Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oonnaaaa

Jestem kobieta... jego ruch sprawił ze zwatpiłam w siebie ;(

Polecane posty

Gość oonnaaaa

Otórz, "spotykam" sie z facetem, starszym o 16 lat, ja mam 25 on 41, wysportowany itd, z wygladu 30, nie istotne spotkamy sie, na film, na herbate itd, pierw myslałam ze to w kierunku zwiazku miało isc, mimo ze w glowie myslałam o seksie, on z natury bardzo kulturalny i grzeczny, do tego stopnia ze myslałam ze chce zwiazku... byloo miedzy nami rozne, kłutnie itd, uwazał mnie za gówniare a ja wciaz pokazywałam mu ze tak nie jest i musial sie przekonac skoro dalej sie spotyalismy, mimo to zawsze czułam sie przy nim bardzo głupiutka i tworzyła sie sztywna atmosfera, pozniej okazało sie ze on chce tylko seksu... i w gruncie rzeczy ja tez tylko tego chciałam, wolny zwiazek, spotykamy sie, odpływamy a potem kaze do swojego zycia... lecz mimo to seksu nie było, czasem pieszczoty ale tez nic konkretnego widzielismy sie wczoraj, to było najlepsze moim zdanie ze spotkan, luzne, bylismy soba itd smiałam sie zartowałam, w koncu lody sie przełamały... mimo kłutni i słów z jego ust ze nigdy wiecen spotkan, zawsze mijało kilka dni i widzielismy sie znów, po czym historie sie powtarzały, ze tylko znajomi i nie ma spotkan etc. Nie wazne, wczoraj bylo cudownie, film herbata miła atmosfera, smiech, wybiła 1 chciałam isc do domu, bo on zawsze narzeka ze sie zasiedze, wstałam a on ze ie musze isc... poszlismy do sypalni, robiłam mu przez godzine masarz, był zachwycony, wzdychał i bylo slychac ze mu dobrze, powiedział ze koniecznie musze powtorzyc masaz kiedys, po czym doszlo do pieszczot, wilam sie wzdychałam etc... w koncu odwarzyłam sie i chciałam sprawic mu przyjemnosc, delikatnie ustami całowałam jego członka, po czym "wrocilam na góre" zaczełam sie calowac a reka piescic dalej, szeptem powiedzial "wez go" "zeszłam na dół" i zaczełam znów, powoli delikatnie, odplywał, wyginał sie, wzdychal, był w raju...... po czym delikatnie mnie odsuna i powiedział ze zaraz dojdzie, ja na to ze skoncze a on cichutno ze nie, ze cudownie jest ale nie........................... HALO !! pomyslałm w glowie, dlaczego nie ??? jak to nie ?? przeciez ja chce, przecie mezczyzni to uwielbiaja !!! usiadłam na niego, spytałam czy "moge" w sesie rozpoczac seks... on ze juz pozno (była 3 w ocy a o 9 rano mial jechac w daleka trase) zdezorientowałam sie, kompletna pustka, chwile jeszcze go nakrecałam ale nie chcial dzis do niego pisałam ale nie odpisał, w sumie to u niego normalne, zadko kiedy odpisze, zreszta jest w innym miescie itd DLACZEGO ?? on tak postapił, dwoje rozpalonych ludzi, 2miesiace powiedzmy na to czekał, juz nie chcodzi o seks ale dlaczego nie chciał abym skonczyła !! prosze wytłumaczcie mi to jakos, nie wiem co sie stało, czy to cos ze mna, cos mu nie pasowalo, czy cos z nim, czy poprostu zbyt mnie szanowal zeby cokolwiek robic ze mna tak szybko bo chcial isc spac, ale kurde to ze nie chciał skonczyc w moich ustach to dla mnie zagada co ja mam myslec, bo narazie to sie zadreczam... ;(

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
daj sobie spokój z takim facetem, nie masz perespektyw na młodszego, owszem starsi ciekawsi jesli sa normalni ale z tym jest cos nie tak, nie pisz i nie dzwoni do niego nie jest stabilny emocjonalnie, nie będxziesz sie czuła przy nim bezpiecznie, po co ci to, nawet dla seksu, raczet ten seks do udanych nalezec nie będzie wiec jaki sens?

