Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjkjkj

wyrzynanie sie zebow-pytanie.......

Polecane posty

Gość jkjkjkj

dziecko nie ma goraczki jednakze marudzi, placze pcha wszystko do buzi.... czy jak nie ma goraczki przy wychodzeniu zebow to mozna cos podac przeciwbolowego??? jesli tak to co najlepiej i co ile? corka ma 7 miesiecy

Mi położna powiedziała, że żadnych maści - najlepiej schłodzone w lodówce gryzaczki wodne. Ale to tylko teoria, bo mój synek ma dopiero 4 miesiące i jeszcze nei ząbkuje, chociaz ślini się strasznie

Gość bobodent
polecam

nie każde dziecko chce gryzaki akurat moja nie chciała nic i gryzła koc ;/ a maści są dla najmłodszych nam akurat bobodent nic nie dawał każde dziecko jest inne mozesz spróbowac schłodzonych gryzaków lub kupić szczoteczke do dzieci ząbkujących ja kupiłam i sobie chwale daje na szczotke troche maści i mała sobie gryzie i jest spokój zero płaczu :) każda mama ci powie co innego jedna powie ze to dobre a to złe druga na odwrót :) każdemu dziecku co innego pomaga :)

Gość jkjkjkj
uzywam dentinoxu, schlodzonych gryzaczkow, nakladek tommee t. i nic nie daje

to podaj syrop przeciwbólowy ja czasami na noc dawałam jak moja płakała jak jej sie wyżynały ząbki .kiedyś pediatry pytałam i powiedział że można podawać lek przeciwbólowy od tego on własnie jest :) ale lepiej sporo matek znajdzie sie co odradzi podawanie czegokolwiek lepiej jak dziecko ma się męczyć juz to przerabiałam kiedyś :) ja podawała raz na jakis czas jak juz naparwde widziałam ze nic nie pomagało :)