Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6 widera.

Problem z brzuchem - zmarszczki!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 6 widera.

Mam pewien problem z brzuchem - otoz kiedy sie nachylam to nad pepkiem marszczy mi sie skora i robia takie nieestetyczne zmarszczki. Nie wiem czym jest to spodowodowane. jestem szczupła, normalnie brzuch jest płaski i nie widac zadnych "zmarszczek" jednak podczas schylania starszne:o Wyglada to troche jak cellulit i nie wiem co z tym zrobic:/ pomocy!

Gość IMO13831
Mawiają, że samobójstwo nie jest dobrym wyjściem, ale...

Gość ddfdffdffg
nie opalaj brzucha ;)

Gość A K I M A
Żelazko parowe pomoże:D Na pewno nie jest zle.

Gość 6 widera.
nie opalam :D nie wiem moze faktycznie to taka uroda brzucha ale wkurza mnie to 😠

Gość facet z dużymi zmarszczkami
a u mnie są naprawdę duże zmarszczki na brzuchu... kiedy się schylam ... co robić?

Gość 6 widera.
:(

Gość facet z dużymi zmarszczkami
chodzi o zmarszczki tłuszczowe...

Gość oponka222
Po ciąży miałam straszne zmarszczki na twarzy. Czułam się jak czopek - dosłownie. A do tego brzydki czopek, który nadaje się do jednego. Wpadłam w lekką depresję. Szczerze to dopiero moja przyjaciółka umówiła mnie na wizytę do doktor Beaty Dethloff, która zajmuje się medycyną estetycznej - głównie w Warszawie. Na spotkaniu zasugerowano mi 15 zabiegów Icoone na twarz. Bałam się, że one bolą. Nic bardziej mylnego. Dla mnie te zabiegi to była czysta przyjemność. Może dzięki temu, że miałam później takie pozytywne nastawienie to wszystko zmieniło się w RAJ - wypiękniałam, przyznam :)

Gość gość
To, że ci się skóra marszczy przy zginaniu to raczej normalne. Nie wiem czy dobrze rozumiem twój problem. Jeśli tam rzeczywiście masz jakieś zmarszczki których chcesz się pozbyć to kwas hialuronowy wypełni ci każdą zmarszczkę bez problemu. Na przykład polecam taki kwas www.techderm.pl . Co prawda miałam wypełniane w zupełnie innym miejscu więc dla pewności najpierw skonsultuj się z lekarzem co będzie najlepiej pasowało do twojej skóry.