Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wąąąąąąąąąąąż

Jestem niski i poszukuję panny do 155 cm max

Polecane posty

Gość wąąąąąąąąąąąż

Jeśli taka się nie trafi, będę sam :( Uważam, że różnica wzrostu powinna być zachowana i jak facet jest bardzo niski jak ja (mam niecałe 170 cm) to tym bardziej partnerka powinna być dużo dużo niższa od niego. W swoim życiu poznawałem wiele kobiet niższych ode mnie, ale najniższa miała coś ok 160 cm wzrostu i co się okazywało?? A to że jestem NAWET dla niej za niski :( A mam 27 lat i nie mogę spędzić życia dalej samotnie tylko dlatego że brakuje mi tych paru centymetrów. Ja wiem, że dla większości z was jestem śmieciem, bo w dodatku mam zakola i małe stopy, ale jak trafi sie partnerka co będzie miała 155 cm albo i mniej (może być nawet karlica, przy moim wzroście to nawet na rękę) to będę super happy!! :D

Gość proponuje wycieczke do
Chin

Gość 1.54
ale mężatka

Gość nizooolka
a ja mam 147cm, nie jestem za ladna przyznaje, mam za duzy nos, krotkie nogi i chodze jak kaczka troche :( no ale ty tez chyba jakis super nie jestes z tego co piszesz to moze bysmy pasowali? mam 24lata i w sumie nigdy nie mialam chlopaka :o daj jakis kontakt telefon albo email??

Gość zalosny jestes
ja mam 155cm ale bym nawet na ciebie nie spojrzala :o po co mi jakis kurdupel skoro moge przebierac w facetach 180 plus? :D poza tym nie chce miec niskich dzieci :o

Gość najlepsze jak takie karlice do
155 cm chca miec kolesi powyzej 180 cm, przecież to żałosne!!! Dla męskiego faceta powinna być zgrabna, wysoka dziewczyna a nie karakan na krótkich nozkach

Gość Ci wysocy
mają rozum do kolan Ci niżsi po sam czubek głowy. Na co komu takie żyrafy. Małe jest piękne !

Gość mała26........................
Ojejku przesadzasz nie jesteś wcale taki niski. Ja znam taką parę - on ma około 170 cm, ona podobnie. I jakoś im to nie przeszkadza. Ja mam 157 cm wzrostu i nie uważam, aby wzrost faceta był taki ważny. A wysoki mąż wcale nie gwarantuje wysokich dzieci. Moja mama ma około 160 cm wzrostu ,mój tata jest wysoki ( przeszło 180 ) i co ? Wyszło im takie niskie dziecko jak ja;/

Gość zwiewny
a co myślicie o takiej parze jak ja- 195 cm i dziewczyna 155 ? Czy to do siebie pasuje???

Gość co ja myślę?? żebyście w końcu
przestali pierdolić i zaczęli sobie dobierać partnerów wg lepszych i ważniejszych kryteriów niż wzrost. kurwa jaka żenada :/

Zgadzam się z autorem!! Sam mam 169 cm wzrostu i wyższej partnerki niż 155 cm nie mogę mieć!!! To logiczne przy tak niskim wzroście jak mój!!! Zresztą czułbym się jak ciota i debil przy lasce która byłaby równa ze mną bądź wyższa (nawet na obcasach)!!!! Laska może być równa wzrostem z facetem, ale POD WARUNKIEM że facet nie jest skrajnie niski i pzrynajmniej te 170 cm ma!! A ja jestem wzrostowym gównem i jak już dziewczynę, to JEDYNIE bardzo, bardzo niską!!! Darunia, Błażejka i Asieńka to potwierdzają i mają rację!!

Gość superbitch
LOL ty po prostu jestes debilem i ciotą :o :D 🖐️

Gość wąąąąąąąąąąąż
Wiem, że jestem ciotą, przepraszam :o