Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgnhj

gdzie jest boza owieczka? czy ktos wie?

Polecane posty

Gość bgnhj

hmm???

Gość smutnaosobazlasu
Tu jestem 🌼 Niebawem się zaloguję na czarno i BYĆ MOŻE napiszę coś o grzechach ludzkich. Aktualnie mam dużo myśli w głowie. Wszystkie raczej smutne, ale może będzie lepiej? Oby :( A o co chodzi?

Gość smutnaosobazlasu
Ostatnio musiałam ZNOWU wrócić z pracy - i wyrażałam się bardzo wulgarnie o rodzinie w piątek czyli wczoraj, ale dziś się uspokoiłam. Chora jestem trochę gdyby nie 2 wycieczki wiesz ostatnio to jestem normalnie ZARŻNIĘTA ŻYWCEM przez jakieś lesbije bez szkoły podstawowej i tyle. Jestem załamana i przerażona. Wielkie ogrodniczki wiesz - żenujące downy. Patelnią po łbach je walić i nic poza tym sobą nie prezentują. Nawet obrączek nie mają bez tej podstawówki - takie wariatki, dekle i idiotki. Dajcie mi spokój i pół roku się znęcają nade mną zamiast walić do Iraku i walić się z Arabami tam - to się kochają z nimi. Seks analny z nimi uprawiają - taki tam jest poziom. Obrzydliwe :( Już przynajmniej moralne mogły być po tych morderstwach, ale za dużo wódki i pod czachą wali. Miałam iść na policję i z deklami skonczyć. A jedna nawet ma dziecko 20latka wiesz. Co ta polska policja robi to ja nie wiem. Gra w karty bo tyle to warte. Się z jakąś Żakliną będę liczyć - jak jej kudły wyrwę i zęby wybiję temu LILIPUTOWI bez stałego adresu to zrozumie, że miała UROSNĄĆ trochę. i wiecie - miałabym pracę i pierdzę na nią przez ten komputer. Wielka pani AFA - urosnąć miała trochę więcej i by rację miała. Krasnalica :(

Gość smutnaosobazlasu
Tak to jest w życiu - seksem analnym ZBOCZONE DOWNY polskie z paszportami niemieckimi ogrywają mi matkę 3 dzieci - żebym o nią nie stała bo...nie warto. Księdza ma po swojej stronie i jej pomoże, żeby nie było że o lesby stoi. A niech stoi - o pedałów stoi to o lesby też może. Bo nie wiem jak jest na pewno. Miał stać o rozgrzeszenie. To jest piekło, a nie ludzie i tyle. O pedałów? Na pedałów dzieci zrobił. No - a gdzie oni? Bo wiecie w okolicy mu księża jajca skopią. JAJCA nie penisa i tyle mnie to obchodzi i koniec. Żeby wiecie nie było, że tam księża pedały są. To w Holandii a to nie to państwo. I skończy się pobiciem tego księdza i tyle warte lesby, ale ja byłam najgorsza. A one są najgorsze tam w całej dzielnicy i je wyrzucą - tak uważam bo będzie, że ci Arabowie jedynie je wożą do pracy - to jak to o nie stoją. No a jak stoją to się wydawać na dzieci mieszkania bo nikt nie zdzierży, że przez mojego brata tam oni nie są żonaci - to jest bzdura i koniec. Ja wiem jak było, jestem po jego stronie i koniec. A tam nie wrócę nigdy. Jedno przekleństwo i tyle. Przez polskiego księdza. Ma rodowody, żeby z zyciem uszedł. Co on sobie nie myśli? Boga ogra. No to faryzeusze krzyż ograli, ale który skończył gdzie indziej poza piekłem to nie wiem. Bo kto ma rodowód ma się ożenić i on miał być żonaty a to jest ojcobójca i niech mi zejdzie z drogi bo że z tego się nie wyspowiadał to księdzem został. Nie daliby mu jakby się z tego wyspowiadał wiecie. Bo ja się nie wyspowiadałam - BO NIE PASOWAŁO. Dzieckiem mnie szczuł gnojek. A ja mam rodowód od 3 księży świętych i niech zwala szmaciarz ode mnie. On i jego brygidki - a moja matka się na sznurze przez takich powiesiła i on mi nie będzie rządził, a mojemu bratu też bo gówno wie jak było - to po czyjej jest stronie - ludzi czy jego? I niech spierdala stamtąd bo go Arabowie zabiją bo przez niego nie ma meczetu. On się dowie co to jest Islam - i będzie teraz - jak Biblia go nie obroni to nic mu nie pomoże - to dostanie za to, że na islam nie przeszedł bo tak i już. Bo ledwo z pracy nie wylecieli. A on niech włoży wór pokutny bo do piekła za ojca z tymi rodowodami pójdzie. Wiecie czemu nie miał rodowodu? Byleby dzieci nie mieć bo po nim. Ciekawe co on robił w liceum - na pewno wytrysk na twarz - taki ksiądz OHYDNY - palant , dureń, a brata nie dam bo rodowód ma taki jak ja - nic nie warty. Ale moją okolicę się ratuje i nie po nim. No i teraz widać, że Arabowie chcieli go zabić bo ludzi słuchali , a on miał po prostu źle nadany rodowód - ta matka nie chciała go skrzywdzić, ona po prostu nie wiedziała jak się nadaje - patron musi być wspólny, a ona go skrzywdziła i to jak :( I dlatego nie jest żonaty - jedyny powód. I wiecie - ja tam nigdy nie wrócę - poniżać się nie będę - a reszta niech się ODPIERDOLI od moich maili prywatnych i zajmnie szukaniem pracy dla bezrobotnych i tyle. Ja mam swojego adoratora i mnie żaden brat nie jest potrzebny choc też młodszy nie może mi wiele zarzuć, a Polacy mieli szanować lady Dianę i nie po nich, a tak? Wszystko się może zdarzyć i tyle :( I koniec :( I ten brat po prostu miał wytłumaczyć jednej osobie rózne rzeczy, sam siebie nie rozumiał, tego rodowodu - i wiecie - to wszystko przez to - przez to ci Arabowie tam są. A tę osobę też sponiewierał a ta matka miała mu tego rodowodu nie dawać tak jak dała - bo to jej nie patroni. Tylko tego nie rozumiała i nie umiała z dzieckiem sobie poradzić wiecie. Patron się musi przyznać do osoby nadającej i do osoby otrzymującej. PRZYNAJMNIEJ tyle - tak to bez sensu. Nie rozumiała tego i całe życie do kitu także on nikomu się nie da, ja też. Ciekawe ilu osobom taki durny rodowód nadał mój ojciec? Tak DURNIE - bo rodowód - OK, ale durnie go nadał. A drugiemu dziecku wcale? Ale ojciec :( Żebyśmy razem do piekła poszli, a on gdzie? Ale wał głupi - on do nieba. idiota :(

