Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia151451

WASZ IDEAL KOBIETY....

Polecane posty

Gość hahaah
a no kochanka to ja tez jestem bardzo dobra:) ale tylko iw ylacznie pod warunkiem ze jest uczucie iedzy mna a facetem seks przygodny mnie nie kreci \9raz sprobowalam imimo ze facet byl pierwsza klasa to jednak bleee

Gość hahaah
zakompleksiona?? jesl o wyglad chodzi to raczej powodow nie masz, a co z twoim charakterem nie tak? fawila, a ty jaka jestes? kazda z nas ma jakies wady i zalety zarowno jesloii chodzi o wyglad jak i o charakter

Plomba - wiesz, lepiej mieć niezasłużone kompleksy, niż uważać się za bóstwo będąc bliskim krewnym orków z władcy pierścieni :P

Mnie się ostatnio przytyło i ubolewam, bo teraz mam 165cm wzrostu i 54kg wagi, przy czy jestem trochę spuchnięta więc liczę, że ten kilogram zejdzie.

Gość blonynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja z kolei jestem wielka baba mam 180 cm jestem w miare szczupla choc nie kosciotrup ale tez nie gruba tak sobie raczej.. wlosy blond do ramion proste farbowane na platynowy blond, do tego jestem blada, nie moge sie opalac bo moja skora dziwnie reaguje na zbyt mocne slonce wiec jest ja jest.. mam szare oczy raczej male ale jak je odpowiednio podmaluje to wszyscy mowia ze mam duze oczy i tyle.. z twarzy taki przecietniak raczej.

kiedys jak bylam chudsza mialam figure modelki ale wbrew obiegowej opinii nie jest to ideal dla facetow bo wielkiego powodzenia nigdy nie mialam ;p

Ważne żeby się sobie podobać...ja staram się sobie uparcie wmawiać, że ten centymetr więcej w na brzuchu to od zbierania się wody i cała waga poszła w biust i tyłek :P

ale mysle sobie ze to tez zalezy o jaki ideal chodzi.. czy erotyczny czy taki zyciowy.. bo chlopy maja jakies tam fantazje erotyczne z namaxa wybujalymi sexmachines na bank a wybieraja sobie jakies szare myszki.. albo mowia ze lubia blondynki a zenia sie z brunetkami jak to nawet sie czesto mowi i tak czesto jest... wiec nie wiem czy jest sens dopytywac sie o idealy , faceci i tak potem koniec koncow zdradzaja swoje ideały

Gość to teraz ja hmmm
165 cm wzrostu 50 kg 85/62/88 ciemne włosy do pasa ciemne migdałowe oczy dlugie czarne rzęsy kompleksow full...

Gość hahaah
z tego co ja zaobserwowalam im dojrzalszy facet tym bardziej zwraca uwage na ksztaltne kobiety ja tez za ideal sie nie uwazam choc nieskrmnie przyznam ze wielu o mnie tak mowi, zarowno koboiety jak i mezczyni ale taz mam swoje wieczne ale do wielu sprawa o ktorych nikomu nie mowie, np uwazam ze moja buzka jest zbyt okragla, i pyzata. poza tym mam chyab zabyt umiesnione lydki....chociaz podobno widze to tylko ja, oj kurcze kazda z nas ma jakies walory i .dyswalory:) wlasnie wymyslilam nowe slowo

Gość szedł szczur przez mur
Ciachnij troszkę włosów koleżanko, będzie git! Te do pasa przerażają swoim zapuszczeniem, chyba że są śliczne jak w bajkach.

Tak...powiem więcej, każdy facet m kompleksy. Tego się uniknąć nie da. Najlepsze jest to, że nawet jeżeli ma się w 100% normalne ciało to i człowiek jest w stanie sobie wymyślić problem (ja np. widzę miejsce złamania mojego nosa, czego nikt inni nie widzi).

Gość jasamLdz
tak 160 - 168, blondynka, niebieskie oczy, zgrabna max 60 kg. wesoła z rozbrajającym uśmiechem, żywiołowa, myśląca poważnie o życiu. nie zamulona, ubierająca się zwyczajnie ale gustownie, bez przesadnej elegancji i wyniosłości również w zachowaniu. Seksowna, umiejąca sobie poradzić z podstawowymi problemami życia. kochająca, i przede wszystkim SZCZERA i WIERNA.

Gość hahaah
no jsne ze kazda ma kompleksy, faceci tak samo

Ale co z łodzi? :P Tak swoją drogą, to chyba prawdą jest, że lepiej mieć 5kg za dużo niż za mało.

Gość hahaah
ja akurat mam ladny proporcjonalny, maly nosek ale malo ludzi wie ze jest zlamany\;0 bo tego nie widac dopoki nie popatrzy sie na niego z od dolu:) przegrod jest troche skrzywiona, ale co tam

hahaah - masa osób ma naturalnie przegrodę skrzywioną. Więc się nie przejmuj. Ja sobie dwa razy trzasnęłam przegrodę i raz mostek (tak to się chyba nazywa...). Przy czym do póki nie pomacam to sama nie wiem gdzie to złamanie jest xD

Gość hahaah
fawila serio>nie widzialam. ale mimo wszytsko z moim jest cos nie tak na bank bo ja mialam wypadek w dziecinstwiei jak ktos luka od dolu to wtedy dopero lapie sie za glowe\;0 bo to naprawde widac. moj facet akurat jest moim idealem:) no tak mi sie chyba poszczescilo