Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PewnyGość90

Potrzebna pomoc

Polecane posty

Gość PewnyGość90

To tak może zadam trochę głupie pytanie no ale trudno: Więc tak nie jestem zbyt śmiały... Ale tak:był festy trochę wypiłem i podobno fajnie mi się gadało a mianowicie chodzi o pewną panne bo tańczyłem z nią,trochę rozmawialiśmy choć nie bardzo pamiętam o czym...wiem że pytałem ją czy bd na następnej dyskotece... Nie chcę tego spiepszyć a teraz mam jej numer i nie bardzo wiem o co mam jej napisać...może tak: "hej.To jak mogę liczyć że bd na dyskotece"?? Co o tym myślicie...?? Proszę tylko jeszcze o jedno aby nik nie podszywał się pod mój nick choć wiem że i tak tak będzie. Ale jeśli możecie n ie róbcie tego zamiast tego możecie podpowiedzieć...

Gość dddfdf
Napisz najpierw co tam u niej itp .

Gość PewnyGość90
Właśnie je słyszałem żeby tak nie zaczynać rozmowy np.co tam u cb bo to jest standard... A może coś innego...??

Gość PewnyGość90
Chodzi mi o takie zaczęcie rozmowy później to już sam dam radę tylko właśnie nie wiem teraz co 1 raz napisać. Dodam że kolego o mnie wypytywała więc taka obojętna nie jest...(chyba)

Gość PewnyGość90
Siedzi tu tyle osób,czy naprawdę nikt nie może napisać 1 zdania..?? Dziewczyny,co z wami...

Gość PewnyGość90
...??

Gość ocho kandelikas
ja Ci poradzę:) Po pierwsze-słownik ortograficzny!!!Mąrda dziewczyna ucieknie, jak zobaczy takie byki po drugie-normalny polski język bez tych dennych skrótów, tragedia:( Napisz-Witaj, czy mogę liczyc na to, ze spotkam Cię na kolejnej dyskotece?Pozdrawiam:) Na pewno odpisze. PISZ PO POLSKU!!!!

zagadaj jakos tak, zeby poczuła, ze to jest jakies innem wyjatkowe...wiem, wiem łątwo powiedziec gorzej zrobic, ale jesli niunieczka wyglada na romantyczke to walisz cos o pieknym zachodzie słonca, podczas którego zastanawiałeś sie co u niej i czy przyjdzie na dysko...kumasz konwencje?jak moge jeszcze pomóc?

Gość PewnyGość90
Przecież piszę normalnie,o co wam chodzi ;) To w końcu tak: "Witaj, czy mogę liczyc na to, ze spotkam Cię na kolejnej dyskotece?" Tak...?

Gość ocho kandelikas
tak, bardzo dobrze.Bez błędów i skrótów. I nie pisz o zachodzie słonca, bo dziewczyna pomysli, ze sie silisz na romantyzm, to będzie sztuczne:) Tak jest bardzo dobrze:)Pamiętaj, najwięcej chłopak wygrywa uprzejmoscią, taktem i kulturą osobistą:) Powodzenia:)

Gość PewnyGość90
No dzięki wielkie.:)

jak jest zainteresowana, to nie pomysli ze sie sili, i chodziło mi tylko o pokazanie schemtau jakim ma działac, tamten test jest suchy i zwykle ma sie mase takich smsow, na połowie nie odpisujesz

Gość PewnyGość90
Dostaje się masę ale wątpię skoro pytała o mnie,chyba nie jest tak źle. Będzie ten tekst tylko Witaj,zmienię na Hej. ;)

Gość sdcscsx
pisz nie ważne co. ona na pewno czeka ;)

Gość PewnyGość90
Dobra już z nią piszę ale mam pytanie czy po jej sms-ie mam odczekać z 10 z moją odp...tak żeby trochę myślała przez te 10 min. Ona czeka tak z 5 min.

