Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozkakafe

Darmowa wróżba ogólna dla pierwszych 10 osób.

Polecane posty

Gość PROSZĘ i ja
20 . 03 . 1977 aneta

Gość wrozkakafe
Angelika - wylosowane karty: Pustelnik - Koło - Śmierć Będziesz czuła się odrzucona, a Twój sposób myślenia nie znajdzie akceptacji. Jednak Twoje przeświadczenie jest błędne. W pracy, na horyzoncie pojawią się nowe zlecenia. W życiu uczuciowym znajdziesz wspólny język z partnerem. Zdrowie - w normie.

Gość z jakiego programu
korzystasz?na pewno nie rozkładasz tych kart osobiście.

Gość i ja...????
A JA :(

Gość wrozkakafe
Monika - rozkład kart: Słońce - Wóz - Koło W najblizszym czasie bedzie charakteryzował Cię zapał we wszystkich aspektach życia. W obrębie uczuciowym - dobry czas w związku lub też odnalezienie "drugiej połówki". Zdrowie - niewielkie problemy.

Gość wiesławaaaaaaaaa
wrózko pominęłas mnie wieslawa 1.02.1984

Gość i ja...????
DZIEKUJE:)

Gość No ja...
A moglabys mi w czyms pomoc za pomoca kart? Jest dwoch mezczyzn. Z jednym jestem, w drugim jestem zakochana. Z ktorym bede? Prosze, wiem, ze tego nie dotyczy Twoj temat, ale bardzo mi zalezy

Gość wrozkakafe
Kamila - rozkład kart: Wóz - Sąd - Papież Widzę problemy, odnosnie ktorych znajdziesz rozwiązanie. W obrębie roboczym zostanie doceniona Twoja praca, a w obrębie uczuciowym znaczna poprawa. Zdrowie - większe problemy. --- A wiec tak, nie korzystam z żadnego programu, sama wykładam karty. Jednak dopiero zaczynam swoj początek z interpretacją ich, dlatego też podaje to, co wyciągnelam. Proszę traktować to z przymróżeniem oka. Pozdrawiam. :)

Gość wrozkakafe
Pani Wiesławo, było 10 osób przed Panią, także przykro mi. "No ja..." mogę spróbować rozłożyć na nich karty i zobaczyć, co w nich będzie, ale nie gwarantuję ze bedzie to realne, poniewaz tak jak pisalam to dopiero moje poczatki.

Gość bggyu776
wróżko, czy moge jeszcze ja :) proszę :) Agnieszka 12.07.1984

Gość wrozkakafe
Tak wiec podaj swoja date urodzenia i imie, jak i imiona dwoch kandydatow i ich daty urodzen.

Gość No ja...
Jesli moglabys sprobowac to byloby mi niezmiernie milo:)

Gość wrozkakafe
"No ja..." jest ostatnia osoba, ktorej dzisiaj stawiam karty. Jutro wroce tu ok 20 i posiedze z 2 godziny. :)

Gość Motylek@12345
Mogę jeszcze ja prosić ? Kasia 27.07.1986 Z góry dziękuję :)

Gość No ja...
Ilona, 10.07.91... Kuba, blondyn wysoki 13.07.87 i Pawel, brunet, przecietnego wzrostu. Daty urodzenia nieznam, ale w latach 1967-69

Gość No ja...
Chyba wyjdzie cos ciezkiego, bo widze dlugo ci to zajmuje, az sie boje