Gość smutnaosobazlasu
Ten mój brat ma już wiecie inny rodowód z kapliczki co ksiądz na niego postawił i tyle. Z tej kapliczki ma rodowód - za tych Arabów ze się z nimi musi użerać przez głupią babę co miała rozumieć rózne rzeczy NA PRZYKŁAD rodowody bo jest na niego, a w sumie ale Niemka - kretynka i tyle. I tez jej się nie da, a matce też bo miał nią pierdyknąć i tyle. I z tego rodowodu on się może ratować wiecie moją okolicą i moją matkę będzie kiedyś znał, swoją biologiczną zna - w dupie ją ma bo zamiast ciążą to widziała, że wydana nie jest i szybko latała za mężem i dzieci jej wzięli, ani nie wiedziała że ma 2 dzieci. Bliżniaki. W lutym uważalam, że by do głowy dostała przez to, a teraz myślę ze by to osmoliła. Choć ... może i dostałaby do głowy. Ale wiecie - ma najwyższy rodowód na Niemcy i Niemcem jest na zawsze, a swój ma taki, żeby przyrodę szanował. Bo ksiądz nic nie szanuje przyrody - jest kompletnym ignorantem i dlatego nigdy nie dostanie tego rodowodu - może kiedyś. Zamiast mu pomóc, dobrym słowem, że dużo pracy to jak ta szalona Rosjanka na niego, ale ona nie jest najgorsza - ona przez księdza, a to jest ofiara prawosławia - kto tam wie czy jakiś pop jej nie gonił, żeby jej dziecko zrobił wiecie. I ja już dalej nic nie poradzę i tyle. I wystarczy ją wyekspotować w jedno miejsce i ...po całej Polsce - i tyle warte to powiedzą mi Niemcy, a ja o to stoję. A co mam robić im powiem? Niczego nie skończyłam - już dawno bym za mąż wyszła, a tak? 35? Kto mnie będzie chciał. Zostaje stać o badziewie ruskie i tyle. Litwinka ja jestem - Litwo ojczyzno moja i w d... wszystko wiecie. Co jest warta ta Rosjanka? Pracę ma, kasę ma - auto se kupi jak nie dom i na wycieczkę pojedzie, a ja co mam robić? Zaś na 500 euro zbierać. Niech mi zejdą z drogi wszyscy bo ich powypalam jak SŁOMĘ W STODOLE i tyle :( Bo co są więcej warci, nie? Zielsko się zbiera na stos, podpala i płonie - tak pisali w Ewangeliach. W czas żniwa tak jest. Może to już ten czas, nie? :(

Gość To już jest koniec
smutnaosobazlasu- czy Ty cierpisz na chorobę psychiczną?

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie - fakt miałam nie stać o te Agnieszkę Śmieszkę, ale co tu robić? Same lesby? Zjechać i tyle. Ani netu, ani niczego. Beznadzieja. Się będzie hajcować ta Śmieszka równo za mnie - ma się wydać i tyle. Gdyby miała rodowód to by mogła być, tak też może ale bez właściciela i tyle. A wiecie on - patron się do niego przyzna? Jeśli nie będzie stał o mnie to nie - on nie jest ekologiem i tyle. Ja jestem POLSKIM ekologiem i tyle. Nie wiem ile mu Bóg wybaczy. On może być co najwyżej z lasu. A ja nie mam tytułu, wszystko od Boga. On chybaby chciał stać o morderczynię nauczycielki ale coś tak mu nie wypada, ale wiecie -ta morderczyni ona gwiazdę zabiła. Nie całkiem - ale nauczycielkę rodowodową i to jest bardzo skomplikowane wiecie dlaczego tak to jest jak jest. Musiałaby mieć rodowód zabitej nauczycielki - ona chyba była podejrzana o morderstwo jej, podejrzana w papierach gdzieś jest bo ją uczyła jeździć autem. W pewnej chwili weszły do lasu, tam ją zadżgała wiecie i pochowła , zakopała, zostawiła autem i poszła pieszo. Dlatego - bo co jest warte moje chodzenie pieszo jak nie umiem jej ograć - i chyba już się deklarowała że nauczy mnie jeździć jak nie umiem bo śmiała się, że nie wzięłam prawo jazdy do Holandii bo nie umiem jeździć, a tyle pieszo łazę - co to warte? Nie - ja nie wzięłam prawka bo wszystkie firmy od października zeszłego roku - nie trzeba było prawo jazdy. Jedyny powód. Ja jej się nie dam za Amerykanina bo nie ma USA. Tam miały być psy tropiące że ona była w tym aucie jak tę nauczycielkę zamordowano wiecie RODOWODOWĄ gwiazdę z rodowodu - gwiazdę nie gwaizdę to jest bardzo skomplikowane, ale miała jej rodowód i tyle. Jakbym komuś ufała to bym powiedziała czyj rodowód miała nauczycielka - a tak nie muszę. Mnie po prostu mieli powiedzieć - niech sobie prawo jazdy pani weżmnie bo wszedzie daleko, auta są. I to wszystko. No drogi nie znam to by ktoś musiał siąść ze mną i pokazać - mapkę jakąś mieć - wiecie takie rzeczy. No ale reszta... i ona o psy stoi i jest na mnie rotweiler, a ja WILK i koniec. Jak ją kropną w Polsce to choć jedną i tyle. Tam prawie każdy powinien siedzieć, ale wrócić musiałam przez ZAGINIONEGO z mojego domku. On zabił geja w Polsce, ale poszli na policję na niego - zaginiony i przez niego mi adres zleciał bo o mnie stał po to żebym była morderczynią. I w ogóle chcieli mnie zabić też, ale nie wiedzieli jak. A mieli zabić sobie babkę co nimi rządziła. Za ładna - ja się nadawałam. A to oni się nadawaja - niech ich pozabijają, powyrzucają - tyle mnie obchodzą bo wystarczyło w nią papryką czerwoną - ŚWIATŁO STOP i po niej, ale nie -na mnie i to SPERMĄ W OCZY za ogrodnictwo i książki. Zenujące dekle. I teraz słuchają KATA na mnie, żeby nie wyszło jakie zera. A wiecie co ja zrobiłam na tę laskę. Wypaliłam jej oczy, żeby się paliła w piekle za wszystko i tyle. Bo miała siedzieć za zabójstwo księdza W PODSTAWÓWCE, a to jest jedna sprawa, a jest jeszcze druga. Bo ona ma 2 zabójstwa na sumieniu I DLATEGO nie pasuje na kierowcę bo Arab jest ojcobójcą bo IDEALNIE dogaduje się z szefem i tam jest wszystko idealnie i uważaja , że odpowiednia praca i mnie wykończą. Jak? Tylko jak mają Lady Dianę mnie wykończą. Po swojej stronie. Czyli jaka jest ta kierowniczka w biurze i reszta? dziwki i tyle. I ta lady Diana jest ich po stronie już bo co ma robić - wszystkie wywalą bo kurwy ostatnie - no to z Holendrami się walą bo niewydane a w pracy święte - no ale co - Niemki by musiały być z najwyższym rodowodem na Niemcy. No to lady Di praca, a reszta? To już nie moja sprawa. Ja tam byłam tylko dla kasy. Wycieczka nad morze - ja im pizdy i dupy wypalę bo do tyłka im Holendrzy wsadzają żeby dzieci nie miały, a pedalstwo ogrywają sobie tak seksem z nimi. Dlatego takie walnięte są - nic nie warte, żadna nie ma rodowodu - z pedałami się walą i najmądrzejsze na świecie. Żadna dzieci - nikt tego nie rozumie. Z tej firmy pedały o nie stoją. I to wiedzą niektórzy nasi - stąd całość nie do ogrania. Czemu nie chcą ich dać? A ktorej Holenderce do dupy wsadzą i tyle - a im mogą i są bi albo hetero i tyle :( Oto jest moja ostatnia firma wiecie. O to miałam stać. Czemu o firmę nie stoję? A to w ogóle istnieje. Nazwę mi proszę wytłumaczy Unia KUREW DUPNYCh - chyba tyle to znaczy :(

