Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgnhj

gdzie jest boza owieczka? czy ktos wie?

Polecane posty

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie kim on sie powinien zachwycać LADY GAGA. Bo wiecie co oni gadaja o mnie - mieli widzieć moje zdjęcia i PO NICH. Zwłaszcza z dowodu osobistego. i tak się smieją ze mnie i mają rację jak mi oddadzą podatek a ja ich OBSRANYCH i OBSZCZANYCh ryjów widzieć nie chcę. ten Niemiec jest moralny to jest jedna POZYCJA SEKSUALNA. Te baby mają męzów GEJÓW wszystkie. A że babom wsadzał do tyłka to OBRZYDZA prawdziwych gejów i sie brzydzą nim. Taki jak to biuro był w średniej, a pózniej mu przeszło, chciał się ożenić, normalnie żyć, nie umiał. I całe życie jego to rodowód wiecie - on nie ma rodowodu , on Niemcem nie jest. Co mu sie w tej sredniej. I teraz już ma rodowód najważniejszy na Niemców jak wyszło wszystko żeby mi nikt nie pierdolił, że TAKIEGO MORALNEGO NIEMCA OLAŁAM. Jak mój starszy. To jest skomplikowane, ale ma ten rodowód - wie czyj jego sprawa, zaś go nie wyciepną. Ale jak jeszcze raz o tym DEKLU usłyszę to idę na policję za tę Ilonę - ona tak wygląda jak wygląda przez niego. I tyle. On ma włosy, a ona i tyle :( I wiecie - po co on stoi o te stare baby? Byłby od Maryji i coś z niego zrozumiem. On w ogóle od Maryji nie jest. Czy on jest dzieckiem swojej matki w ogóle? Nie wiem. Może nie - kto wie. Może podrzut i tyle :( I koniec - takie zero. Jak on dzieci chce mieć? NIe ma takiej możliwości w ogóle. Bo musiałby być od Maryji on w ogóle od Maryji nie jest. jest żenujący jak te stare klempy śląskie tam zboczone antychrystki satanistki. Żadna do kościoła wiecie PRZEZ MiESIĄC. A ty miesiąc i ani pochwały mi powiedzą i jeszcze ci geje z Warszawy ci czegoś nie wysłały. I za to sie Niemiec obraził bo Niemcy mają Boże Narodzenie a Polaki co mają. SPIRYTUS MU POWIEM bo mi powie, że gooczy PALĄ bo go wypaliłam. To niech se poleje je SPIRYTUSEM bo Polacy mają chrzest, a on ma chrzest? Nie ma. Nie jest ochrzczony. Buddysta to jest wiecie. Buddysta z Bożym Narodzeniem. No i za takiego zdaniem starych pizd miałam sie wydać wiecie.

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie co - oby piorun w BIAŁY DZIEN zabił te babsztyle z książek. Jak one wyglądały - wszystkie w okularach. Na tych nockach. Na dniówkach mogłyby być ale na nockach. I ta Ilona - czy ona miała okulary to nie wiem, ale teraz już mogłaby być. A ten właściciel tego dekla powinien wyrzucić bo moralny I TRZYMA z moralną, a on? Jeszcze by jej do dupy wsadził bo PALI. Taki jest. A Ilona co? Jak przyjedzie sama to też może jej do dupy wsadzić za palenie. Ogrywanie papierosa. Byle co sie może dziać. W koncu Niemkom wsadzał to Ilonie też. Mnie nie bo Polka i się mnie boi i że się miał bać tych bab. To jest wszystko do sądu co oni zrobili. On powinien mieć karę ograniczenia wolności - to jest idiota, że po prostu szkoda słow. Ale się go boją i jest MORALNY. Niech tylko na tycxh okularach spermy nie mają wiecie jego jak jeszcze se jej nie wypalił i tyle. Bo zawsze po cichu pali - CICHACZEM i tyle :((( I taki jest, ale taki moralny - dajcie spokój. To by miał rodowód maryjny a nie ma. Już ja tam swoje wiem wiecie. W sumie ta obrączka by mu sie przydała mi powie ale cóz... nawet na Ilonę nie, ale na tego jej męża wiecie ją załozył i żebym wróciła na pewno bo chce mi sie przyjrzeć. jeszcze czego - nie warto i tyle. Warto mi powie - nie warto . Tylko dzięki Ilonie kasę dostałam, a teraz? Co ja zrobię? Tak Ilonę pomówiłam, jeszcze mnie okradła. A męza byłam nieświadoma - czy przeżyłabym? Nie ma szans. Oni i ich paszporty. W dniu sądu ostatecznego wszystko im wypomnę. Głupi paszport i 20 ludzi się w Polsce kropnęło , a dalej? A liczą się tylko rodowody wiecie. I tyle :((( taka prawda :((( na razie - już prawie 4.00 rano... :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie ten Niemiec musiałby przestać kpiny z wiary sobie robić i na szefa się ochrzcić i NIE PO NIM. Jak moja matka. Najlepiej u protestantów bo inaczej do piekła ognistego. Wiecie on jest tylko węglem i tyle. Do spalenia. Jak on się nie ochrzci to po nim. Do księdza musi iść i się ochrzcić. Tyle warta jego moralność :( Taki jest moralny. A stoi o te Boże Narodzenie jak pował najgorszy bo żle traktował kobiety i dzieci nie ma on to wie. I wiecie z wszystkich robi debów i tyle. Niech ten szef przyzna mi choć w tym rację JAKI ON JEST? Cała grupa i on musi W ŚRODKU DNIA PRZYJEŻDŻAĆ i budzić ludzi że on przyjeżdża Z WYPŁATĄ i tyle :( No kompletny świr. Na stołówce w środku dnia kasa. Sobie tam jeźdżcie i niech wam zapłacą CHOĆ RAZ. tacy są. Ale też cisza i w ogóle. I 15 kg schudłam tam - tak miałam dosyć. Wycieńczona byłam jak więżniarka Auschwitz Birkneau. :(

Gość z owcą jej do twarzy
:classic_cool:

Gość z owcą jej do twarzy
:classic_cool:

Gość gdzie jest owca
owca wroc do nas