Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noga z anglika...........

2 zda z ang prosze

Polecane posty

I did not get answers from you. If it is possible to come please contact me. Nie dostałam jeszcze odpowiedzi od Ciebie. Jeśli będzie możliwy mój przyjazd proszę o kontakt. Pozdrawiam

ten słownik jest pomocny. tylko tzreba znać angielski bo czasami jest głupi. i tłumaczyć po zdaniu raczej niż po całych akapitach. a najlepiej jak przetłumaczy na angielski potem to spróbować przetłumaczyć na polski co wyjdzie

Gość aussie bloke
Głupia polko. Nie dostałam jeszcze odpowiedzi od Ciebie. Jeśli będzie możliwy mój przyjazd proszę o kontakt. Pozdrawiam I haven't received your message yet. Should my arrival be possible, please let me know, bye. regards.

12:10 noga z anglika........... I did not get answers from you. If it is possible to come please contact me. Nie dostałam jeszcze odpowiedzi od Ciebie. Jeśli będzie możliwy mój przyjazd proszę o kontakt. Pozdrawiam I don't have any answer from you yet. If my visit will be possible, please contact with me. proszę;-)

Gość aussie bloke
.qui pro quo. źle to jest, po if nie ma will, POLAKU ZASRANY HAHAHAAHA jak już napisałem, zerknij na moją wcześniejszą odpowiedź im aussie, nothing else matters... just aussie.

dzięki :)

Gość fanfarona
słuchaj aussie bloke!! qui pro quo ma jeszcze długą drogę edukacyjną przed sobą...

Gość nm n n
to jak ktos ma dluga droge eduk pred soba to nie powinien sie tu udzielac nie sadzisz? a co do will-moe byc po if -jakbys znala perfect ang to bys wiedziala o czym mowie