Gość smutnaosobazlasu
To wie jeden gej polski tam i tak sobie szybko DZIECKO zrobił na mnie i zadziałało bo po nim i tyle. Jakim ja jestem zwierzęciem i po mnie. KAŻDYM. KAŻDE zwierzę mam od Boga i tyle. Za moją koleżankę - córkę przeora jasnej Góry. Bo miałam być zoolog i tez bym NORMALNIE każde zwierzę miała i uczyła w średniej bioli i wszystko by było dobrze, ale ta koleżanka i Bóg mnie pokierował inaczej. I też by było dobrze bo ogrodniczka i MIAŁAM MIEC ZNACZENIE, ale głupi profesor, uczelnia i praca bez znaczenia, wszyscy to widzieli, śmiali się , nie rozumieli mnie. Praca miała mieć znaczenie i koniec. W końcu 5 lat życia. Dlatego od Boga mam studia uznane i te fizjologię roślin też wiecie. I wszystkich w ogrodnictwie ma SZLAG TRAFIĆ. JAK? Jakieś ruskie metale - no ale to taka głupia uczelnia, ja chciałam odejść, nie umiałam. Opłacało się? A oni chcieli mnie zabić, mieli mi dać odejść i bym miała NORMALNE zycie, nie chcieli i mnie zniszczyli, ale fizjolgię roślin ze studiów mam uznaną. Że bez sensu a co ja mogę za to, ze w Polsce lubią się gwałcić. Niech sie gwałcą. To mam uznane, ogrodniczką jestem, matkę i jej rodziców mam - siostry, braci tyle ile - po co mi więcej i kilku innych ludzi. Może spotkam jeszcze kogoś normalnego? Kto wie. Na pewno nie w holandii, ale może w Polsce albo gdzieś tam? Kto wie, nie?

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie to wszystko jest przez moją matkę co się dzieje. Samobójczynię. Nawet ją wypaliłam ze strachu. Ale już to ograłam i znowu ją mam. Bo ona widziała w takiej kaplicy księży, którzy ogrywali sobie Skarbka i wszyscy na nią, że nic nie powiedziała, a sami zboczeńcy, ale co by zrobili? Trzeba było wszystko wodą święconą skropić , kadzidłem odymić i ZAPŁACIĆ Bogu za zbeszczeszczenie Obrazu Miłoserdzia Bożego. Bo kaplicę wiecie postawili Bogu /ludziom PRZEZ MOJĄ MATKĘ i tak musieliby zapłacić bo pili wino - skąd? Nie płacili za to wino. No to mieli zapłacić 3 razy tyle co wypili bo wszyscy pijani, a co oni pili? I by starczyło. Tak by i tak nie zrobili a tyle starczyło i co? Bo czemu diabeł przyszedł - kasa go mieli ograć - tacy byli - zapłacić. Bo Biblia kosztuje wiecie teraz będzie, a wino kurde jest za darmo. I tyle mnie to obchodzi i koniec. I wiecie - Kościół Katolicki to są już OSTATNIE ZERA cudem ratowane. Ja wiem co piszę. Co oni robią? Nawet PIENIĄDZEM diabła nie potrafią ograć. Wykupć KASĄ swoich grzechów. A ci księża powinni być USUNIĘCi z tego miejsca i każdy kara cielesna. Właściwie za przestępstwo cielesne - bez bólu - kara cielesna i tyle. Pokuta np. biczowanie za takie coś i posty silne. Ciekawe jak oni to odpokutowali - oni zbeszcześcili miejsce święte. Co oni sobie myślą? Że Bóg jest idiotą? On po prostu jest jak LODOWIEC,powoli, ale OSTATECZNIE i taki jest bo ja to wiem. A oni co wiedzą? Jak się schlać i do dupy se wsadzić. Tyle wiedzą. Albo jak zakonnicy wsadzić do dziury i dziecko se zrobic nie wiadomo po co i na co. Nie wszyscy ale 96% bo tak mi mówi Duch święty. 95% - wcale nie tak mało :(

Gość smutnaosobazlasu
Ja mam matkę samobójczynie, jej rodziców samobójców, dwie siostry samobójczynie i jeszcze jeden uczen mi sie kropnął w 2008 roku w sumie. Dlatego nie pasowała mi stała praca. Niby się miałam zainteresować - a oni się mną interesowali i tyle. Poza tym ja ich nie chciałam. Świeczkę mu mogę zapalić i tyle. Mądrzył się a adopt i taki koniec. Jak mój mi powie. I że nie miał ze mną szans. Czemu on się zabił? No trudno powiedzieć, że przez moje lekcje. Rok go uczyłam, 3 lata kto inny i samobójstwo przez maturę z angielskiego? Dziwne. On nie wiedział co robić dalej. On się zabił bo ja nie wiedziałam , że dyrektor gwałcił. To jest moja wersja i do dziś tam by było tak samo. Takie zerska tam chodziły. Pan dyrektor i cisza jak makiem zasiał - za angielski się zapłacił, nic nie ważny no i dostał w dupsko, że tak myślał. Na dodatek tę maturę zdał bo to wiem. I co on to zrobił? On mnie nie docenił po prostu chyba. Tego nikt nie rozumie co on zrobił. Zwariował. Ale słuchajcie - ja tam miałam ocene negatywną pracy, zwolnienie dyscplinarne, procesy , kto mi powiedział, że dyrektor gwałcił I KAŻDY TO WIEDZIAŁ. A była tam klasa równoległa. A nie zabijały się przez niego te pogwałcone uczennice? Nie było tam tragedii? Bo wszystko jest na mnie, a dyrekcji kużwa wiecie nie było w tej szkole? On się zabił wiecie bo pasowało mu że w pracy dostanie zwolnienie dyscyplinarne, ale nie rozumiał czemu. Bo mi WŁAŚNIE ON pewnie miał powiedzieć, że dyr gwałci i bym poszła albo że dyr straszny WSZYSCY WIEDZIELI i to jest MOJA WINA, że on się kropnął po maturze z angielskiego, którą... zdał. A był za moich czasów tam wypadek śmiertelny tam - może go wciągnął sterydowiec też - taki chłopak 18 lat na sterydach i zawału dostał. Ale najbardziej kropnął się bo mnie nie docenił bo takie miałam życie, a on sobie myślał, że ja jestem nie wiem bez piątej klepki jak on. No wiecie ja nie miałam wpływu na tego debila. Dla mnie on był zerem ostatnim, ale dla świętego spokoju świeczkę mu zapalę - się tam gówniarze wtrącają w cudze życie to taki koniec i tyle. Gdyby się mną przejmował wiecie to miałby rację - to miał powiedzieć, że dyrektor o nie - beznadzieja. Nic. A czemu? Czemu tak sie stało? I cisza. Bo musiał łazić i gwałcić baby. I na liście pierwsza byłam i wielka tragedia PRZEZE MNIE. Bo ja chodziłam gwałcić :(

