Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabitt bunnyyy

wzywam prawiczka- sosssa!!!

Polecane posty

Gość rabitt bunnyyy

where are you? :O

chcesz porozmawiać z osobą, która nigdy nie miała przyjemności obcować seksualnie z kobietą....czy tak?

Gość rabitt bunnyyy
Pielucha no tak, ale głównie miałam sprawe do sosssa :classic_cool: ten tego, że moge go rozprawiczyć jak mi da odpowiednią sumke :classic_cool:

Gość rabitt bunnyyy
200 PLN, myśle że to bardzo korzystna oferta jak na cene za prawika :classic_cool:

Gość rabitt bunnyyy
potrzebuje kasy, i biore to na klate... nie takich prawików widziałam to chyba sosss nie będzie taki zuyyy :classic_cool:

mnie nie kupisz bejbe za zadne pieniadze nawet jakbym ci musiał dac to nie ma szans :classic_cool: a teraz ide spac bo rano do pracy :classic_cool: pa wam

Gość merry applee
ja z Tobą też bym nie uprawiała seksu :classic_cool: przecież PISZE że chce sosssa ❤️

dla mnie sex to powinna być święta ceremonia nie skażona jakimiś prywatnymi interesami.... - czysty duchowo-cielsny taniec z kobietż, która dla mnie dużo znaczy,,,,,to jak chcesz dalej te 200 zł. mam ci je wysłać..?

Gość rabitt bunnyyy
soosss chciałam ci tylko zrobić przysługe odpłatną, w sensie że mi zapłacisz , a ty zrozumiałeś chyba że to ja mam ci płacić 🖐️ jaki dekiel :classic_cool:

"nawet jakbym ci musiał dac(kase)to nie ma szans " deklu czytaj ze zrozumieniem : ) to teraz ide spac

dziewczyno jak możesz uprawiać sex dla 200 złotych, ...masz chłopaka., czy wam się młodzi ludzie w głowach poprzewracało? ...To tak traktujecie przyjemność???? = Zero moralności, ?!?!? siedlisko grzechu i bezprawia, jaką ty byś była moją żoną, jak ty tak podchodzisz do sexu.? do oddawaniu komuś brudnemu swojego czystego ciała ?!?!?!!? Gdzie się przyzwoite kobiety, które na prawdę potrafią rozpalić we mnie żądzę namiętności???....;-/

Gość jemkupe
sosss to analny gej

przecież ty robisz z siebie dziw*kę.....dziewczyno!......ja na prawdę wierzę, że jest gdzieś w tobie głęboko ukryta potrzeba przeżywania seksu w miłosnym uniesieniu...a także uczucie wstydu po nieczystym seksie z jakimś opryszkiem....

ja w ciebie wierzę, proszę przypomnij sobie jak kiedyś byłasś na pewno....wtedy bę dziesz choć odrobinę atrkcyjniejsza dla mnie jako że cię nie znam

Gość rabitt bunnyyy
Pielucha o czym ty pierdolisz? bo zaraz ide spać... :classic_cool: 🖐️

proszę, nie rób nigdy tego dla pieniędzy,..........., to są sprawy nieskalane, intymne, święte!....mogę z tobą uprawiać sex tylko wówczas jak wcześniej cię poznam, będę wiedział jakijest twólj ulubiony kolor, czy wolisz kawę od herbaty....i ja twój pies się wabi...ooo!

Gość rabitt bunnyyy
pielucha za niskie twoje progi :classic_cool: 🖐️

a tak a propos, znałaś kiedyś mężczyznę, który miał problem z penisem...?

Gość rabitt bunnyyy
i myśle że nie poznamy :O

Gość rabitt bunnyyy
nie znam :O

mam na myśli....Czy pokochałabyś faceta, który nie mógłby z tobą uprawiać sexu....?

Gość rabitt bunnyyy
ale np. z jakich powodów by nie mógł? :O