Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antonim202

EREKCJA - wizyta u lekarza seksuologa lub urologa

Polecane posty

następna z mantrą : ja jak rodziłam to... wsadź se w dupę angeligue swoje prawdy objawione, że miałaś 1 położną itd. większośc kobiet przez okres ciązy zalicza 9 badań do-w-cipnych, wzierniki i końcówki usg w pochwie, a w czasie hospitalizacji i porodu np. wycieczki studentow medycyny nachylających sie do rozkraczonego krocza, wycieczki 5osobowego lekarskiego obchodu nachylających sie do rozkraczonego krocza i sranie do basenu podstawionego pod pupę przy kilkuosobowym zespole oddziału porodowego i wiele innych "przyjemności" odzierających z intymności, mąż autorki jest śmiesznym i durnym dziecinnym pajacem bez jaj, po co ci taki w łózku ?

Gość v3synergy
jesli jest nadciśnienie i leki powodują słabą erekcje, to naprawdę warto spróbować je ograniczyć i zastosować suplementację l-argininą, najlepiej jakimś komplekserem, np. proargi9plus (lepszy), argenix itp. arginina obniża cisnienie przez uwalnianie tlenku azou do krwi i dzieki temu działa też troche podobnie do viagry, a jest przy tym całkowicie bezpieczna! pozdrawiam

Gość przystojy doktor dla,pięknej
konecznie do urologa , ale urolog zajety bedzie w najbliższym czasie sowja kobietą :(także sam smutny jestem można do mnie do seksuologa , ae dzis jestsem uhahanbyyy

Gość gość
:) dobry lekarz nie musi sie afiszować na kafee :)

Gość gość
ale masz babo faceta, w cholerę ztakim facetem, chyba już go wymieniłaś, bo dużo czasu minęło

Gość gość
watek z lutego ostatni

Mój mąż był u Doktora Jamiołkowskiego w Ober Clinic. Miał spore problemy z erekcją, bałam się o niego, bo strasznie to przeżywał. Nie wiem dokładnie na czym polegało leczenie, ale mój mąż nie ma już takich problemów, dzięki czemu i on i ja jesteśmy szczęśliwi

Gość gość
jesteś asystentką doktora Jamiołkowskiego i wypłaca ci premię za reklamę?

Gość gość
W takim przypadku konieczna jest wizyta u urologa, bo jeśli twój mąż bierze leki, to jest to kwestia fizyczna a nie psychiczna... Ja sam miałem problemy z erekcją, które były spowodowane pewną chorobą... Musiałem iść do urologa. Jestem z Poznania i byłem w http://www.conticlinic.pl/ . Teraz wszystko jest w porządku.

Gość gość
słusznie :_)

Gość gość
rozumiem, że wizyta u lekarza i wspólne omawianie problemów z erekcją jest dość wstydliwe, ale to żeby żona miała iść za męża, bo ten się obawia badania dla ich wspólnego dobra... trochę to nie do pomyślenia. na szczęście mój mężczyzna nie broni się rękami i nogami przed lekarzem, który może mu faktycznie pomóc i ostatnio sam się zgłosił na kontrolę do www.gabineturologicznylodz.com.pl - a co do twojego męża to naprawde przekonaj go, że warto!

Gość gość
Z takimi objawami trzeba jak najszybciej zgłosić się do lekarza. Ja mogę Ci polecic tego urologa www.urolog-gorecki.wroclaw.pl im szybciej zacznie się leczenie tym szybciej można przezwyciężyć chorobe

Gość gość
a co sie nagle stało,że wygrzebano taki wątek ? idz do najlepszego !:P