Gość smutnaosobazlasu
Bo wiecie - tak miałam odejść od razu - gwałciciel uczennic - samobójstwa na koncie tych uczennic, prześladowanie w pracy, a on dostał wyrzutów sumienia, że ja dostałam zwolnienie dyscyplinarne, musiał stać o dyrektora wiecie i go te uczennice powieszone za zwolnienie dyscyplinarne zaszczute wciągnęły wiecie i tyle. A chodził gwałcić zbiorowo i blady strach - co on to zrobił. I jest cicho. A co z resztą? Jak to się nie bał - akie rzeczy. To jest mój świadek że mam rację i tyle. I 4 lata pózniej TO SAMo - wcześniej jedno zdjęcie z czarną obwódką w gazecie a teraz chyba też - musiałabym w gazetach w archiwach poszukać - i na pewno jest czarna obwódka i tyle. Wokól twarzy. No i tyle warci polscy księza i gwałty zbiorowe. I co teraz widzicie? Teraz zrobiło się wiecie tak - ja miałam miec klasę DZIECi - 10 latków - to juz są 20 latki - i zamiast tego przez to samobójstwo mam te klasę jako moją. Z gwałtem zbiorowym i pojedynczym samobójstwem. Jest tam i ministrant były stąd się smieją ze mnie ministranci ze się nie połapałam , a tak w sumie źle z nimi nie zyłam bo widać tylko wiecie - ja miałam tyle roboty na doktoracie, że ja nie miałam na nich czasu, a w pracy zajob - dwa przedmioty, fakultety, przecież to masa obowiązków i doktorat jak HIPOPOTAm. Ja patrzyłam dnia wolnego a nie gwałtu zbiorowego a wychowawstwo to juz była absolutna przesada a wiecie czym oni byli da dyrekcji? Niezapłaconym komitetem i uczeń się powiesił przez dyrekcję więc bo nie wiedział o samobójstwach a był niezapłaconym komitetetem dla pana dyrektora i w sumie stali o dyrekcję , kasę i co teraz? Wielkie gały na koniec bo mi życie zniszczyli. Takie głąby w średniej i taki koniec. I wyrzuty sumienia/moralność go zniszczyli. przez angielski w technikum ELEKTRONICZNYm się powiesić to na pewno nic normalnego i tyle. Ale to jest bardzo skomplikowane i tyle. Nie miał się dostawiać i taki koniec. I ostrzeżeniem niech będzie bo uważał, że wie o mnie wszystko - że jestem otwartą książką. Nie rozumiał nawet jak on mnie irytował. Inni to widzieli, to mieli mu powiedzieć i tyle. A może wiecie język polski go wciągnął - co oni tam przerabiają na tym polskim? Same Zydy, Auschwitz - może ze mnie dostał depresji bo miałam silną depresje przez język polski w ostatniej klasie liceum, a w tej mojej klasie polski był wielkim problemem. Oni mieli mnie docenić że przeszli w pierwszej klasie zwłaszcza z polskiego i tyle. Nie docenili mnie i sie zabił. Może miał siupnąć, ja już nie pamiętam tego. W każdym razie połowa klasy była do wyrzucenia. Pani też mi powiedzą - bo ze wsi. Myślałam, że rok na obrone mi starczy, ale to wychowawstwo za dużo, ale jeszcze bym zdązyła gdyby nie ten koniec cholerny. A wiecie - ja tam płakać miałam? Dużo sie smiałam - a bo jeden bezsens. Gombrowiczowska farsa ta szkoła - tylko forsa. No śmiać się albo płakać. Na koniec płakałam. UPUPIĆ i tyle - wiecie jak to tam leciało. Jakoś tam leciało... :(

Gość smutnaosobazlasu
Bo ja się śmiałam że ta szkoła to jedna FARSA wiecie. FARSA - a oni tego nie rozumieli. Jak w Gombrowiczu mówiłam farsa to jest. SAŁATA. No i tak skończyłam - bez sałaty i tyle : ( I tak miałam rację i tyle. A czemu na lekcjach było głosno? Ale się dyrekcją przejmowali - ta dyrekcja to tylko kasa, a ta czego tu szuka? Jak durna to nawet tego mianowania nie ma, chyba chce zrobić awans do końca i spada. No wiecie - nie miałam czasu tyle ile trzeba. Co jest ważniejsza - maturzysta czy pierwszoklasista. Pierwszoklasista ALE zachowujący się. A oni? No to dalej już byli lepsi. Przez polski mi powiedzą. No to on się przez polski powiesił, ale napisał przez angielski bo tak się bał wychowawczyni. On się mnie miał bać. No ale jak? A ja nie doceniłam dyrektora bo by się mnie bali wszyscy ale skąd miałam wiedzieć, ze facet sobie uczennice obraca. Nie bali by się mnie gdybym to wiedziała? Baliby się. No to nie i koniec. Bo straszna, pewnie by zaraz poszła. Jeszcze im życie przywali za mnie - przykro mi :( Wszystkim :( Nie tylko temu jednemu - downy kompletne i tyle. Do zawodówki nie było laska? Ale mnie któryś za ten polski docenił. Jeszcze jak znam zycie napisał na kartce, że wiesza się bo nie zdał matury z angielskiego - tak uważa. Zdał. No i co teraz? CO TERAZ? :( Miał dopisać , że się pomylił i tyle. Jak dla mnie. I tyle był wart. Nawet nie wiedział czy zdał czy nie zdał. Jakby w szkole były kary cielesne to 10 batów na gołą dupę. Ale nie było. I nie tylko on - połowa tej klasy :(

Gość smutnaosobazlasu
Bo wiecie - dlaczego nie chcę wrócić. Cipie z polskiego WYDANEJ wystarczyło zapłacic i oceny by mieli z polskiego. Musiałam ja za nimi latać jak wariatka? To sie mieli uczyć i tyle. Wiadomo że chodziło jej o korki i tyle mnie to obchodzi wiecie. I jeszcze MOJA WINA że on się powiesił. Co za durnie - DLATEGO ICH NIE CHCIAŁAm bo takie zera to były. I takimi zerami do dziś są. I zaraz bym ze szkoły odeszła, doktorat miała i lepszą pracę, ale przez to że to tylko FARSA to się nie obroniłam i nie obronię i tyle mnie obchodzą szczyle lat 15 , a starsze tez żeby nie było, że mnie to cokolwiek obchodziło, ale uwaliliby ich przeze mnie za oceny bo za dobre stawiałam - to mnie miała Dyrekcja wezwać na semestre, ze pały mam wstawiać. Co za problem oceny obniżyć i tyle. I koniec. Chyba kontrolowali dzienniki. Ale że tyle za te oceny musiałam za nimi latać bo by było na mnie że siupnęli to mam ich w dupie po wsze czasy i tyle mnie gówna obchodzą z dupy czyli cała ta idiotyczna szkoła wiecie gdzie tylko trzeba patrzeć kto kogo kropnął i kto wsadza na zapleczu i gdzie i co robi. I tyle :( A jak ktoś se z księdzem pogadać to może, ale mnie to niepotrzebne i tyle. A ta klasa - mogli siupnąć z polskiego. Oni ode mnie nie zależą- za język polski zależą i tyle mi podskoczą. Na co oni mieli kasę - ani na polski ani na angielski ani na matmę. Ja ich olałam bo bieda, a reszta? A oni? Mniemanie o sobie - niech sobie mniemają - w końcu gwałcili zbiorowo - nie byle kto oni. I takich jest pełno - dekli chorych umysłowo :(

