Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaosobazlasu

wiecie co... jestem załamana

Polecane posty

Gość smutnaaaosobazlasu

gdybym nie wróciła do domu to po mnie teraz I NIGDY!!! nie mogłabym jeżdzić autem bo by się mnnie nie trzymało z powodu... braku seksu. Tak by mówili :( A to z powodu morderców. A tak? Dwie... pozycje? seksualne i mam samochód WSZĘDZIE - z zachodniej Europy a nie jeździłam wcale słuchajcie. Nie wiem czy są pozycje ale PAPIEROS i KIEROWCA i każdy MORALNY ma auto bo widocznie przez to nie ma auta - starczy że ktoś się tak zachowuje i ktoś inny nie może jeździć. Ma prawko ale nie. Są takie osoby i sytuacje i że pali ktoś albo ciągle uczy jeździć i go nie chcą wiecie bo np. kłopoty na drodze. A ja dzięki temu, że do domu wróciłam zawsze mogę jeździć i jak się zachowuję to policja ma mnie gdzieś wiecie. No to choć tyle wiecie bo PO MNIE jakby nie to - co ja tak jeżdzę. A co miałam robić? :( Na wycieczce byłam. Nad morzem. Przecież by mnie z miasta wyśmiali - samochód na 2 dni i mam to samo. Czy ja zwariowałam? A akurat by mnie własciciel domku bronił. Ja wiem jaki tam jest układ wiecie ale akurat by MNIE bronił. Już to widzę... papierskowy oczywiście... i jak kogoś nie chcę w aucie to robię kierowca i papieros i go w aucie nie ma - w koncu odpowiedzialnośc żeby jeździć i tyle. I tak sie ogrywa i pasażerów i kierowców i innych. Bo wiecie - starych niemieckim zbokom jeszcze przez stare zboczone MĘZATKI polskie auta ratuj, a podatek? Gdzie mam zwrot? :( No wiecie co :( Ja mam tego dosyć :( Jak ja bym im wrabała od razu wszystkich TAK w tej pierwszej gdybym ja to wiedziała. Bo ten Niemiec chciał znać wszystkie pozycje - a po co panu wszystkie powiem jak pan nawet ochrzczony nie jest i tyle. Wystarczy panu papieros i kierowca i ma pan samochód a tak nie. Bo wiecie on jest moralny?!? SIC!!! Zboczeniec, degenerat - od niego nie ma ani kasy ani auta. Czy ci kumple jego mają wypłaty na koncie? On jest moralny - uhm - Niemiec bez samochodu. Niech się ratuje bo go na zbity pysk miał wylecieć dawno temu, ale za co. On i tak do piekła idzie - niech se jeszcze pojeżdzi i tyle. Bo on autem lubi jeździć. LUBIŁ i to miało być jego życie, ale nie. On miał być kierowcą. To samo chyba co mój młodszy - masa kasy PILOT. A np. pozycja PILOT SAMOLOTU - czy to przećwiczył? Tak się należy go zapytać. No jak nie to po co mu kierowca? PILOT SAMOLOTU podobne , ale zawsze coś innego. Bo chyba se za NAUKĘ JAZDY ze mną przećwiczyć kierowcę. I by dostał po prostu zapalniczką po oczach. No wiecie - bo wolę Amerykanów. Bo ja miałam wyjść za mąż za Amerykanina z Irlandii tylko se to spieprzyłam. Za Niemca w życiu. Ale taki degenerat moralny on jest. Niemcy nisko upadli i tyle :( NA PYSK - dosłownie :( Niech idzie do koleżanek i ćwiczy z nimi pilota bo będzie chciał, żeby samolot stracić ze złości na mnie. No to tylko tak - w łózku pilota jak będzie ćwiczył. Skąd on to ma? On nawet nie rozumie co to znaczy wiecie, że ludzie są blisko ze sobą. To jest normalny PSYCHOL dla mnie bo zaczną wymyślać. O czym ja mam z nim rozmawiać? O zapalniczce, włosach, obiedzie. No przestańcie :( Zero i to z takiej firmy :( Powinni sie wstydzić i tyle. Ja? Nie. Ja jestem pijaczka z Polski niewydana to se mogłam robić tam co chciałam, ale on na razie może LATAĆ - gdzie byle gdzie. MOŻE LATAĆ, a jak se to popsuje TO powie - ta świnia mi to popsuła. To poszedł z jakąś ćwiczyć PILOTA i tyle. I sam se to spieprzył. A wiecie czemu - bo Niemcy mają pozycje w łózku a to nie są żadne pozycje - to są jego pomysły od liceum. Tego nikt nie wziął pod uwagę - kierowca, pilot i papieros. Ale papieros jest W DUPIE to ja nie wiem to w ogóle nic. A te dwie wcześniej to też słuchajcie i stare baby z Polski uważają, że ON JEST MORALNY. Ja jestem ZAŁAMANA.To jest DEGENERAT umysłowy dla mnie. Weżcie się wypowiedzcie o takim facecie - pilot i kierowca i Sigmund Freud i może być, ale nie mąż i żona - wybaczcie i W SUMIE policja za wytrysk na twarz. NA SZCZĘŚCIE wypaliłam mu oczy i idę. No wiecie co... bez przesady :(

