Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cgxrgdrdr

NIE MOGE SOBIE PORADZIĆ, O JESTEM ZBYT WRAZLIWA.....WSZYSTKIM SIE PRZEJMUJE

Polecane posty

Gość cgxrgdrdr

- chciałabym przygarnac wszystkie zwierzeta które kiedys ktos skrzywdził, po prostu nie moge sie powstrzymac od płaczu jak słysze w radiu, tv jacy ludzie sa podli:( - chciałabym pomóc wszystkim biednym dzieciom i tym nieszczesliwym i tym chorym,żeby kazde dziecko było szczesliwe:( - wszystkim starszym osobom tez bym chciała pomóc, wszystkim schorowanym,żeby czuli sie potrzebni i kochani:( - nawet jak zbacze zdeptana zabawke czy misia koło smietnika to mi łzy napływaja do oczu:( Ale przeciez nie zmienie świata:(

Gość niektóre rzeczy po prostu
muszą się wydarzyć Ale miło,że jesteś :)

Gość ncknclkn
chyba nie masz prawdizwych problemow z zyciu...jak dostanies zkiedys porzadnego kopa od to zacznies patrzec inaczej na te sprawy.

Gość listki
cgxrgdrdr - doskonale Cie rozumiem, jestem dokładnie taka sama. zbyt wrażliwa na ten świat, ale jakoś brnę przez niego. nie umiem zapanować nad takim emocjami. nie sądzę, żeby to przechodziło z wiekiem...

Gość fdfs
autorko Kochana, dobrze ze sa tacy ludzie jak Ty..i oby jak najwiecej takich...jestem identyczna, nienawidze ludzi ktorzy sie tak znecaja nad zwierzatkami....do zabawek mialam kiedys tak samo, teraz mi tov przeszlo..Pozdrawiam Cie serdecznie.

Gość ytyytytyty
a czy jestes wegetarianka? bo jesli nie to jestes smieszna a nie wrazliwa

Gość jndjdnfjdknfdjk
cgxrgdrdr - mam dokładnie tak samo, chociaż tego nie okazuje, wszystko duszę w sobie. Nawet z tymi misiami mam tak samo, a myslałam, że tylko ja tak mam... Całego świata nie zmienimy, ale możemy zmienić cały świat dla choć jednego stworzenia :)

Gość dawno mnie tu nie było:)
Nadwrażliwość nieźle potrafi skomplikować życie.Nadmierny altruizm podobnie jak egoizm jest zaburzeniem i to poważnym jeśli powoduje problem w ocenie sytuacji,rozwoju,życiu uczuciowym i psycho-fizycznym.Oczywiście z tego co mówi psychologia.Zalecane jest ograniczanie wszystkiego co powoduje brak harmonii i równowagi.Życzę powodzenia w zmaganiach z nadwrażliwością:)

Gość nikt nie jest prześladowany
czyzby autorka była zodiakalnym Rakiem?

Gość cgxrgdrdr
i jeszcze mam problem z oddawaniem kału, bo tez mi szkoda go tak spuszczac do wc :( przeciez to część mnie:( dlatego staram się nie srać przez tydzień:)

Gość qwerty09080706
ja jestem taka sama jak ty, moze nie z tymi zabawkami ale reszta sie zgadza... i jak ktos tu pisał NIE JESTEM I NIE ZAMIERZAM BYĆ WEGETARIANKĄ chociaż jestem przeciwna niehumanitarnemu traktowaniu zwierząt w ubojniach.