Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba było nie

Założyłam z ciekawości konto na Sympatii i oto moje wnioski

Polecane posty

Gość kaj9120msl;
zgadzam sie; ja tez szybko spotkalam sie, w zasadzie po 3 mailach :)

Gość a ja właśnie
trzy lata, mamy malutką córeczkę i powiem Ci,że naprawdę jest ok..mieszkaliśmy blisko siebie -to tez ważne,nie jakięs tam szczecin-kraków ..to bez sensu jest

Gość witamy w XXI wieku
przyjazn jest juz po paru mailach i oczywiscie mozna sie zwierzac i KOCHAC po paru fotkach:D

rokkk Moje wzrosło.. Dostałam jakieś z 500 wiadomości, a i tak na zdecydowana większość nie mogę odpisać . uważaj , bo jeszcze zostaniesz gwiazdą na stronie i przyjdzie Ci odpisać na 500 tysięcy wiadomości...;)

Gość mnie koles pisal po 3 mailach
ze mnie kocha :D inny znowu wstawial na gg opisy pokroju: bede z toba na zawsze, snisz mi sie po nocach, kocham cie itd. po prostu spora czesc tych kolesi przesiadujacych na tego typu portalach, to popaprancy emocjonalni, desperaci, ktorzy potrafia sie oswiadczyc juz po miesiecznej znajomosci.

mi się 3 lata temu Hindus oświadczył po miesiacu znajomości ... oświdczył, tzn. zapytał , czy moi rodzice zgodzą się na ślub, jak im powiedziałam, to stwierdzili, że sie zgadzają od razu...:) ale ja zakończyłam znajomość

Gość Hindus jak Hindus
ale te Araby to sa tak upierdliwi, ze szok. Chodza, sciemniaja, zapewniaja ze kochaja, kupuja drogie prezenty, w koncu sie oswiadczaja i biada tym lasko, ktore szybko zgadzaja sie na slub. Mam znajoma, ktora sie szybko ochajtala z Turkiem, bo on taki inny od wszystkich ponoc byl, wyksztalcony, grzeczny, pracowity... I co sie okazalo? Do tej ostatniej opcji nie mozna sie przyczepic, bo pracowicie zapladnial inne kobiety. Znajoma, jak sie z nim juz ochajtala (slub cywilny), dowiedziala sie, ze ja wczesniej zdradzal na lewo i prawo i ma juz na koncie zone, do tego dwojke dzieci.

Witam Sympatycznych ;) Ja dzis powrocilam na swoje konto.... Jakos juz nie wierze, ze mozna tam spotkac kogos, z kim moglabym byc na stale. nie chodzi tu o to, ze tam sa sami wariaci... To nieprawda. Mam pytanie - tam jest teraz taka opcja, ze mozna zaznaczyc, ze album ze zdjeciami bedzie tylkko widoczny dla tych, ktorzy znaja adres mej strony. Zatem jak ktos mnie znajdzie w wyszukiwarce i wejdzie na moj profil, to te zdjecia beda dla niego niewidoczne?? Pytam, bo troche denerwujace to jest na Sympatii, ze jak sie takiej opcji nie zaznaczy, to kazdy, nawet nie majacy konta na sympatii wejdzie na moja strone i obejrzy foty...

Gość trzeba było nie
o proszę ! wróciłam od rodzinki i jak widzę mój topik nadal żyje ;)

Gość mindulia
Ja tez mam konto na sympatii i wiecie, co wam powiem dziewczyny? Same prowokujecie to, że piszą do was tacy faceci, dajecie zdjęcia w dekoltach, opalone, wytapetowane, to czemu się dziwicie?

Gość -ona---
To ja opiszę 3sytuacje z ostatniego czasu, gdyż również kierowana ciekawością postanowiłam założyć konto na Sympatii. Przypadek numer 1. Młody koleś, młodszy ode mnie o 2 lata, 26-cio latek, koks napakowany sterydami,że aż strach. Ja podobno atrakcyjna blondynka więc się uczepił.Niby wszystko oki, wymiana numerów telefonu. Od eska do eska i się zaczęło. Koleś z jakąś manią seksu i czego tam jeszcze. Żaden z ostatnich sms-ów nie był bez nawiązania do seksu, robienia loda itp choć sobie na to nie pozwoliłam i pocisnęłam go konkretnie za to. Przeprosił, napisał, że faktycznie, a na zajutrz zrobił to samo w związku z czym kontakt urwałam. Już nie wspomnę, że on planował po 1 spotkaniu przyjść do mnie na noc do domu- masakra. Przypadek nr. 2 Chłopak, wiek 24 lata. Super się nam pisało, choć wyczułam że z mojej strony to jednak tylko na stopie koleżeństwa. W końcu się spotkaliśmy. Było super, mnóstwo tematów, czułam się jak z przyjacielem, którego znam od dziecka, potem impreza i mamy kontakt do dziś. Mieszkamy o jedno osiedle od siebie, ostatnio byliśmy na piwie, bo obronił pracę magisterską i mogę powiedzieć, że to cholernie wartościowy człowiek. Przypadek nr.3 Mężczyzna starszy ode mnie o 7 lat, przystojny, ułożony, mieszkamy prawie że obok siebie, mamy wspólnych znajomych, a się nie znaliśmy. Spotykamy się od kilku dni i jest bardzo miło. Nie naciska, nie przyśpiesza nic na siłę, dobrze się czuję w jego towarzystwie i to jest najważniejsze. Podobam mu się, chce założyć związek, ale wszystko toczy się swoim torem, żadnego seksu itp. Oprócz tego miałam ten komfort, by podpytać znajomych, ale mimo wszystko widać, że choć może i bardzo rzadko to normalni się trafiają. Z resztą na czole nikt nie ma napisane i równie porytych ludzi co przykład numer 1 zdarzało mi się poznać na imprezie, więc reguł nie ma, ale przy kompie siedzi więcej psycholi- to fakt.