Gość smutnaosobazlasu
I wiecie przez gnoja jeszcze bym CALKOWICIE z tej szkoły wyleciała bo powiedzieli to na uczelni, że jeden się zabił w tej mojej klasie i NA MNIE w roku szkolnym 2008/2009 - to ją wywalimy i wtedy ..STAŁO SIĘ. Diabeł mnie porwał. I poszłam ze szkoły. Bo bym nie poszła, ale po prostu byłam w strasznym stanie - jak i teraz , ale teraz dam radę, a wtedy nie dałabym rady, zwariowałabym. I poszłam i nie rozumiałam tego, a oni na mnie za rodzinę i wszyscy by wylecieli a tak nie. I co teraz? I teraz wszystko niszczę bo PRZEZ TO SAMOBÓJSTWO do szkoły już nie wrócę. Moja wina to jest? I zaraz wiecie uczelnia zaczęła mi sie w pracę wtrącać PRZEZ TO godzin nie miałam. Ja też tego nie rozumiałam i tyle. I rok w domu, a teraz od roku? TRAGEDIA. I dlatego nie wrócę do szkoły - bo mam tego dosyć, a wcześniej bez kasy, wynajmy , nie wrócę nigdy, dalej USA mi zostaje i koniec. W Europie Hiszpania po Amerykanach znajomych i koniec zycia. Zwłaszcza po jednym. Po drugim mniej choc troche tez. I tyle mnie Polska obchodzi i gwałty całe, a Holandia też i nasi tam. Marzę sobie o życiu z dnia na dzień, spokojnej pracy. Gdzie ją znajdę? I się obraziłam za wszystko wiecie w tej szkole. I mam rację i koniec. Bo polonistka do dziś bezdzietna, zero ostatnie, szmata na kasę - i to jest dobrze bo same kapy wstawiała, a ja wstawiałam wyżej, nawet za mąz przez nich nie wyszłam I TO JEST GORSZE, lepsza bezdzietna szmata. No to rzeczywście wielki grzech, że ich nie chciałam. A teraz mam swoje dzieci, zajęcia, braci muszę pilnować, żeby nie grzeszyli - w dupie mam satanistów z Chorzowa wiecie. Normalni sataniści to byli i tyle. Niech się wszyscy na drzewach przeze mnie powieszą. Jedna klasa już tak zrobiła w liceum. Tyle umieli. Za paszport mój niemiecki. Dużo mi pomógł w życiu wiecie. I tyle mnie to wszystko obchodzi a wam radzę tak samo podejdźcie do życia. W ogóle się nim nie przejmujcie, a wszystko będzie OK, a tak? Na siłe nic i tyle :( Zapytajcie mojego ojca biologicznego - na siłę mnie zrobił i tyle ze mnie pożytku. I po co to tak? Miał się ożenic - mieć żonę dzieci, za robotę wziąć UCZCIWĄ. Ksiądz. I tyle :(

Gość nie spanie bujanie
mysle ze to tylko wklejanie tekstu , chyba ze ty tak szybko piszesz

Gość smutnaosobazlasu
No piszę szybko , byki robie no ale każdy wie o co chodzi. Teraz mam wiesz 10 swoich dzieci - taka gromadka. A dwoje dzieci jest po 30stce nawet. A jedno jest starsze ode mnie. Jak dziecko może być starsze od swojej matki, ale tak jest i tyle. I sobie spi przy mnie i mu dobrze. Jedynie smoczka nie ma i tyle. I tyle. Gdzie ja na nie zarobię to nie wiem ale jest jak jest. Dwoje dzieci mam Amerykanki, dwoje Polki, jedno dziecko mam jakiejś tam narodowości nie wiem nawet jakiej i 4 swoich tak jak MIAŁO PASOWAĆ, ale wszystko źle, a moim babciom dałabym radę tylko 10giem dzieci. Tyle sobą prezentowały - a Ty też mi powiedzą. I wiecie W SUMIE mam 5 dzieci. każda moja babcia TU miała 5 dzieci i teraz 5 dzieci mam. A skąd mam 10. Dwaj bracia i jeszcze 3 dzieci bo zawsze chciałam miec 3 dzieci. 1 dziecko i 2 bliżniaków, żeby ograć dorosłe dzieci i to jedno dziecko nie moje co narodowości NIE JESTEM PEWNA. No i to jestem ja. I mam 10 dzieci w ten sposób i musze na nie zarobić, a na siebie też. I to jestem ja 🌼, a reszta to pierdoły kompletne i tyle. Kiedy ja miałam zacząć robić te dzieci? 3 dzieci źle wymyśliłam i tyle. No ale zawsze jakiś pomysł na życie, a nie małzeństwo i bez dzieci. Tak nie robimy - małzeństwo i mamy dzieci. W końcu uczyłam wiedzy o rodzinie, prawda? No to muszę konsekwentnie powiedzieć rodzinie TAk i tyle. A nie małzeństwo bez dzieci - do widzenia i tyle. Trzeba mieć dzieci a nie tam na moralność się żenić. Trzeba dzieci wychować - co ma w życiu większy sens niż dzieci? Nic - taka prawda. No praca jest najważniejsza, ale ogólnie w życiu co jest najważniejsze rodzina i tyle. Dzieci. I koniec. A praca żeby je utrzymać i tyle.

Gość smutnaosobazlasu
Dzieci troche pomieszałam to jeszcze raz tłumaczę 2 dzieci Amerykanki co nie żyje - to nie jest przeze mnie 2 dzieci Polki (wariatki ale Polka i tyle choc TYLE ILE bo zabita przez siostrę czy ona to Polka będzie? Prawdopodobnie z moją rodziną będzie i tyle. A siostry nie zna. Ona ma rodowód matka tych dzieci czyli Niemka i ma rodowód na Niemcy, ale nigdy o nich nie będzie stała - jest to Szkotka i tyle, a siostry znac nie chce. Ona może mieszkać, gdzieś być obok rodziców przybranych mojej matki - dzieci ja zbieram i tyle. Dzieci nie chce. Ona bardzo dobrze znała angielski, Niemką nie była. A Polska i rodzina i wiecie i umarła męczeńsko i tyle. A całą tą rodziną trzęsła i tyle. No to jej dzieci zbieram i niech robi co chce. 1 dziecko mam takie, że to tajemnica - taki nastolatek. No i tych 2 braci - też dzieci moje. I troje swoich - jedno na to cudze dziecko, a blizniaków na tych braci dorosłych. No to ich nie ma ale pracy nie miałam to za mąż nie wyszłam. Jednak normalnie 3 dzieci bym miała. I NA RODZINĘ MATKI je mam wiecie - bo tam jest 3 dzieci 1 dziecko i 2 bliżniaków i tyle. Wszystko mi pasuje, a wy róbcie sobie co chcecie. W sumie mam 5 dzieci - na moją babcię i prababcie, które tez ratuję i tyle starczy ale drugie 5 i po nich. Są siebie warte, a babcia mi życie uratowała w ogrodnictwie i tyle. I koniec. Takie jest życie, bo by mnie ZARŻNĘŁY ŻYWCEM, a w ostatniej firmie Bóg mnie uratował bo mi się przyśnił o co chodzi i wiem o co chodzi wszystko i tyle :( Co wiecej ? Nic więcej nie umiem wymyślić i taka prawda :(

Gość nie spanie bujanie
jak masz dzieci to sie nimi opiekuj

Gość sdcscds
a jak myslisz? czy ona ci wygląda na zdrową osobę ? ma schizofrenię, manię natręctw i cholera wie co jeszcze. jak nie bierze leków to tak właśnie wali w ta klawiature

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie ja pisze że w tej ostatniej firmie to ZARŻNIĘCI ŻYWCEM to chodziło o URŻNIĘCI ŻYWCEM i to była reklama PIWA ŻYWIEC i tyle. No ja mam taką nadzieje bo przeciez taka miła i optymistyczna osoba jak ja, zeby ja tak potraktować? Zarznieci żywcem. Urznięci - tak ich sobie ogrywam i idę. Unia Kurew Dupnych - to byli oni no ale co robic? Co dalej? Aż strach mnie ogarnia. Ciarki po PLECACH przechodza co to dalej? Nie wiem. I tyle. I nich każdy uważa na tę firmę bo DLATEGO sobie tak po mnie pojechały i myślały , że mi dadzą rady zera w biurze. A dały? I teraz cisza. Zalezy co dalej. Wsadzają im do tyłka pedały Z HOLANDII, żeby ogrywać sobie pedalstwo i być hetero w razie co się hajtnąć - co o tym myślicie? Dadzą mi radę. Bo tak mnie potraktowaly PRZEZ TO i się smieją - pijane? Nie wiem. Co ja wiem o życiu. Noż wiecie - czy one nie powinny siedzieć? Ta morderczyni jest moralna, ale reszta nie, ta Holenderka nie wie o co chodzi. Stoją o facetów, o Holendrów ? O Polaków miały stać i przez to ci faceci tam na mnie. No cóz... trzeba je zniszczyć - ja się je niszczy? SPERMĄ W OCZY. No bo z sensem to w tyłku i sperma w oczy im. I gra. I wypalić oczy im. W tyłku to za mało. A co mają zrobić osoby, które przez nie mają spermę na oczach? Tak się to robi? I dlatego ich nie ma bo tak nasi faceci nie umieją niczego tam osiągnąć, ale co dalej? Wyjadę? Zobaczymy... ale te Polki są. One chyba myślą, że tak sie wydadzą. One dostaną po ryju. Powinny wszystkie wylecieć za to. Bo tak sie nie robi. Czy wiedziały ze z gejami się zadają? W dupie dziecka sie nie robi, a jak tu wydać się za holendra bez dziecka? Rozumiecie coś z tego? Jedynie na ciążę go złapać bo co - na ślub kościelny? Na seks analny - no wiecie co - ach te Polki, te Polki... ostatnie zera :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie jak oni się powinni nazywać? SNO - czyli SPERMA NA OCZACh i tyle. I wiecie - gdyby faceci byli COŚ Warci to podpalają dupy babom i idą do biura. Po co powiedzą? geic się? Ha ja na to nie wiem. Ale wsadzić im do dupy - pgrzebacz gorący. I to takie laleczki - wszystkie z chujami w dupie ale holenderskimi. Przez to mam tych braci moich - moje dzieci to są. Aż tacy nie są i tyle. A czego się to wstydzą w tej Holandii? Przecież że Sodoma i Gomora to wiadomo. I dlatego wszyscy mają tę jedną w zadku bo i tak nie radzi sobie z całością. A taka prawda. No mówią, że szkoda zapalniczki, żeby dupy im podpalić. Mnie by było penisa szkoda, żeby wsadzić, ale tacy są - szmaciarze jak i one. I tak robią kariery. Ale ta Holenderka je wszystkie wywali jak szef wróci. Przez to cały układ jest nie do ogrania wiecie bo Polki od pedałów holenderskich pracę mają, to każdy wie - kto ma to wie. Wiecie co - i biuro by mnie wykończyło niemoralne, ale znowu Pan Bóg mnie ratuje i muszą mi coś dawać. No wiecie - czy na nie zadzaiała woda święcona? A gje - nie powinni się ujawnić? Ksiązki będą oburzone tym jak się połapią i tak mogę być w Niemczech bo w sumie morderca 3 gejów, o rodzinie Ilony wiedzą - litości, jakie szanse. Ta stołówka - miałam być mądrzejsza - wrócić nie, ale pracę się zastanowią. 10 dzieci mam na co harować i tyle. Ot baba ze wsi i tyle. 3 klasy podstawówki jak święta Faustyna Kowalska - nic więcej i tyle. A co poza tym? No nie wiem - gdzie ja mam jechać? Gdzie jest lepiej w biurze? Takie rzeczy robić komuś - ohyda i tyle :(

Gość smutnaosobazlasu
I to niech będzie lekcja dla każdego te oje teksty TYLE KOBIETA ma od homoseksualisty - penisa w odbycie i ... no własnie - czy zawsze wypłata? Nie wiem :( Moim zdaniem wypłata najrózniej, ale byleby nie wylecieć. Czemu tak? Żeby wyrzucić. Wiecie ja t piszę, zeby NIC Z TYM NIE MIEĆ WSPOLNEGO bo przez zwykłe szmaty bez kasy zostanę i tyle. A to są wszystko homoseksualiści Holendrzy i tyle. A to nie jest moja sprawa, a czemu się nie chca przyznać? Wyjazd do USA, małzeństwo na dziecko - Niemcy rodowodowi chyba wiecie. Chyba szefa ogrywają też własnie w odbytach polek, a one co - dzieci chciały mieć z tego? Bo wiecie firma malutka a 10 osób w biurze. Co sie dzieje? Tyle. Zawsze to samo... a gdzie uczciwość? Ucziwość umarła z głodu powiem - tyle z uczciwości :(

Gość smutnaosobazlasu
I widzicie bo kązdy na mnie - czemu nie chciałam iśc do biura. TEMU. Bo sie bałam właśnie takiej sytuacji i tyle. Jak w firmu SNU i tyle :( Ale wiecie na tym dole... choć takie coś... na jedno wychodzi. Zawsze pozostaje jednak ŁONO ...NATURY i tyle. Zielone morze, czerwone słońce, czarna plaża... :( I 4 ściany i telewizor i fimy... :(

Gość smutnaosobazlasu
Zobaczcie jacy oni sa chytrzy jeszcze przy okazji pozbywają się tych Polek,że dzieci nie mają - paszportu zero. Były w biurze w Holandii i tyle. No zawsze wyżej. Co dalej? Penis w ustach i następne biuro. Co zostaje? Penis w uchu , oku? A może tam gdzie trzeba i coś normalnego? Ale to Holandia to taki kraj i tyle :( Ale Niemcy są jeszcze lepsi. I zawsze pozostaje SNO i tyle zawsze wiecie. I koniec. No antykoncepcji nie potrzebują. Normalny powie kurwy lepsze - jak mają zawsze wypłatę to gra, ale jak nie. Bo chyba ludzie zostają bez wypłaty. Ciekawe czemu? Bo mi powiedzą - ciesz się, że taki koniec. Czemu? I TERAZ płacą tam Araby chyba. I przeze mnie powiedzą. Bo czemu nie dostałam ani grosza - bo tak się zostaje bez pieniędzy w SNO i nie warto o nich stać. Bo się nie zapytałam w Polsce czy firma jest wypłacalna i tyle. I że stoję o Polskę o Polki są takie. A Holenderki są lepsze? Z rodowodem i sie rozbierały przed tym moim braciszkiem i go gorszyły - ale lepsze to niż penis w odbycie na przerwie w ubikacji. Bo chyba tak jest wiecie. Co przerwa to w toalecie i ja to mam ograne w czekoladach i nie umieją mi dać rady. Najchętniej by mnie zabili, ale nie mają siły. Wszyscy palą na pewno. Bo czemu nie do biura. Bo WSTRĘTNI palacze i tyle. Wszyscy tam palą. Języka bym sie nauczyła - będą mnie ciągnąć, a na przerwie już mi tam pomogą ZAJŚĆ oni. I tyle. No widzicie - ufajcie Holandii a daleko zajdziecie. W ciążę dosłownie :( Na przerwie na papierosa. Oni biorą te polki, ta Holenderka tego nie rozumie - na przerwie idą palić do ubikacji i sie z niej śmieją że ją nie będa gorszyć, wsadzają tym Polkom do tyłka i tak sie jej pozbywają. No i że co to jest? Przerwa na papierosa i tyle :( Bez dymu i tyle. I wszystko gra. No wiecie co - bądzcie normalni w Holandii. Wiecie co... nie... :( Ale żenada. Bo sie smieją z Holenderki co ona to zrobiła bo tak i już. I są mili sympatyczni, fajni - wszyscy tacy sa. Hmmm :( A ja wolę małpy niż ich - ciekawe czemu :( A wy? Zależy kto, co? :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie co bo ta Holendrrka... no też nie jestem po jej stronie bo nie mam wypłaty, a podatki? Biuro takie i nie ma niczego. No to wam napiszę, że chyba kropnęła męża bo był gejem i chciał jej wsadzać a oni takie rzeczy jej robią. Chyba miała Niemca męża. I dobrze zrobiła bo tyle to warte. No źle zrobiła ale musiałaby wyjechać po co? I tak chyba to wygląda. Nigdy nie poszła do ubikacji sprawdzić czy palą. Też ale najpierw stosunek analny. A w usta nie wsadzają bo tam PRAWDZIWY papieros, a te laski nie wiedzą o co chodzi, a ci wiedzą i tyle. Bo mają rodowody i wiem od kogo I PO NICH bo mój brat taki nie jest. Ten starszy - taki jest powiedzą. Nie - bo mu matka źle nadała ten rodowód i tyle. Ja wiem co tam sie stało i koniec. Takich rzeczy nie robił. I w ogóle o to nie stoją bo to na tę Holenderkę i to Z TAKIM RODOWODEM takie coś robić. Z Polkami powiedzą - ze mną by nie przeszło i tyle. A nawet nikt by nie chciał. No wiecie co... choć ten patron rodowodu też palant ostatni i wiecie - jak ten mój brat tyle zarobił - a co zrobił patron ich rodowodu i mieli być mądrzejsi I TERAZ WSZYSCY ZA MNIE zostaną bez kasy i tyle. Bo na pewno rządzi Arab bo się dogaduje z tym w ogrodnictwie i tak muszę uważać i nie po mnie jak powiem im o co chodzi. A mają rodowody? Tamci mają , a że do niczego nie doszli A JACY SĄ? Bo Polki sie skarżą że wypłaty wstzymane. A LUDZIE? Uważajcie na tę firmę. Wymyślilibyście coś takiego? Palą czy nie palą. Ale pala w sumie i tyle. Że razem do kibla włażą kto to patrzy. Przeszlibyście sie do tego kibla? Ja bym sę przeszła. Żeby nic nie było na mnie - a myślicie że gdziekolwiek jest lepiej. Dajcie spokój i tyle :(