Gość chalamca
Owca pisz mniej,a z sensem.

Gość jhsjkasgbkjasbkjasbxjasb
sd

Gość smutnaaaosobazlasu
Bo wiecie jak jest wytrysk na twarz to wszystko sie rozlatuje i ta matka jego nie żyje i one JEDYNE CO MIAŁY - ogólnie policja jest po tym. Jak prawo jazdy i szyby nie ma to wypadek i policja - POLICJA? Bo wszyscy na mnie. No oczywiście - co widać bez wycieczareczek - mandat. Za to jest kolegium jak dla mnie - chyba im na ŁEB bije. wszyskim i wiecie co... tyle wam powiem, że ta matka by go z domu wyrzuciła. Jedynak i taki koniec. Ona myślała - tak się dobrze uczy, na studia pójdzie, a on KIEROWCA - najwyższe oceny w szkole też i KIEROWCA bo młodszego sie boi - śmieją się w pierwszej że go nie chce. Bo niemoralny. Nie - BO SUPER PRZYSTOJNY bo widział zdjęcia NIE O TO chodzi, ale on sobie OGRYWAŁ AUTO tą kierownicą, że kobietom w twarzy robił kierownicę - tak pada, tak pada a chodziło o przednią szybę i ONE SAME SOBIE TO OGRYWAŁY i nie rozumiały tego wiecie i powinna im cała twarz, wszystko pójść, oczy im szły, one są ślepe dzis bo nie rozumieją ze same sobie to ogrywały - odejdą od niego i są zdrowe, a on? No to szyba albo kierownica. Wiecie jak to miały zakończy? Kabriolet nie ma szyby i do widzenia i matce to powiedzieć i on tak wytrzaskany po pysku, że nie macie pojęcia. Bo tak i już. Czemu pieniądze były na stołówce? NIKT MI NIE UWIERZY. JEDYNIE TEMU, że autem chciał sie karnąć. To w weekend nie mógł? Musi GOTOWAĆ sobie wyobraźcie - nie może autem do knajpy podjechać jakiejś super - musi SAM WARZYĆ. Jakie to dno, cymbał, idiota ach powiem wam gdyby nie ten Goethe to NIE CHCĘ SŁYSZEC O NIEMIECKIM i koniec. I wiecie oni by mi go dali na necie bo to TEŻ NAUCZYCIEL - naukę jazdy prowadzi OD CZASU DO CZASU i za taką mnie tam mają bo z Zydem przegrałam. Z Zydem? Z całą tą uczelnią. To się miałam nie dać bo mam doktorat i jestem wyżej w tych Niemczech OD RAZU a tak nie wiadomo co ze mną zrobić. ZABIĆ już im podpowiadam. Bo nie chce Niemców na stałe. No to wiecie - 2 procesy miałam w szkole pogięło głupków i tyle. I teraz patrzcie - mam wyższe? mam. Byłam nauczycielką? byłam. To kto ważniejszy - jak miałam iść wyżej - baba z taśmy z 3 dzieci czy ja - kto miał iść wyżej i coś powiedzieć. Żeby nic nie było na mnie. A teraz to mogę z nimi jedynie o rodzajach papierosów rozmawiać bo