Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowinka.

Topik dla nowych

Polecane posty

Gość współczuję
Piękny wywiad...Uważaj na tego psychopatę Marika bo będziesz mieć problemy....

Gość współczuję
Stać cię na to. Wiem. Niejednemu tu już zatrułeś życie

współczuję-- no pogadaj jeszcze posłucham Cię uważnie.Teraz jak dostałeś wpiert jesteś o wiele spokojniejszy i bardzo uprzejmy.No cóż człowiek sie całe życie uczy a głupi umiera:D

Dzień dobry wszystkim:D Nie chcę wiedzieć,chcę się tylko tutaj dobrze bawić. Porozmawiać. Sądzę że nikomu nie będę przeszkadzać?:)

Witam i wspaniałego dnia życzę🌻 Masz rację Mariko tego samego zdania jestem.Wczoraj jak poszedłem do kuchni po ostatnim tutaj wpisie,zerwał się potężny wiatr.Szybko przybiegłem i wyłaczyłem komp.Jak nastąpiła taka nawałnica i deszcz,ze myślałem że szyby z oknami mi wylecą.Dziś już wstaje piękny dzień więc można będzie wiecej czasu spędzić na powietrzu a dopiero wieczorem wpaść na pogawędke z wami.

Mariko a co to za dziwne pytanie w ostatnim akapicie??Przeszkadzać?? Mamy sie tutaj doskonale bawić po trudach codziennych a nie epatować jakimiś wynaturzeniami!!Autorko tematu trzymam Cię za słowo i zaczernisz się nam.Miłego dnia.🌻

Gość ladaco
poczekam sobie tutaj na nowiuśką paczkę fajów którą sobie kupie zaraz jak tylko dostane dzisiaj kasę

Gość Nowinka.
Oooo coś się tu dzieje :-) A ja pędzę do pracy, wieczorem poczytam ;-)

Gość Dla pogodnej Mariki
🌼 🌼 🌼 mmmuuuuuuuuaaaa 👄

Nie,nie znam tego topiku ani na nim nie byłam. Dzisiaj jeden ze zbierających ją nucił i tak mi weszła do głowy ze teraz ja ją nucę:D

Tego topiku już dawno nie ma,został wykasowany w ub.roku.Ale totak na marginesie.A gdzie się podziewa główna autorka tematu?? Moze jeszcze dotrze dziś.;)

Na razie jestem sam w domu więc nic nie przytrafi mi się abym musiał mysleć nad tym.Cholera znów mi ekran wygasł.Co za potwora:DChyba dziś będe miał z głowy cafe:O:(