Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........................./

Ogląda się za mną i jednocześnie mną gardzi.

Polecane posty

Przyciągam jego wzrok ale poza tym to traktuje mnie gorzej niż inne dziewczyny. Gardzi mną. Wiem, że to dlatego, ponieważ jemu podobają się całkiem inne dziewczyny z charakteru niż ja tzn. przebojowe a nie szare myszki. Po co jednak się na mnie patrzy. Jak mnie to wkurza. Bardziej nawet niż to iż ktoś by miał taki sam stosunek do mnie ale się nie oglądał za mną. Mężczyźni, może Wy też robicie tak jakiejś kobiecie. Jesli tak to czemu chcecie na nią patrzeć skoro nią gardzicie?

Gość Wrozka Anna Tarot...
Karty mi mowią ze bardzo mu sie podobasz, to twoj przyszly mąż. za wrozbe nalezy sie 5 zl.

Takie bajeczki to wciskaj komu innemu.

Może któraś z Was miała taką sytuację.

Nie to, zeby mi się on podobał ale takie zachowanie mnie denerwuje bo to mnie poniża.

W stosunku do innych taki nie jest choć nie wiem czy do wszystkich bo wszystkiego nie widzę ale z tego co zauważyłam to inne dziewczyny szanuje choć się za nimi nie ogląda.

Gość kotomysz
na moje oko, to Ty mu sie podobasz

Dlaczego się tak zachowuje?

na moje oko, to Ty mu sie podobasz Byłabym tego pewna gdyby mna nie gardził. Ale po tym wszystkim to już nie wiem co mam myśleć.

Gość zonnnnaaaaaaa.....!
najwyrazniej podobasz mu sie ale nie chce tego okazac i sam siebie oszukuje i wmawia ze nie podobasz mu sie dlatego toba gardzi. Ale zapewne ciagnie go do ciebie.

Gość kotomysz
A jak sie ta jego pogarda wobec Ciebie objawia?

Choć ktoś mi podał przykłąd który moze stanowić pewną analogię do mojego. Mianowicie bywają takie sytuację, że dziewczyna jest w związku z chłopakiem i z nim sypia. Chodzą ze sobą już nie tak krótko. I ona się dziwi czemu on z nią śpi ale nie chce się z nią żenić. Czy myślicie że ten przykład mógłby być analogią do mojego?

Tu głupie pytanie: ale jesteś ładna? bo jak taK, to może go zastanawia, czemu nie korzystasz ze swego uroku? pociągasz go fizycznie, ale wkurza go Twój charakter?

A jak sie ta jego pogarda wobec Ciebie objawia? Dogadał mi nie raz. Zauważyłam, że dziewczyny które on lubi mają całkiem inny chatrakter niż ja tzn. są przebojowe a ja jak już wspopmniałam jestem szarą myszką. Była taka sytuacja że pewna laska mu się podobała bo jej charakter był w jego typie i w stosunku do niej był całkiem inny. Zarywał do niej i był miły. Na mnie natomiast się tylko patrzy.

Wolałabym, żeby wcale nie patrzył i gardził. Z dwojga złego taka sytuacja byłaby dla mnie lepsza. Dla mnie coś jest po prostu czarne albo białe.

Gość rbvhrb
wkurza go, ze jestes nesmiala bo nie lubi takich i Ci dogaduje, bo by Cie chcial, ale jako smiala osobe :P czemu ona nie jest taka, jaka bym chcial ja widziec?! dziecinada ;)

Może dla niego jestem ładna. Jesli to o to chodzi to już sama nie wiem co mam robić. Przestałby patrzeć gdybym zbrzydła ale oszpecać się nie będę. A charakteru też nie zamierzam zmieniać dla niego bo jest mi dobrze z tym jaka jestem i uważam, że każdy powinien pozostać sobą. Nawet gdybym próbowała zmienić charakter to jeśli coś bym osiągnęła to nie czułabym się z tym dobrze bo moja natura jest inna. Poza tym myślę, że byłabym jedynie kopią przebojowej laski. Nie zamierzam się zmieniać a już napewno nie dla niego. Już nie wiem co mam robić by przestał. Najlepiej jeśli będę go unikać ale nie zawsze to będzie możliwe.

Gość niuniekkkk.....
hej, mysle że mam podobnie, wiem ze jemu sie podobam wiele razy to od niego usłyszałam a (nawet kocham cię ale po pijaku).. ja jednak nie za bardzo odwzajemniam jego uczucia fajny jest ale jako kumpel nie facet.. zauwazylam ze wlasnie do mnie inaczej sie odzywa (gorzej nie przebiera w słowach) niz do innych dziewczyn ktore są dla niego tylko kolezankami. to mnie wlasnie wkurza dlatego postanowilam z tym skanczyc i niech sobie robi co chce a wiem ze siedze mu gleboko w glowie ale z takim zahcowaniem nie ma szans niestety

Może jest taki w stosunku do Ciebie bo się mści za to, że go nie chcesz.

Gość moze on sie patrzy , bo ty sie
patrzysz. Przeciez widzisz sie oglada , wiec tez sie na niego patrzysz , oglasz .Sprobuj sie w ogole nie patrzec , zapomnij ze on jest blisko , ze tak w ogole jest . Ciekawe jak sie wtedy zachowa. Dlaczego jest niemily . co ci powiedzial ? Co ci dogadal

Ja na niego spojrzę jedynie przypadkowo i wtedy widzę, że już patrzy. Poza tym wiele razy obejrzał się za mną gdy byłam w tyle. Choć nie patrzyłam się centralnie na niego to byłam w takim położeniu, że widziałam że się odwrócił. Wtedy spojrzałam by się upewnić czy na mnie patrzył i okazało się, że to prawda. Jego dogadywania dotyczyły tego, że nie jestem przebojowa i poza tym kiedyś była taka sytuacja, że przyszło mi rozmawiać z nim i jeszcze z inną dziewczyną i on głównie z nią chciał rozmawiać. Mnie traktował jak kogoś gorszego.

Może jakiś facet się wypowie?

Gość moze on sie patrzy , bo ty sie
wygladaloby na to,ze to konskie zaloty. A moze on czeka az zrobisz pierwszy krok.

Gość ededfderty
Daj sobie z nim spokój, czujesz się pogardzana i nie szanowana , i jeszcze robisz sobie jakieś nadzieje. Może coś mu się w tobie podoba ale pewnie jest za głupi i dziecinny żeby cię nie osądzać. Olej go a chrakter możesz zmienić, trzeba popracować nad sobą

On mi się nie podoba ale takie zachowanie mnie wkurza bo mnie poniża. A co do zmiany charakteru to nie zamierzam tego robić bo mi z tym dobrze.