Gość oonnaaaa
up

Gość whiskey hotel
wiesz dlaczego? Bo strzelasz takie byki w piśmie, że ch*j!

Gość na pewno nie ma
takich głupich kobiet..... prowo!!! A jesli nie prowo, to ja sie jutro operuje na faceta... o mamoooooooooooooooooo ::(

Gość oonnaaaa
ja wole usłyszec szczera i moze najgorsza prawde, niz to co teraz czuje... ;(

Gość ale ale ale ale ale ale ale
wiec powiem ci co jest nie tak z tobą, mysl o sobie!! bo piszesz on to on tamto...a gdzie ty? ty rozdajesz karty i wez to sobie do serca!nie zadręczaj sie bo czy to wazne co pomyslał? wazne co zrobił a zrobił to -odtracił cie głupek jakiś najpierw wzdycha daje sobie robic loda a potem spanikował? -a po drugie, nie zaczyna sie pierwszego seksu do robienia loda !! toż to oznaka ze sie nie szanujesz i z niejednego pieca chleb jadłaś, co innego gdyby on chciałci wylizac cipeczke, chciał?nie =po trzecie nie był tak napalony skoro skończyło sie niczym facet po 40 ma takie problemy? uciekaj od niego jak najpredzej i sie nie zadręczaj ,nie warto

Gość taaaaaks
tak

Gość nie jestes kobieta
jestes szmata, w dodatku niedouczoną

Gość i jesteś jedyną osobą
na kafe co pisze kłutnia :D:D:D:D:D prowokatorko głupia:P

Gość prowo słabe
wróć do szkoły, mimo wakacji, za jakieś 20 lat zrozumiesz, on nie ciebie szanuje tylko siebie!

Gość hymdfraw
autor/ka ma 13 lat i cwiczy na kafe pisanie opowiadan pt moje fantazja erotyczna z ojcem :D

Gość jka,.odj92,s/as,j
:D:D

Gość dziewczyno jesteś po prostu
obrzydliwa

Gość ten sam temat dwa razy
i tu i na erotycznym beznadzieja

Gość SabrinaNastka
odtracil cie albo boi sie za moglabys zajsc w ciaze jest egoista mysli o sobie lub ma problemy Jestes mloda olej go skoro to nic z tego nei bedzie znajdz porzadnego chlopaka i byc mzoe zalozysz rodzine seks tez bedzie po co ci taki starch oni sie lubia bawic naiwnymi mlodymi dziewczynami

żadne odtrącił zrobiła mu dobrze wykorzystał j,ą jednym słowem facet się dowartościował taka młoda dopa sama chciała mu obciągnąć gdyby mu na Tobie w jakiś sposób zależało zająły si.ę Tobą odpowiednio a nie zrobiłaś co chciał i baj baj

Gość straszneeeeeeeee
spotykasz się z babą i ją obmacasz żeby przelecieć - Źle spotykasz się z babą i tylko się raz pocałujecie - Źle :O 🖐️

Gość taaaa niesamowite
-----------> oonnaaaa wiesz czemu? ja ci powiem... bo ma inna lub myśli o innej... proste :)

Gość taaaa niesamowite
"zrobiła mu dobrze wykorzystał j,ą jednym słowem facet się dowartościował" no własnie to tez.... nie znasz facetów...to deb8ile...kazdy jeden :)

Gość obce
jakis jełop, może ukryty impotent, walikoń albo jeszcze cos gorszego ą ę.

Gość onnnnaaaa
to mam dac sobie spokoj czy moze wstrzymac sie i poczekac az wroci ?

Gość moim zdaniemn
to nie wiem