reszta bez sensu i tyle. Pomidorów mi powiedzą bo chcieliby niebieskie. Niebieskie? A czemu nie fioletowe. Bo ja fioletowe albo granatowe - czemu niebieskie akurat. Bo ja stoję o kolor niebieski. Jak już to zielony a jeszcze bardziej inny się mnie trzyma, a najbardziej czarny bo po nich można już tylko SATANISTKĄ być i tyle. Bo w coś trzeba wierzyć. No to w diabła i tyle. I po nich. Bo ja się koloru trzymam w życiu. GRANATOWEGo - o ile bo w tym kolorze jest granat - OWOC oraz... bomba na wojnie :( Jaki kolor lubię najbardziej? GRANATOWY im podpowiem. I co? jak go ograją i tyle. Czy moje piosenki mają znaczenie? bo widzą, ze słucham i słucham. Duże znaczenie mają duże. Zwłaszcza JEWEL ma duże ...znaczenie :( No wiecie co - takie towarzystwo to swoje mieszkanko i obiadek PACHNĄCY i znajomości np. przez kompa. NORMALNE i tyle. I koniec. Bo czy kościół to normalne znajomości? Nie wiem ale sakramenty sie liczą i to się liczy a ksiądz? No jak coś tam sobą prezentuje więcej niż obronę Czestochowy to może być. Co? Na przykład nie wiem co. Jak wie co robi. Ale po co mi ksiądz. Niech mi da oleje zdrowotne - to dobry ksiądz. A reszta? A co to takiego zapyta - to jest cos takiego co wycieka z uszu jak się ich nie umyje. To wosk mi powiedzą. No woskowina i tyle. I to są oleje święte jak mnie bolą nogi albo głowa to się tym nasmaruję i tyle. I te lesby na mnie - to im to da i po mnie bo warto sie z ksiedzem trzymać. Może i da, ale nie warto z księdzem NIEMORALNYM trzymać i głupim też. Bo tak i już. A ja mam rodowód od 4 ewangelistów i kościół gdzieś. A 3+1 to jest wojna i tyle. I tam gzie ja tam zawsze będzie walenie się wręcz dlatego jestem pacyfistką BO TAK I JUŻ. Ale w jednym się pomyliłam ??? to się dowiem kiedyś - wszystkich wojen DA SIĘ UNIKNĄĆ poprzez NEGOCJACJE. Otóz nie. Czemu? To jak mi ksiądz powie czy dało się uniknąć wojen? Czy wojny musiały być to jest dobry ksiądz dla mnie a reszta to pierdoły. Kiedyś mieli mi powiedzieć - rok co tydzień do spowiedzi bo po tobie. I to byłby WTEDY dobry ksiądz, ale takiego nie spotkałam. A teraz taki? Czy muszą być wojny proszę księdza czy nie dało się tak jakoś żyć, żeby wojen uniknąć? Jedynie takie pytanie mam do księdza jakiegoś. A jak nie umie mi tego dobrze wytłumaczyć to robię pożar bo pożaru nie da się uniknąć na pewno, a wojny? I tyle :(

