłem, właściwie miałem nadzieje, że odcieli ci internet, a tu taki niefart i pojawiłaś się 🌻

ja chyba też bezpośrednia, pewnie za bardzo, Dzięki Szopenowa za te 10/10 :) A wiesz mój antyfanie, że chyba jako pierwszy założyłes o mnie topik :)

Gość antyfan rozwodki
a co to zdjęia laski z pozostałych linków? tej w kostiumie coś a la marynarskim? też Twoje? tak samo fajne bioderka. Masz jeszcze jakieś fotki swoich biderek, którymi mogłabys sie podzielić? fajny płaski brzuszek, bioderka pewnie zostały po porodzie

Gość antyfan rozwodki
rozwodkooo a wiesz dla czego zalozylem topik o Tobie? wkurzasz mnie strasznie, Ty i Twoje pisanie, mowia ze od nienawisci do milosci jeden krok czy cos takiego, ale to jakies banialuki, bzdury... podbijałaś moj temat o wakacjach, pamietasz? strasznie mnie wkurzyłas wtedy...

Gość antyfan rozwodki
szopenowa, no to powiem Ci, ze chyba zostałas stworzona do tego, wszystkie kobiety po porodach (no prawie wszystkie) "dostaja duzych bioder", fajnie wyglądasz na fotkach i fajne ciuszki masz na sobie, pasuja do siebie

W ciągu najbliższych 10 lat nie przewiduję. Nie wiem, czy w ogóle ;) Zobaczymy W każdym razie dziękuję ;)

Gość antyfan rozwodki
szopenowa, bioderka boskie, jak się zdecydujesz to daj znac, 10 lat moge poczekać ;) rozwódka, jak zwykle sie mylisz, albo mylisz mnie z kims innym, ale i tak pozostane antyfanem...

przejrzałam historie i juz Cię zidentyfikowałam:) Podejrzane to Twoje ogłoszenie było i tyle. Znalazłeś swoją wybrankę?

Gość obsessive
rozwodka latwiejsza niz prostytutka