Gość wrozkakafe
Ilono, widze, że Kuba jest osobą dosyć wrażliwą. Widze tu mądrość i to, że chętnie pomaga innym. Jednak widze takze skłonność do dominacji, ale raczej jest to zdrowa dominacja. Często może też "nosić głowę w chmurach". Jest lubiany w swoim otoczeniu. Jeżeli chodzi o uczucia, to nie lubi pokazywać osobom trzecim, ze mu zalezy, nie lubi manifestacji, ale z drugiej strony lubi i potrzebuje tego, żeby było okazywane mu uczucie. Bywa nerwowy. Co do Pawła, pokazało mi się, że szuka stabilizacji, chciałby założyć już rodzinę. Jest chyba po jakimś długim związku, który nadal wspomina i troszkę załuje, że nie wyszło. Daje sobą kierowac. Natomiast co do Ciebie widze, ze lubisz liczyc tylko na siebie, czesto ufasz tylko sobie. Jesteś odwazną osobą, ktora odnosi sukcesy, lubisz dominować. Lubisz przygody, potrafisz umiejetnie bronic swoich przekonan i postaw. Szukasz mezczyzny, ktory Cię zrozumie. Chcialabys zalozyc wlasna rodzine, lubisz cieplo rodzinne, lubisz dzieci. Lubisz kiedy partner okazuje Ci czułości. Jesteś twardą osobą, ktora rzadko ugina się pod naporem niepowodzen. --- Nic wiecej nie wyczytam, gdyz tak jak mowilam to dopiero moje poczatki. Napisz mi czy analiza sie zgadza. :)

Gość No ja...
Co do mnie to zgadza sie w 100 procentach. Jezeli chodzi o kube to rzeczywiscie jest dosc wrazliwy, lecz oznacza sie swoista dominacja, ktora jak widzisz po moim opisie nie bardzo mi sie podoba, gdyz lubie miec wszystko pod kontrola. Pawel jest jeszcze w zwiazku malzenskim. I nie wiem czy sa jakies realne szanse bym z nim byla, dlatego szukam porady u wrozek:)

Gość wrozkakafe
Jako kobieta, nie wrozka, radze Ci, zebys dala sobie spokoj z Pawlem. Mezczyzni nie odchodza od żon, a jedynie mamią słówkami inne, bo są troche znudzeni. Jesteś młoda, masz czas na wielką milosc. Zostaw Pawła w tyle. Pomysl, jezeli on odejdzie od żony, to potem może zostawić i Ciebie. Nie marnuj sobie życia.:) Pozdrawiam, jutro tu wrócę :)

Gość No ja...
Dziekuje Ci bardzo, za analize wrozki i porade kobiety:) pozdrawiam:) jak bedziesz prowadzoc ten watek to powiem Ci co z nami wyszlo:)

Gość wrozkakafe
UWAGA!!! Postanowiłam jeszcze na chwile wrócić i dla 3 osób zrobić analizę numerologiczną. Proszę o podanie daty urodzenia, imienia oraz godziny urodzenia. :) Liczy się kolejność zgłoszeń.

Gość wrozkakafe
Widze, ze nie ma chetnych. Poczekam do 23:30 :)

Gość iwella
Iwona 6.10.1982

Gość wrozkakafe
Aneto, w związku z tym, ze nie podalas godziny, nie moge obliczyc ascendentu, takze bedzie ogolnie, napisz mi czy się zgadza. Jestes kobietą wrażliwą, empatyczną. Cenisz dobie perfekcyjnosc. Masz bogata wyobraznie, ale umiesz realnie ocenic sytuacje i wybrnac z "niewygodnych" sytuacji. Masz skłonność do gubienia przedmiotów materialnych. Lubisz dominować, miewasz zmienne nastroje. Jesteś lubiana w otoczeniu. Chodzisz "własnymi drogami". Często nieprzemyślanie mówisz to, co Ci "slina na język przyniesie", w związku z tym masz tez cięty język.Jesteś idealistką i marzycielką.

Gość wrozkakafe
Iwono, co do ascendentu - to samo co u Anety. :) Masz idealistyczne podejście do miłości. Jesteś towarzyska, otwarta na ludzi. Jesteś życzliwa, hojna. Potrafisz byc wybuchowa i niesamowicie uparta. Lubisz być niezalezna, sprawować opiekę nad innymi. Lubisz podróże. Jestes skora do pomocy, nie lubisz kiedy komus dzieje się krzywda. Nie obce są Ci huśtawki nastrojów. Inni czesto uważają, że "masz swój świat". Na dziś to wszystko, napiszcie mi Aneto i Iwono czy się zgadza. :)

Gość wrozkakafe
oczywiscie miało byc h o j n a * :)

Gość iwella
nie z wszystkim sie zgadzam, ale może nie wszystko o sobie wiem:)

Gość a ja uważam....
marta 1.7.1988