Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beksalalajjj

Kiedy moje dziecko spi mam czas na???

Polecane posty

Gość beksalalajjj

j/w

Gość b1eata
w dzien na ukladanie puzzli z cora wieczorem na meza a gdy spi na swoje widzi misie

moje dziecko już spore, więc nawet jak nie śpi, to mam czas dla siebie :) Ale jak śpi, mamy czas dla siebie z mężem. Oglądamy filmy, mamy fioła na punkcie jednego starego serialu i męczymy go non stop na kompie. Lubimy grać w karty, w monopol na fanty ;) Pijemy winko, jemy kolację. Czasami on czyta książkę, ja siedzę na necie. Lubię robić sobie też różne maseczki, peelingi, paznokcie itp ;) taki babski świat sobie robię w sypialni, włączam fajny film, zamykam się przed mężem, nalewam winka i się pięknie ;)

Gość tak serio to
nie wiem w co ręce włożyć :-P

Gość tja jasnee.
nie masz w co ręce włożyć dlatego jak większośc matek polek plajszczysz dupsko na forach internetowych i jak większość nie pracujesz bo czasu nie ma :D

Gość Operatorka mopa :)
zaczyna sie,znowu jakas kretynka chce topik rozwalic

W dzień- na pracę, spokojne zjedzenie porządnego posiłku i komputer (książki czytam przy karmieniu) i seks. W nocy- na spanie i seks :) Sprzątaniem, gotowaniem i innymi domowymi obowiązkami mogę się zająć jak nie śpi, jest bardzo grzeczny, potrafi sam się sobą zająć a jest na tyle malutki że jak go położę na podłodze na kocu albo przypnę w leżaczku to wiem że tam zostanie :)

Gość pytam bo mi cos tu nie pasi
do historynki-w ciagu dnia sex?rozumie,ze sporadycznie,ale tak na co dzien.. twoj maz jest bezrobotny? w dzeien i w nocy sex...dziwne

O raju, wiadomo że nie przy każdej dziennej drzemce i nie każdej nocy jest seks :D Nie robimy tego nawet codziennie ;P Tak samo jak nie rzucam się do kompa przy każdym jego (syna, nie męża) spaniu, a w nocy jak śpi czasami np. prasuję... Po prostu wymieniam na co mam czas. A mąż przeważnie jest w domu chociaż nie jest bezrobotny :)

Gość Kobieta ergo sum....
-mam czas pocwiczyc na stoperze przy mp4, potem wykapac, i szybko zasnac bo nie wiadomo kiedy synek sie obudzi (ma ponad 2 mies.) -pracuje dalej w rodzinnej firmie (na tyle ile moge,staram sie to pogodzic) reszte jak in rzeczy mejle telefony zamowienia wykonuje w domu. -prasuje, sprzatam. -posiaduje z mezem..

Gość do tej co sie dziwi
no ale dziwne ze ktoś się kocha i w dzień i w nocy, no poprostu dziwy nad dziwami, może uwaga się tym zajmie??

Gość gryczka
-na szwendanie się po necie -na czytanie -na gotowanie, prasowanie, wieszanie prania, czasem odkurzam -na własną drzemkę (rzadko)

Gość mamamama26
mój jest bardzo absorbujący i jak spi to moge spokojnie zjeść, posiedzieć troche i odreagować, poczytać neta - a często śpie razem z nim - ma 9 miesięcy i ma chyba jeden z najbardziej absorbujących wieków bo niemożna go na sekunde zostawić

Gość małgoska83333
moje dzieci 3i 5 lat juz nie spia w dzien ale jak ogladaja bajke na tv to ja wtedy włączam pranie,albo cos uprasuje albo poszukam cos na necie,wieczorem jak spia to zazwyczaj rozmawiamy z mezem albo ogladamy razem film a jak jest ochota to i sex.