Gość smutnaaaosobazlasu
Wiecie to zę stoje o sakramenty to moja sprawa to walę tym w rodzinę ale POWINNAM W ZASADZIE stać o rodowod ewangliczny i go mam. Od 4 EWANGELISTÓW i to jest bardzo ważne i wtedy nie trzeba łazić do kościoła. Jak to możliwe że nie jestem satanistką? Przez ten rodowód właśnie 3+1 a św. Jana mam z Apokalipsy i tyle. Z rzymskiego rodowodu. Powinnam miec 2 ewaneglistów mam 4 na Niemców i tyle mi starczy. Do jakiego ja kościoła chodzę mi powiedzą? gdzie chcę. I szanuje protestantów, że mieli TAM mszę w niedzielę i dawali chleb i wino i tyle. I powiem temu Niemcowi, że przez niego omal mąż Ilony POCHWY nie rozerwał jej , całego pokoju nie zarwali tak ją walił a nie wiedział że to chodzi o ...SAMOCHÓD i kierowanie w łózku bo ...po mnie. a tak? Znowu górą jestem. Bo by raz zrobił samochód w łózku Ilonie i nie moge jeżdzić samochodem po Zachodzie, a tak moge. Co to takie łazenie, a teraz siedzi w domu przed kompem i pisze i pisze - bo zimno, chora jestem, chmury - co 5 minut mżawka - gdzie to pójdę. Poza tym bardzo przeziębiona jestem i tyle. Ale miałam towarzystwo PODZIWIAĆ nie wiem za co. Wiecie za spermę w oczach się w oczy pluje. Dlaczego np. Pan Jezus wziął błoto i ślinę i tak wzork przywracał ślepym - to się kiedyś dowiemy skąd ta ślina ba błocie - sama się go zapytam. Co to robił ten ślepy od urodzenia , że tak skończył. Kto zgrzeszył -on czy jego rodzice - nikt, sprawy Boże sie objawiły - to się jeszcze okaże co on go tak opluł. Bo ja pluję na tych facetów w SNO bo są dalej po stronie bab z biura bo lepsze niż Niemki ale oni mają rodowody oni tego nie rozumieją, a ci nie mieli - ani gostek, ani laski - dlatego normalny stosunek i tyle. Bo by oślepli gdyby nie ja. Z PRACY i by było na mnie. Tyle mogę dla nich zrobić bo idą w nocy na taśmę zeby mi udowodnic że nie bolą oczy wiecie. Bolą - no miałam se to ograć? Niby ogrywałam, ale bolą i tyle. to można robić bez patrzenia. Ja wiem - ale zawsze - czerwony, żólty, zielony razi i tyle :( Można wymyslać wszystko - tak intensywne kolory pod lampą i kontrol i kara i koniec jak dla mnie - co to ma być. To jest straszne. Ja bym karę wlepiła i przez to o to nie stałam. W nocy takie coś bez lampy - bez przesady :(

Gość Kromian
Po przeczytaniu pierwszego posta mam ochotę Cię związać, zakneblować i schować w szafie :P