Gość PewnyGość90
Mam jeszcze 1 pytanie,mianowicie dziś popisaliśmy tak z 100-150 esów i porozmawialiśmy trochę o mnie a trochę o niej i gdy zapytałem gdziem mieszka nie chciała powiedzieć... Czy nie za wcześnie wyjechałem z tym pytaniem. No i tak trochę przeciągnęliśmy temat o jej adresie no i już nie było co gadać i ona powiedziała że musi iść. No i skończyła a słyszałem że to pierwszy chłopak zawsze powinien kończyć. A czy tak po prostu mam przejść do tematu z pytaniem: "Ile masz rodzeństwa"...?? Czy jakoś do tego dążyć...może ktoś ma propozycje.

Gość PewnyGość90
Elo pomoże ktoś...??

Gość PewnyGość90
...:{

Gość PewnyGość90
Weźcie pomóżcie bo już nie wiem co pisać... To tylko 2 zdania chyba aż tak wiele czasu nie zajmie...

Gość PewnyGość90
.

Po pierwsze to nie smsuj z nią i nie wypytuj o wszystko. Po 100 smsow dziennie? zostaw sobie te tematy na randki na zywo. Daj spokoj. Ja bym sie wkurzyla jakby facet, ktorego widzialam raz w zyciu pisal do mnie 100smsow dziennie i jeszcze ciagle o cos wypytywal. Nie znacie sie. Spotkaj sie na tej dyskotece, ale potem dyski sobie juz odpusc umow sie z nia na spacer, na piwo, na kawe i pogadajcie jak normalni ludzie. A nie smsujac. 100 smsow dziennie nie wymieniam nawet ze swoim chlopakiem, z kotrym i tak wydaje mi sie, ze czesto pisze, a jestesmy w zwiazku 4 lata.

Gość rgdksgf
Nie analizuj tak wszystkiego. Moze naprawde musiała iść. O rodzeństwo i adres zapytaj jak się spotkacie.

100-150 smsów?? pogrzalo was?! zanjmicie sie czyms konkretnym...znacie sie mało to chyba odpowiedzialne z jej strony, ze nie chce podawac ci takich szczegółów, spotkajcie sie gadajcie o głupotach a przy okazji dowiaduj sie czego tam chcesz, ale spokojnie, bo to nie jest wywiad w którym zadaje sie pytania na wyscigi i kto wiecej. zamilknij, tak zeby sie zastanowiła czemu przestałeś pisac, moze sie odezwie sama, a moze napisz zeby doceniła ze jednak napisaleś... i nie wal tekstami, ze to facet powinien konczyc, bo wychodzisz na dziwaka który nic nie wie o zyciu

Gość PewnyGość90
Sory miało być 50-100 Coś koło 70 ale mniejsza o to. Mam inne pytanie bo jest tak że jak coś pytam albo opowiem o sobie to dostaje odp.: Aha, Ok, Nie, Tak Tego nie lubię w pannach jak ja się opiszę,staram a ona sobie napisze aha to aż mnie coś trafia,i nie wiem czy jest sens ciągnąć to dalej co myślicie. Albo rozmawiamy na jakiś temat i mówi żę nie ma ochoty o tym rozmawiać to pytam,o czym chce rozmawiać to pisze: nie wiem... Ne ma z nią tematów,bo albo odpowiada aha.no itp. albo nie chce o tym gadać. Wydaje mi się że nie pasujemy do siebie... Co o tym myślicie.

Gość PewnyGość90
.

Gość PewnyGość90
...elo

Może się umów z nią, żeby na żywo stwierdzić, że nie pasujecie do siebie, a nie przez smsiki, jak dzieci... Poza tym, skoro ona odpowiada tak zdawkowo, to albo wcale nie jest Tobą tak zainteresowana jak sądziłeś, albo po prostu ją męczysz tym pisaniem.

Gość PewnyGość90
No nie wiem skoro pytała o mnie... A o spotkanie się staram ale kiedy bym nie pytał to nie może bo to bo tamto... A może jest po prostu aż tak nieśmiała...eee chyba nie...żeby aż do takiego stopnia