Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łolala

Dlaczego spóźnia mi się okres?

Polecane posty

Gość łolala

Od roku miesiączkuję.Zawsze miałam okres co 28 dni. Teraz powinnam dostac 22 czerwca i nadal nic. Boli mnie brzuch tak jak na okres i mam strasznie dużo sluzu. Dlaczego mi sie spóżnia? Powiedziałam mamie a mama powiedziała żebym sie nie przjmowała i nie myślała o tym.Ale ja nie mogę o tym nie myślec.. mam 12 lat.

bo może zapomniałaś wyjąć tamponu kiedy poprzednia miesiączka się skończyła. też tak czasami zapominam . paaaa 🖐️

albo jak się bawiłaś klockami lego to może jakiś tam ci wpadł i blokuje. albo noga Kena została po ostatnim zabawianiu się. nie wiem , wybierz coś sobie z tych opcji

Gość łolala
Weś Lady Zgagoo nie żartuj sobie dobrze??

Nie martw się bo w twoim wieku miesiączka może być nieregularna,a to że miałaś przez rok okres akurat co 28 dni to może poprostu tak wyszło:)

Gość Qampi
Pocieszę cię, że ja po 10 latach miesiączki wciąż nie miałam regularnej ;) Spóźniać lub występować wcześniej może przez stres, zmianę klimatu, zmianę sposobu żywienia, zmiany w śnie [śpisz dlużej/krócej], przez leki... bardzo dużo czynników. Nawet czasami może jeden nie wystąpić [tj między 2 będzie odstęp np. 50 dni] i to też się zdarza. Aby wyregulować to tylko tabletki anyt, ale rozumiem, że skoro dopiero od roku masz miesiączki, to trochę za wcześnie :)

ja mam ciote co 21 dni. teraz, ale kiedys miałam też nieregularnie, wszystko się unormuje zobaczysz. no chyba ,że z Piotrusiem postanowiliście zrobić mały ''eksperymencik'' ;)