Gość smutnaaaosobazlasu
Wiecie - naplułam mu na oczy i nie po nim. bo by oślepł ten idiota. Co on zrobił i tyle :( Całe życie kobietom zmarnował z nienawiści do matki i tyle. Wszyscy do piekła bo sie ze mnie śmieją i moich 10 dzieci ale ja tam swoje wiem wiecie. Oj wiem i tyle. No 3 ewaneglistów powinnam mieć i św. Jana z EWANGELII a mam go z Apokalipsy bo jakby nie ja to wojny i co mi zrobią? Taka jestem istotna. Jakby nie ja to jedna wojna wszędzie. Tak stałam o pokój. Jedynie Irak zmarałam bo miałam być archeologiem i matce sie nie dać, ale wiocha i tyle. A ja mam wadę wzroku z cesarskiego cięcia a nie ze spermy na oczach - idioci - ale to już mogą farbić - oblewam ich szambem i ide dalej. Byleby była kasa na koncie bo po mnie. A ten cymbał tez jest z cesarki i o to miał stać a nie o głupoty i nie po nim, a tak? Taki mądry i nawet nie ginekolog. A kierowca pasuje w USA a nie w Niemczech, żeby wyjść za mąż za kierowcę. W Niemczech kierowca. W Niemczech to pasuje mi... nikt mi nie pasuje. Powiesić się w lesie mi pasuje w Niemczech. Tyle mi JAKO NIEMCE W NIEMCZECH pasuje. Bo oni mnie nie rozumieją, że ja mam rodowód na USA i tam sobie mogę robić i pieprzyć co chcę, a w Niemczech nie - no od Judasza bym tam musiała być albo Kaina i na nich. Ale to do piekła. I DLATEGO WOLĘ USA. Z tego ich CUDOWNEGO opętania - bo oni są cudowni. ANALIZA MICHALEL zwłaszcza. Dlatego mam rodowód na USA z jej powodu już bo STRASZNA, Ja te maszkarę mam gdzieś w rodowodzie na pewno. Tego Niemca też mi mówią - nie wiem. Może tak może nie, ale katechetki to idą za mną równo - od Jani tu, poprzez Ilony, panie Kasie i wszystko inne, ta samobójczyni za którą uczyłam w 2005 też córka katechetki. Ło matko święta - to wszystko Analiza i tyle :( I Neron i Hitler i ksiądz upadły i kain i judasz i LUCYFER - to on matki na dodatek przez to ja ledwo żyłam po tym filmie. Co Ci się to stało biedna Poleczko? Przez matkę i Lucyfera u niemieckich brygidek wszystko. Ledwo uszłam z życiem - póżniej mnie porwało i mam 4 ewangelistów. O kościół stoję, ale rodowód ważniejszy i koniec i tyle. Normalnie każdy ma 1 ewangelistę - 2 -3 mega - a ja mam 4 bo ja jestem POCZAROWANA tu gdzie mieszkam - to są czary przez to nie mam pracy, nie ochrzczona i tyle. No i stoję dobrze o Kosciół - sakramentami. Bo o księdza nie stoję. Stoi się o sakramenty a nie o księdza - co, ksiądz do piekła nie może iść? Co mi ksiądz pomoże. Jak jest mądry - głupi też mi nie pomoże. NIe powinno się miec rodowodu ewangelicznego , Kościół jest ważniejszy - ale wszyscy na mnie - co robić? A co ja widziałam - Apokalipsę i koniec :( Ledwo nie zwariowałam a najpierw ta Analiza jebnięta w łeb. Też potępiona i koniec. Święta mi powiedzą - co to ten Bóg z ludźmi robi? Bóg - już tam Bóg takie rzeczy robi. Mieli się trzymać krzyża i by byli normalni. Ale oni tylko współzycie i zrobili się GORSI NIŻ CELCI z IRlandii. I tyle mam im do powiedzenia. I czemu nie przyjadę bo kasy nie przyjadę bo Ilona o mnie nie stoi bo niewydana - po co tam jadę? NIE JADĘ. A ona niech uważa bo jej samochód ograją A PALI i tyle. Czemu ona jeździć nie może? BO PALI na pewno. A kto wie czy nie w samochodzie. Bo gdyby nie paliła toby rzuciła tego faceta, a tu nic :( A powiezą szkoda, szkoda - jak czytają dobrze jej wsadza - moze jej wszystko rozerwie i że se miałam iść na policję. Na recepcję miałam iść tylko co powiedzieć, że cały pokój się trzęsie i kiwa tylko wiecie na tę recepcję 20 minut z powrotem 20 minut to telefon zanim dojdą to skończą i tyle z tego. Jeszcze w śniegu - siedż se miesiąc z takimi degenratami :(

Gość smutnaaaosobazlasu
I wiecie wystarczy , ze morderca 3 gejów przyjedzie i zrobi kierowcę i samolot w łózku i Niemiec nie może DALEJ jeżdzić autem i kierować samolotem. Czemu ja nie chcę wracać? Oni mnie chcieli zabić. Czy ci Niemcy są normalni? Do pieca wszyscy i tyle :( Niewarci nawet NAJSZCZANIA na nich. Szkoda szczochów i tyle :(

Gość czyjestnaforumktoskto
przerwa miedzy palcami to ty?

Gość smutnaaaosobazlasu
To wszystko jest prawda - ja już sobie idę i koniec :( Zegnajcie. Rodowod ewangeliczny bo po mnie w kościele za co? Za obsikanie przy chcrzcie? A moja matka - to nieochrzczone jest i tyle. Ochrzczone i po całym kościele - co ona tam tak lata jak stuknięta. Angielko- Włoszka i tyle. i Niemkę z siebie zrobiła - ja protestantkę - ciekawe czemu? No ale ja przez pierwsze przykazanie a ona przez sakramenty, których... ja nie mam wcale. A mam? I jak tu żyć bez choroby psychicznej? Taki jest kościół katolicki - od wieków :( ŚWIĘTY - ale w to wierzymy...

Gość czego się naćpałaś:(
Lukrecja no właśnie :o Ja się zastawiam JAK jej się chce:o tyle pisać.........nie czytam tych bzdetów ale .....tych jej topików tu jest sporo...