Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odp..

Anglia i prostytutki

Polecane posty

Gość odp..

Proszę napiszcie jak to jest z nimi, czy jest ich więcej niż w Polsce? czy są tańsze? czy któryś chłopak mógłby się nimi nie oprzeć? to ważne.

Gość nie wiem nie byłam w Anglii
ale wiem jedno, jak będzie cię chciał zdradzić to zawsze to zrobi. Niekoniecznie z prostytutka, może nawet z twoją koleżanką. Wszystko zalezy od człowieka.

Gość odp..
Powiedzial przez telefon że brudasek nie tyka.

Gość odp..
Ostatnio zauważyłam że próbuje oszukać mnie ale już nie chodzi o te prostytutki.

Gość odp..
A wiec jak to z nimi jest?

Gość lfyghijkol;p'[]#
tu sie wsyscy dobze bawia ;)) tu nie poland

Gość tutaj jest:
nam moze sie tylko wydawac, nie interesujemy sie tym jakie sa, mamy swoje zycie

Gość odp..
To super.. a murzynki są ładne?

Gość kiehufg eohuv
Moze troche zaufania do faceta? Wiem, ze panuje stereotyp, ze zwiazki na odleglosc nie maja szans i sie rozpadaja, ale nie ma co uogolniac. Skoro facet dajmy na to pojechal do pracy, chce odkladac kase, bierze nadgodziny w tym celu to raczej nie w glowie po robocie beda mu dziwki... chociaz z reguly Polacy w anglii, zeby bylo taniej, mieszkaja na kupie, a nie wiadomo na jakich imprezowych/zachlanych wspollokatorow sie trafi-nie ma co jednak najgorszego zakladac. Typowe Brytyjki i Szkotki za piekne nie sa, wiekszosc ma spora nadwage a i zdarzaja sie jednostki nie dosc, ze grube ale i zaniedbane... I czemu o prostytuty pytasz? Jak facet mlody, to jak bedzie juz chcial, to na pewno nie bedzie placil dziwce za seks. Pojdzie sobie do klubu i wyrwie jakas mloda-niektore nawet w miare sa, ale wytapetowane, wypacykowane i nawet szczuple sie zdarzaja.

Gość MAX 22
Jeśli facet jest napalony to drogę do prostytutki w każdym kraju znajdzie. Ale polacy jak zarobią trochę grosza to patrzą aby darmo dorwać dupę.

Gość odp..
on juz taki mlody nie jest. Pisałam z nim przed chwilą i uspokoił mnie trochę. wyjechał żeby zarobić. tylko wiem że tam trawę palił bo się przyznał ale do zdrady czy by się przyznał to nie wiem. on twierdzi że by powiedział że między nami koniec bo zrobił coś złego gdyby mnie zdradził

Gość jjhkkhjkk
dziwka to wdziwka..kwestia gustu ludzieee

Gość troche starsza
aleś ty głupia :) piszesz jak nastolatka, moja droga niewazny jest wiek faceta, czy mlodszy czy starszy każdy potrzebuje bliskosci i sexu oczywiscie i nie mysl sobie że jesli walnie cie w rogi to sie przyzna,nie takie rzeczy sie tu dzieja, faceci maja zony i dzieci w Polsce a kobiety mezów ale tutaj nikt o to nie pyta, jest "tu i teraz" a jesli się zdarzy że żonka przyjedzie w odwiedzinki to paniusia się zmywa na 2 tygodnie a kazdy trzyma gebe na kłódkę, zastanawiałabym się raczej na tym czy facet rzeczywiscie cię kocha bo jesli tak to czas i kilometry was nie rozdziela,nie zaangazuje się z nawet najlepsza w łóżku bo one są niestety tylko do łóżka , ja mieszkałam z takim facetami,mieli w Polsce rodziny ,przez telefon słodziutko że hmmmmmm a co do czego to po cichu robili swoje, no cóż....samo życie

Gość ysewo
Zdesperowana zona domowa jest wiesniara i do tego ma brzytki ryj [Dyskusja ogólna]CZy to prawda ze Zdesperowana domowa żona zaczynała w UK jako kurtyzana ? Podobno tak pisała na forum dla emigrantow :)? [Dyskusja ogólna]prawda wyszła na jaw!!!!!!!!!!!!!!!! Polacy mają małe kutasy i dlatego mają taki kompleks na punkcie murzynów -bo im zazdroszczą :D i tyle na temat zdesperowana prawde ci powie:D:D:D

Gość poezja!!!!!!!!!!
NO NIE MOGE :D:D:D co ta dziwka wyprawia