Gość mnie to smieszy
wszystkie zakladaja zeby popatrzec, z ciekawosci, nawet ta co ma faceta, a smieje sie, ze zonaty koles tez ma tam konto no hipokryzja pelna geba, i jeszcze z taka wyzszoscia wszystk opisane :D a ty tez niezla, koles od poczatku niby sie nie podoba bo steryd, ale numer telefonu to podalas :D a superwartosciowy czlowiek, jak sie wyrazilas i tak poza sfera zainteresowan :D dobre dobre

Gość Pauliśka1999990
Już od dawna miałam sympatię. Czasem wchodziłam , szukałam , czasem z kimś pisałam. Później zaczęłam się spotykać. Spotkałam się z jednym takim P . umówiliśmy się w złotych tarasach i kolega najwyraźniej był tak mną zainteresowany że szok. Robiliśmy ciekawe rzeczy np. chodziliśmy po sklepach z ciuchami sportowymi on sobie oglągał buty. Chciałam ucieć no ale nie uciekłam a szkoda. Przetrwałam do końca ale więcej się z nim nie spotkałam. Inny był mną zainteresowany bardzo , niby wszystko ok ale jednak stwierdziłam ,że nic z tego nie będzie (nie kręcił mnie , jakiś ciapowaty). Później nie siedziałam na sympatii , byłam zajęta. Jakieś ponad 5 miesięcy temu zaczęłam klikać znowu. Poznałam chłopaka , na prawdę cudownego i inteligentnego . Zakochaliśmy sie jesteśmy razem , może niedługo ale jest nam razem dobrze. Za 3 tygodnie jedziemy razem na wakacje i na pewno będzie super. Więc jestem przykładem ,że nawet na takim portalu można kogoś znależć tylko to też wymaga czasu i musi nam się ktoś po prostu spodobać. życzę wszystkim powodzenia w poszukiwaniu miłości.

Gość Pauliśka1999990
Dodam do tego ,że po tym jak z nim jestem ., skasowałam konto na sympatii i on również. A mój profil był zwyczajny , jeżeli chodzi o zdjęcia miałam a 'la tapeciara, normalne i nawet bez makijażu,bo nie wstydzę się siebie i tego jaka jestem i właśnie takimi nas powinni pokochać. Pozdrawiam .

Gość goldcot
Ja znalazlam tam męża 8 lat temu :) Jest cudownym facetem pod kazdym wzgledem

Gość zbulwersowany82
8 lat temu mielismy inny Internet - bez dzieci neostrady itp. sama elyta ;) pozdro dla niej 🖐️

Gość -ona---
mnie to smieszy - czegoś nie zrozumiałeś. Z koksem to było celowe,że dostał numer, bo chciałam zobaczyć co może wyniknąć z rozmowy z takim kolesiem i czy uważa, że skoro koks to może mieć co chce. Numer mam specjalny na tego typu akcje, które czasem robimy z kumpelkami mając np. babski wieczór. Niestety wielu facetów nadal myśli, że kobiety gadają tylko o kosmetykach. Ten wartościowy chłopak taki jest, i mimo iż w moim typie nie jest to postanowiłam się z nim spotkać. Nie rozczarowałam się, ale wolę byśmy pozostali kolegami. Nie wiem co w tym dziwnego. Umówiłam się z nim jako kolegą, bo dobrze mi się z nim rozmawiało i naprawdę nie żałuję, że go poznałam!!!!

Gość trzeba było nie
do MNIE TO SMIESZY czytaj ze zrozumieniem, ja nie mam faceta i to ja opisywałam, że facet żonaty ma tam konto! I zaznaczam, nie mam faceta! Czytaj człowieku ze zrozumieniem czytanego tekstu.

Gość monikaratownika
Ja tez mam konto na sympatii i wiecie, co wam powiem dziewczyny? Same prowokujecie to, że piszą do was tacy faceci, dajecie zdjęcia w dekoltach, opalone, wytapetowane, to czemu się dziwicie? - bardzo sluszna uwaga. co 3 dziewczyna ma zdjecie z dziubkiem, albo z wywalonymi cyckami. a potem placz, ze faceci chca tylko jednego...:/ i nie mam tu na mysli siks ale kobiet 25+

Gość trzeba było nie
ja mam foto w swetrze i koszulce pod samą szyję, tak więc nie ma mowy o wywalonych cycach, a i tak padają dziwne propozycje ... P.S. mam zdjęcie BEZ dziubka!

Gość -ona---
trzeba było nie - ja mam tak samo, tylko nie sweterek, a bluzeczka bez dekoltu, żadnych dziubków czy typowych dla gówniar wyzywających poz i też dostaję propozycję. Nie jestem tapeciarą itp. Niektórzy wolą po prostu oceniać nie znając sytuacji i nie umieją czytać ze zrozumieniem. Dla takich tylko jedna rada : wrócić do podstawówki i się nauczyć ;)

Gość martismartis
a któraś zna - Pwel265 - zdjęcie profilowe w białej koszulce, jasnych jeansach i w okularach przeciwsłonecznych??? 34 lata z Warszawy????

Gość martismartis
oczywiście miało być - Paweł265 - sorry za pomyłkę :(

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec czy na jakims portalu randkowym znajdziesz swoją miłośc, gdzie warto jej szukać, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl