Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cztery typy

4 typy kobiet. Którą jesteś?

Polecane posty

Gość cztery typy

Pomijając skrajności typu zakonnica, prostytutka mamy cztery podstawowe typy kobiet jeśli chodzi o zachowania seksualne w młodości i w wieku dojrzałym: A- za młodu konserwatywna, zachowawcza, jeden partner, sex po ślubie lub tylko z tym jedynym, wybranym, podobnie w wieku dojrzałym, bez zdrad, bez flirtów z innymi niż partner mężczyznami, koncentracja na rodzinie, sex stopniowo schodzi na dalszy plan B - za młodu konserwatywna, jeden partner, sex po ślubie lub tylko z tym jedynym, wybranym, w wieku dojrzałym chęć poznania jak jest z innym, skłonność do flirtowania, otwartość na innych mężczyzn, możliwe zdrady, rozwód bo z mężem jest nudno, przewidywalnie C - za młodu wolna, szukająca, sporo przypadkowych związków, sex na pierwszej drugiej randce, duża otwartość, szukanie przyjemności, czy kąpiemy się nago w morzu - jasne, w wieku dojrzałym bez zdrad, bez flirtów z innymi niż partner mężczyznami, koncentracja na rodzinie, sex stopniowo schodzi na dalszy plan D - za młodu wolna, szukająca, sporo przypadkowych związków, sex na pierwszej drugiej randce, duża otwartość, szukanie przyjemności, czy kąpiemy się nago w morzu - jasne, w wieku dojrzałym wciąż chęć poznania jak jest z innym, skłonność do flirtowania, otwartość na innych mężczyzn, możliwe zdrady, rozwód bo z mężem jest nudno, przewidywalnie Którym typem jesteście? Ale nie piszcie jakim wydaje się wam że będziecie typem w przyszłości, niech każda z was oceni jaka jest na teraz, dzisiaj, w zgodzie z waszym aktualnym wiekiem. Młodsze niech napiszą jakie są, starsze, jakie są i jakie były. Zapraszam

Gość gfgfgg
A z tą znaczną różnicą,że sex nie ma być po slubie bo nie ma byc żadnego ślubu :P nie wiąże seksu z religią ale z miłością tak.Nie można tak ludzi zamknąc w 4 schematy...

Gość nie jestem zadnym z tych
typow mialam w zyciu tylko czworo partnerow, a zblizam sie do 40, sex bez slubu, bo slub mam w odbycie, jestem poza tym bi :D nigdy nie bylam zimna ani tez nigdy nie zdradzalam, sex uwielbiam

reprezentuję typ E- za młodu konserwatywna, zachowawcza, jeden partner, sex po ślubie lub tylko z tym jedynym, wybranym, podobnie w wieku dojrzałym, bez zdrad, bez flirtów z innymi niż partner mężczyznami, koncentracja na rodzinie, o czym ukochany jedyny puszcza w trabę i wymienia na młodszy model, a ja po odbyciu żałoby poznaję faceta przez internet, mam pierwszy orgazm w zyciu, jest wspaniałym facetem, jestesmy szczęsliwi razem i jest cudownie :)

Gość ftrtrtrtrt
1, z tym ze ja nie chce miec dzieci

Gość cztery typy
Nie ma co się czepiać, ślub to kwestia umowna, bardziej chodzi o trwały związek w którym pojawiają się dzieci i który traktujemy jako stały i w jakiejś mierze docelowy, przynajmniej gdy go tworzymy. Oczywiście, że religia nie ma tu większego znaczenia

Gość uwazaj na krokodyla
luska-----🖐️:classic_cool:

Gość lllllllllllllallllllllllllllla
C C C

Gość typ E
na 100%

Gość zdecydowanie typ C
:)

Gość do nie jestem zadnym z tych
a anal lubisz?

Gość gfgfgg
no to dobrze że sprostowałaś bo jednak ludzie czesto kojarząnp. ateista = rozwiązły seksualnie a to bzdura i dwie odmienne sprawy nie zależące tylko od religii

Gość jabłonka
odpowiedź A -dodam tylko ,że seks nie zszedł na dalszy plan ,bardziej bym powiedziała ,że jest "dojrzalszy"i jest go tyle samo co wcześniej czyli siedem razy po dwa razy ,osiem razy raz po raz :D;)

Gość ja napewno
typ D

Gość cztery typy
No jasne, umówmy się, że nie nakładamy na ten podział schematów religijnych i kulturowych, mowa o związku w sensie trwałej relacji.

Ja też do żadnego typu nie pasuję. To się sprowadza do 2 skrajności: puszczalska i niewydymka, dodatkowo dorzucając do tego kombinacje przed ślubem/po ślubie. Większość kobiet jest gdzieś pośrodku, szczególnie w młodości. Nie jestem konserwatywna ani zachowawcza, ale też nie miałam/mam jednego partnera. Nie jestem typem poszukiwacza wrażeń. Bardziej poszukuję właściwego faceta. Do tej pory zdarzyło się kilka "prób" (więc nie pasuję do typu "jeden partner"), ale też nie miałam przypadkowych związków (więc typ "wolna, szukająca - w domyśle przypadkowego seksu - też do mnie nie pasuje). Co do wersji "po ślubie" się nie wypowiadam. Nie lubię uogólnień.

Gość spośród 4 typów
żadną z nich nie jestem

Gość fajny w morzu kafeteryjnego
gówna temat, ja jestem B :P

Gość znowu teścik
nie kwalifikuję się do żadnego z tych podtypów.. po pierwsze to pomiędzy "jeden partner" a " sporo przypadkowych związków" jest jeszcze przestrzeń a po drugie, to reprezentuję raczej męską postawę: erotoman-gawędziarz.;)

Gość ja jestem D
Mam 42 lata, i tak mi się w życiu ułożyło że zawsze szukałam czegoś nowego więc i nowych facetów również, ale na szczęście dyskretnie i z mężem jesteśmy nadal razem :)

Gość no to ja sie przyznam
Ja zalicze sie do typu b niestety....albo i stety...

Gość każdy z tych typów ma swoje
wady i zalety nie ma co stetować albo niestetować

Gość na razie A ale licze na b
w przyszlosci, bo chcialabym byc bardziej otwarta