Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek 24lata

UWAGA UWAGA jestem prawiczkiem, jesli macie jaies pytania

Polecane posty

Gość prawiczek 24lata

walcie smialo. ogolnie w przeciagu najblizszych miesiecy zamierzam udac sie do dziwki w celu wiadomym. no chyba ze tu na forum jest jakas pani ktora chciala by mnie wprowadzic w arkana seksu, wytrenowac mnie, bym sprawial jej przyjemnosc, choc poczatki moga byc trudne heehehe 100%prawda dane techniczne: -182cm wzrostu -penis we wzwodzie 14-15cm -94kg, troche miesni poniewaz trenuje, kiedys silownia obecnie boks -jestem dosc przystojny podobno nie roochalem do tej pory(pomimo ze nie jedna dziewczyna na mnie leciala) poniewaz jestem cholernie niesmialy w stoaunku do kobiet, potrzebuje takiej ktora weźmie inicjjatywe w swoje rece i mnie poprowadzi, przynajmniej na poczatku

Gość prawiczek 24lata
hej no smialo

Gość prawiczek 24lata
a ile bys chciala??przeciez 14-15cm to jest srednia dlugosc penisa w polsce

Gość prawiczek 24lata
widze ze chetnych brak. pozostaje mi dziwka

Gość ania670
ja mam podobnie,tyle ze jestem dziewczyna 23 lata dziewica i tez niesmiala , mialam okazje zrobic to z kolega ale nie zrobilam,moze warto poczekac na tego jedynego juz sama nie wiem :(

Gość prawiczek 24lata
mi juz sie czekanie znudzilo. tzn. niby jakbym mial kogos poznac jak ja praktycznie nie chodze na zadne imprezy, na zadne dyskoteki(nie lubie czegos takiego raczej), czasami tylko wyskoczy sie z kumplem, raz na dwa tygodnie na piwko i bilard do pubu, w sumie to wszystko. jak ja mam kogos poznac

Gość dfgrfgtrgtgt
Tam na treningach nie macie żadnych lasek? Kolega w ten sposób poznał dziewczynę. Też chodzi na boks tak jak ty. Jak u was naprawdę nie ma wolnych, to może na coś innego się zapisz. Na coś takiego co dziewczyny bardziej lubią.

Gość prawiczek 24lata
nie no u mnie nie trenuje na boksie zadna dziewczyna. przeceiz nie bede zmienial sportu z takiego powodu, ja boks bardzo lubie, trenuje bo to lubie a nie zeby spotkac dziewczyne

Gość dfgrfgtrgtgt
Zorientuj się która nikogo nie ma i jak jesteś nieśmiały to się na początek chociaż zakoleguj. Jak kogoś dobrze znasz to jesteś względem niego śmielszy. W twoim wieku jest sporo kobiet, które ciągle jeszcze szukają faceta do związku. Na początek powinieneś mieć wśród kobiet w ogóle jakieś znajome. Nawet jak jedna zostanie tylko koleżanką, to ona ma swoje inne koleżanki, które możesz poznać. Jak uznasz, że z jakąś mógłbyś być i będziesz mieć względem niej poważne zamiary to nie powinno być źle. Ona wolna, ty wolny i lubi cię to możesz zacząć próbować przejść na związek. A z seksem wtedy i tak trzeba trochę poczekać, więc nie musisz się denerwować. Od pocałunków do seksu trochę minie i powinieneś być już wtedy przed nią bardziej śmielszy niż przed obcą kobietą.

Gość dfgrfgtrgtgt
Zmieniać nie musisz, ale nieraz mógłbyś na coś dodatkowo pójść. Nieraz są nawet bezpłatne zawody. Jakieś maratony, szachy amatorskie itd. Nie chodzi o to żeby wygrać, ale właśnie o znajomości.

Gość dfgrfgtrgtgt
Dyskotek nie lubisz, ale wybrać się gdzieś choćby jako kibic możesz. Tylko nie koniecznie na wielkie widowiska, bo tam ciężej kogoś poznać. Na takich mniejszych i średnich często się widuje tych samych ludzi i łatwiej o dłuższe rozmowy.

Gość prawiczek 24lata
up

Gość prawiczek 24lata
up