Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryska1994

jak przekonać rodziców?

Polecane posty

Gość kamaaaaaaaaas
to jes własnie najgorsze myslenie nastolatków "mam swoje lata" , "jestem prwaie dorosła","wiem co robie", a tak naprawdę g*wnoo się wie! to tylko iluzja. rodzice zapewne maja swoje powody. a jezeli Tobie naprawde zalezy nat tym koncercie, wykorzstak dobre serce chlopaka i zgodź się, by po Ciebie przyjechał. ja innego wyjscia nie widze. chyba , że uciekniesz, ale wtedy jak slusznie stwerdzilas, cale wakacje przerąbane

Gość [awfpqwjf
Byłam kilka lat temu w identycznej sytuacji jak ty, z tym że nie miałam wtedy chłopaka ani nikogo kto chciałby ze mną na ten koncert pojechać. Sama się bałam bo też musiałabym czekać do rana na powrót w obcym mieście. Poza tym nie miałam aż tyle kasy żeby opłacić bilet na koncert, na podróż i nocleg. Rodzice się nawet nie chcieli o tym słyszeć, i nie pojechałam. Był to artysta którego słucham nieprzerwanie od 15 lat i jest cały czas moim ulubionym. Możesz sobie tylko wyobrazić co czułam jak słyszałam w radio zapowiedzi jedynego koncertu w Polsce, a potem relacje w tv. Straszne to bylo, do tej pory zaluje choć już jest lżej niż wtedy.

Gość maryska1994
tylko kurcze, ja sobie nie wybaczę jeśli przegapię ten koncert, przecież ten koleś jest raz na kilka lat w PL, w dodatku ma swoje lata i w każdym momencie może powiedzieć "dość" graniu...

Nie masz jeszcze 18 lat, czyli w świetle prawa jesteś niepełnoletnia. Rodzice jak najbardziej mają prawo zabronić ci jechać, ja sama nie puściłabym siedemnastolatki samej na koncert oddalony o 400km.

A skoro tak bardzo zalezy ci na zobaczeniu tego konkretnego koncertu, to może dałoby się namówić któregoś z rodziców, żeby pojechali z tobą?

Gość maryska1994
dzięki wszystkim, pewnie będę jeszcze ich i tak męczyć do samego koncertu. trzymajcie kciuki żeby się udało. jeśli się uda, jeszcze będzie o mnie głośno ;) ba, i tak będzie, za dużo polskich muzyków znam już osobiście. ;D