Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnaaa

jestem kobieta, jeden jego ruch sprawił ze zwatpiłam...

Polecane posty

Gość Barwyyy
Nie jestesmy razem bo mamy swoje rodziny. On wtedy rozszedl sie z zona, ja byłam zaręczona ... On później wrócił do żony a ja wyszłam za mąż. Bezsensowne to wszystko ... ale teraz nasze rodziny są najważniejsze i dlatego nie możemy byc razem. Za wiele osob skrzywdzilibysmy. Teraz spotykamy raz lub dwa razy w miesiacu.

Gość onnnnaaa
ale powiedz dlaczego pomyslalas ze to muzyk ??

Gość knorr ma dobre tylko
autorko po cholere sie ladujesz w taki bezsensowny zwiazek??? Widac, ze nie masz do siebie szacunku nawet za grosz.TRAGEDIA

Gość adinnaaaa
dziewczyno, ale ty glupia jestes. chociaz raz unies sie honorem i daj sobie spokoj. pewnie jestes jego wyjsciem awaryjnym, jak juz zupelnie nie ma co robic to sie z toba umawia.

Gość ferwgergg
a ja mysle ze on moze chcial z toba cos zaczac ale jak bylas gotowa zrobic mu loda do konca to mu sie odechcialo bo pewnie pomyslal ze wczesniej juz to robilas i nie chce wiazac sie z taka kobieta rozwiazla

Gość SanSanSan
jestes pewna ze nie ma zona? a dziecko z kim ma? wydaje mi sie ze nie chce sexu bo nie chce zdradzac, skoro reaguje prawidlowo na pieszczoty jak zdrowy mezczyzna to widac powod jest jeden czemu nie chce nic wiecej nie chce zdradzac kogos z Toba w razie jak cos wyjdzie na jaw powie przeciez nie zdradzalam, nic mnie z nia (toba) nie laczy zastanow sie, jestes mloda, w moim wieku, naprawde juz nie stac Cie na nic wiecej? niz 40letni facet? czy to nie dziwne ze facet w takim wieku jest "sam" ?\ chcesz byc kolejna jego byla z dzieckiem? szanuj sie