Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooooooy

KOMPUTER POMOCY!google chrome nie dziala

Polecane posty

Gość oooooooooooy

pojawia mi sie taki komunikat Nie można uzyskać dostępu do sieci Produkt Google Chrome ma trudności z uzyskaniem dostępu do sieci. Przyczyną może być błędne zidentyfikowanie produktu Google Chrome przez zaporę sieciową lub oprogramowanie antywirusowe jako programu niepożądanego i blokowanie jego dostępu do internetu. Oto kilka propozycji: Spróbuj dodać produkt Google Chrome jako program dozwolony w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli jest on już programem dozwolonym, usuń go z listy programów dozwolonych, a następnie dodaj ponownie. Błąd 138 (net::ERR_NETWORK_ACCESS_DENIED): Nie można uzyskać dostępu do sieci. zrobilam co sugerowali. potem odinstalowalam i zainstalowalam. przeskanowalam komputer i nic😠 ma ktos pomysl? nie lubie innych wyszukiewrek a te na zlosc dzialaja opera, firefox,IE. help!

Gość oooooooooooy
help:(

Gość a inne przegladarki
też?

Gość Dwugłowa Biedronka
ja zainstałowałem google chrome, ale jakieś dziwne to było, nie było paska a na nim ulubione i inne i wróciłem na powrót do google.

Gość prawdopodobnie twój
system antywirusowy nie akceptuja czegos w chrome. sprawdź wyłaczając ochronę na chwile

Gość oooooooooooy
dzieki za odzew:) inne przeglądarki dzialaja. odinstalowalam antywirusa-nie pomoglo:O wrocilam tez do ustawien (zapomialam nazwy)fabrycznych czy jakos tak komputera. nie pomoglo😠 zaraz jebne tym o sciane😠 wkoorfiaja mnie inne przegladarki😭