Gość smutnaosobazlasu
Oni wiecie mówią, że wchodza razem do kibla bo se robią za deskę klozetową i że Polki noszą Holendrzy na rękach tam - bo tak je trzymają jak srają i że mnie nikt tak nie trzyma to ja nic warta nie jestem. No 3 dni pracowałam im powiem i tyle mnie obchodzą co dupy Polek i tyle. I koniec. I co jeszcze? A nie wiem. Na rękach im srają to ich dzieci. Bo dzieci małe srają. No to pieluszki się zakłada - po co srać po rękach. I widzą , że cos jest żle bo tak i już , ale mnie rady nie dadzą i tyle. Oni wszyscy są dla mnie do wyrzucenia za wstrzymane wypłaty. Bo ja uważam Holender płaci - nie. No przy takim biurze. Biuro nie ma a ludzie? Banda złodziei i czy oni mają te rodowody? Nie byłabym taka pewna. Już nie bo wiedzą. ZA WYPŁATY. Mieli sobie poprawić rodowód i wyjechać do USA z MOIM na przykład rzymskim? Pasuje? Ale po co. Do tego młodszego PRAWIE sie dobrali, ale nie wiedzą o co chodzi. Do mnie nie, do starszego nie i tyle. O co tam chodzi - ja nic nie powiem i tyle. Za wysoko tylko im podpowiem - nie pasuje do rodziny i koniec. Tak jak młodszy. Powinien być wysoko, ale ZUPEŁNIE nie ta rodzina. Nie - nie pasuje im. Pasuje i tyle. Pasuje wszystko im powiem i czym w oczy? PAPRYKĄ czerwoną, nie? Żeby nikomu się nic tam nie stało bo po mnie i tyle :( I powinni z biura spadać i tyle :( A ja dowodów nie mam że ktoś kogoś kropnął - Holenderki trzyma się stały adres więc wszystko może i nie musi byc prawdą a ja mam na papierze mi powie. W Holandii a w Polsce nie. Bo JESZCZE jest po mojej stronie za peta bo sie domyśliła, ale jeden błąd i po mnie. Ale stały adres się jej trzyma - ja tej pani nie pomawia. A stary mi powie? Ooo powiem - to TAJEMNICA. I tyle. I śmiech na sali. Jest niemoralny i koniec :( Jak biuro się dowiem. Tajemnica to rzecz święta powiem tej pani i tyle. I co wy na to :) :(

Gość smutnaosobazlasu
Dlaczego tam nie ma kasy - pasuja faceci w biurze Polacy - papryka działa SAMI MORDERCY a jest że niemoralni. A o rodowód patrona stoją JEDYNIE, ŻE GO NIE ZABIł. No wiecie co - oni wszyscy powinni siedzieć. A własciciel co na to? I co ja mam teraz robić? Jaki jest ten Arab. To też morderca jest. Jak to spławić dalej bo nie mam podatku będą mącić. Zaledwie niemoralni , wszystko przez Polki powiedzą - ale moralne. Tylko kariera, zero dzieci. Jak ich opgrać, zeby dostac podatek. Wszystko teraz przez nich!!! Myślcie. Musze jeść kiełbasę bo zwalą na domek, że domek mnie ograł. Dziś? Zjadłam. Jutro zjem i w poniedziałek. Im po prostu rekin chuje powinien odgryżź i MUSZĄ płacic bo po nich. Cale z jądrami też. co z oczami? Wypalić petem i tyle. Mnie starczy wypalic im oczy petem bo nie pale i tyle, a reszta to same głupoty i koniec. Mnie tyle na nich starczy I BY MI PŁACILI - Holendrzy bo nie chce Arabów, a chodziło żeby w Arabów mnie wpędzić. Mogę być tak? Powinnam sie już Arabów pozbyć - nie chcę bo Irak i się trzeba z nimi BIĆ i koniec. Za Jugoli i tyle. Mogą być jak są z Afryki, innych nie chcę. Oni? I mają mi płacić Holendrzy bo mam prawo zmiany pracy po ogrodnictwie niemieckim. Ja tak wszędzie powiem, że facet jest chory umysłowo, nie leczy się wiecie i na mnie od pól roku za Agnieszkę Śmieszkę i tyle. ciekawe czy do biura tam pójdzie? Czysta Niemka bo niemiecki :(

Gość smutnaosobazlasu
W domku jednemu oczy wypalić I NIE PO MNIE, że nie ma kasy i TO JEST POWÓD żeby odejść, a innego nie ma. Wypalam mu oczy i genitalia bo tak i już. I po nim - musi odejść. Tyle z niemoralnego biuro. Bo biuro może być niemoralne ale co - morderca to co? A tam są mordercy. I wszyscy myślą OJCOBÓJCY - matkobójcy i geje żeby to ograć. I czemu nie ma własciciela magazynu. A bo chyba nimi rządzi i nie umie ich ograć. Teraz umie - wystarczy że napije się piwa wiecie i po nich. Bo nie ma rodowodu - ode mnie ma na nich i najwyższy niemiecki tez ma bo zna biegle niemiecki, a co to znaczy oni na niego? to nic nie znaczy. I tyle widzicie. Ale stoją o rodowód, ale wydać się i dzieci zrobią chcą - w USA. jedyny problem, że tego USA nie mają i tyle. No to mieli mieć. Bo czemu własciciel nie ma USA będą się WSZYSCY zastanawiać. Niemiec - czy ma USA. Z morza musi mieć bo takie biuro mu przylazło. To chyba jest też jego firma - to biuro i ta głowna firma polska. Dlatego jest impas wiecie. Oni chyba myśleli, że geić się będzie z nimi - tak pasowało, nic z tego. Wyjechał i go nie ma. Biuro niemoralne , smolić ich. O wypłatach nic nie wie. Jak się dowie? Wszystkich wyrzuci bo uważa ŻE PŁACI. I NAWET JEST OBIAD i nikt tego nie rozumie czemu nie ma pieniędzy. Przez Niemców w biurze. Od kogo rodowód i po nich. Nie i to jest koniec. Arab nie będzie mną rządził, ja chcę mieć kasę , podatek zwrócony , mnie nic więcej nie obchodzi. I jeszcze jednej osobie daję rodowód niemiecki na zwrot mojego podatku najsilniejszy. Zebym go dostała, a tej osobie nic się nie stało przez Polaków i powinnam TERAZ coś dostać. No takie rzeczy W SUMIE telefon do właściciela od kogoś z dołu i po całym biurze, ale kto ma ten telefon? I to jest zasmolone i koniec. Bo jest ON PŁACI - nie ma kasy. Czemu? przez biuro. A ja znam rodowody, kasa by była. I niech mnie nie pomawiają że do biura chciałam, stała praca fizyczna tam NA DNIÓWKi i OBIAD i koniec. jedyny bład, że OD RAZU nie zjadłam obiadu, ale miałam z domu miałam kurczaka i bez sensu. Na drugi dzień se chciałam kupić - nie było drugiego dnia. A za 3 dni pieniądze się należą. i mam telefon i dzwonię na PRIVA do właściciela i o wszystkim bym mu powiedziała co sie wyprawia i że Arab sobie nie radzi, ludzie są bez pieniędzy. Skandal i tyle :( I koniec I tak by było, że mam rację i koniec. I sie nie dam - złodzieje i koniec :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie ten właściciel jest OK on jest zasmolony przez ojca -wystarczy ze z Amsterdamu WYLECI i ma USA bo nie ma USA przez biuro i rodowody pracowników. A on... pływa. Jak jego ojciec. Tam są takie rzeczy. Raz samolotem do USA z AMSTERDAMU powinien że PŁYWA i nie po nim, a tak po nim. Bo z dołu komuś może i adres powinien dać, coś. Co ci ludzie bez wypłat mają robić, a ON PŁACI. I dlatego tam sie stoi o pewną osobę bo wtedy są pieniądze a tak to nie. I wiadomo że płaci Arab w tym zakładzie i tyle. Dostałabym te pieniądze? NIe wiem. A jak nie to sie odchodzi powie ktoś. No nie - po tygodniu można zapytać czy zakład jest WYPŁACALNY i kiedy wpłyną pieniądze i tyle. No i przepisy DO PRAWNIKA się idzie ile to na wypłatę się czeka I TAK SIĘ STOI O JĘZYK PAŃSTWEM - do prawnika ile na wypłatę a nie farbienie o niczym dla mnie i tyle. Bo czemu stałam o Ilonę jak taka głupia. ŻEBYM Z GŁODU PRZEZ NIĄ NIE ZDECHŁA i tyle mnie to wszystko obchodzi a najbardzie moralni Niemcy. Durna jak but i jeszcze stój o PRASZCZURA bo zero forsy bo tak pasowało od razu, ale czemu nie wiedziałam. I tyle :( I za to nie chcę o tej firmie słyszeć BO TEŻ ZOSTAJE SIĘ bez kasy tam. Od razu by mi zapłacił za wygląd, za piękne włosy powie ten Niemiec, jakby wiedział, że taka cenna jak włosy na jego głowie. O wiecie... tylko spowiedz - wyznanie grzechów, zal , wczesniej rachuenk i mocne postanowienie poprawy mogą pomóc niektórym ZEROM niemieckim. i tyle. No pukanie w konfesjonał a następnie wiadro wody święconej na głowę JAK JA TO WYGLĄDAM. WŁOSY ja mam na głowie - no to OCZY mu wypalam - jak śmiał mnie z iloną porównać i wziąć rodowod jak takim zerem jestem i do piekła ze woli stare baby ode mnie. W końcu 35 jeszcze nie umieram. Wiecie czy on jest już? PAPIEROSEM. On pali. To jest palacz wiecie. tylko się ukrywa przez Ilonę. Wypalone oczy i po nim. Do piekła. No to jaka moralność? Zero. I zero rodowodu już bo trzyma z tym biurem w holandii na mnie żebym nie dostała podatku i teraz wszystko zależy od 1 osoby. On mu nic nie zrobi bo najwyższy rodowód na Niemców ode mnie po to, żebym dostała zwrot. No takie rzeczy - bo sie poddać nie chcę - bo mam NAJWYŻSZY rodowód na Niemców. Stary palacz - ja to miałam wiedzieć. Podrywacz mi powiedzą. Chyba kapcan zboczony im powie. I jeszcze pali i sie dostawiał. Chyba ja do niego - nie, nie, nie - ja umiem policzyć do 1000...euro wiecie i tyle. A on ma wypalone oczy - po co mu oczy - włosów nigdy mu nie wypale ale oczy - po co mu oczy? Dziurki do nosa, żeby nie oddychał, ale to ustami, a tam papieros. No to też sobie ogrywał palenie w kiblu Pollkami w innej firmie. Jakoś tak - cos tam broił z tymi Polkami też. Nic nie pasuje. Teraz wielce moralny. Jak po takiej wartościowej osobie kupka włosów może zostać. A to spalę nawet to - taka jestem. i co wy na to? :( Dostanę ten podatek? Pomodlę się o to i tyle.

Gość smutnaosobazlasu
czemu nie młode tylko stare? pomyślcie. A NAJŚMIESZNIEJSZE (przez łzy) jest to,ze on UKRYWA że jest starym palaczem w piecu mi powie - nooo w piecu mi powie. Chyba w dupie mu powiem, ale przez Ilonę ukrywa palenie i zawsze działało, ale Ilona zaczęła PRZEZ NIEGO palić. I koniec. To rzucił palenie, a dalej pali. I na pewno Polkom młodym gdzieś tam do tyłka wsadzał na awans bo tyle forsy a same stare. Akurat by mi się coś takiego zrobiło - aaa nie wierzę. Jak firma SNO. Przez niego i tyle :( Tak myślę. A do spowiedzi kto pójdzie za niego wiecie? Kto pójdzie? KSIĄDZ? Ksiądz palacz to jest bardzo niemoralny i tyle. Zna się jedynie na Bożym Narodzeniu, a co to znaczy. I tak sie połączy z tym biurem w Holandii. Uwierzycie w to? BOZYM NARODZENIE - bo po co ja siedziałam cały miesiąc z ta pierdolniętą Iloną bo czekałam NA BOŻE NARODZENIE. I będa SRALI ze śmiechu ze mnie i... po nich. I wyleci ten stary wariat nieżonaty i ci młodzi bo ci właściciele aż tacy durni nie są. A ten się nie chce geić no to musiał babom do dupy wsadzać, a ten właściciel nie rozumie czemu - no to mu powiedzieć, że kobietom papierosa ogrywał - palaczkom. Może i Niemkom - w szkole też średniej bo to brzydko palić i tyle. I nie pasuje mu GEIĆ się teraz. Inne problemy miał z dziurami i tak dzieci nie ma on. I wszystko już zrobił w średniej co mógł i BEZ TO na studia nie poszedł i nie został GINEKOLOGIEm wiecie... najważniejszy ginekologiem niemieckim. I tyle wam napiszę. Bo już pózno albo wcześnie - jak wolicie i tyle :( cdn soon...zuuuuuuuuun :(