Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALA ALE WAZNA

zdrada przez internet

Polecane posty

Gość MALA ALE WAZNA

Czy to jest zdrada?Facet jest zalogowany na wszystkich mozliwych portalach internetowych uzywa praktycznie tych samych nickow. Pisze z laskami ,bierze od nich nr. Czy to zdrada

Gość hiopg5kjjj
no aco?????? i spotyka sie z nimi please

Gość MALA ALE WAZNA
A tego niewiem,pracuje na dwie zmiany nie moge reczyc ze jest inaczej

Gość MALA ALE WAZNA

Gość MALA ALE WAZNA
Cholera dziewczyny czy umiecie to racjonalnie wyjasnic,po co on to robi? Ma wszystko seks,milosc,dbam o niego....

Gość może interesuje go
sranie na klatę, penetracja dupy ręką i nogą

moj facet niegdy nie mial potrzeby przesiadywac na czatach nie wyobrazam sobie czegos takiego,po co jest z Toba skoro ma potrzebe poznawania nowych lasek? jak dla mnie to zdrada a jesli nie to wszystko jest na dobrej drodze zeby Cie zaczal zdradzac, ja bym przemyslala ten zwiazek:/

Gość a bierzesz
z dupy do ryja?

Gość MALA ALE WAZNA
ORANGE dzieki,napewno masz racje...i napewno musze cos z tym zrobic

umiem racjonalnie to wyjasnic-możesz sobie wypruwać żyły a on nadal będzie to robił. czemu? bo mu brakuje czegos w związku/ bo chce sie dowartościować robieniem z siebie wielkiego casanowy/bo uwaza Wasz związek za 'przejsciowy' i ciągle szuka 'tej jedynej'/bo jest frajerem-po prostu :///

Gość MALA ALE WAZNA
Orange dodam ze on ma 37 lat ja jestem 10 lat mlodsza,frajer i juz,mysle ze nie dlugo bedzie juz musial placic za seks. Ale ciagle jest mi ciezko pojac jak tak mozna?:(

eh kochana mysle ze to lekki kryzys wieku sredniego facet ewidentnie chce sie dowartosciowic:/ wstyd sie przeznac ale moja mama z moim ojcem tez miala przeboje związane ze znajomościami internetowymi i to moj ojciec byl gdzies w wieku Twojego faceta mysle ze powinnam przybrac jakas taktyke i krótka piłka,tak zeby sie wystraszyl i zdecydowal co wazniejsze, Ty, czy laski z neta:/

Gość MALA ALE WAZNA
Orange jest mi bardzo przykro Wiesz do tej pory nie mialam pojecia o jego internetowych romansach,teraz juz nawet niewiem czy nie spotkal sie w realu:( Chyba nie dam rady byc z kims takich,chociaz bardzo go kocham ,ciezko bedzie mi na nowo zaufac

Gość MALA ALE WAZNA
Grzbalam wczoraj w jego komputerze Orange on niewie nic o tym ze ja wiem,on ciagle przesiaduje przy komputerze i wmawia mi ze z nikim nie pisze,ze niby tylko gra:(

to ostentacyjnie spakuj walizke powiedz ze jak ma ochote na inne dupy i inne znajomosci to nie bedziesz mu w tym przeszkadzac ale moglby Cie łaskawie poinformowac bo nie masz ochity w tym oczestniczyc i do widzenia-zobaczysz spanikuje i zacznie przepraszac a na poczatku pewnie bedzie udawal ze nie wie o co chodzi:/ to nie TY jestes 'ta zła' że mu gdzies zajrzałas tylko on odpierdala straszną chujnie:/// pomysl sobie co by bylo gdybys chciala poznawac nowych kolesi,zakladala sobie konta na portalach randkowych, wymieniala sie numerami,myslisz ze bylby taki spokojny???:/// nie pozwol facetowi na taką hipokryzje u Ciebie to bylby konie swiata za to on może kręcic z dupami,pokaz mu że nie z Tobą takie numery a jak do niego dotrze ze moze Cie stracic to dopiero zobaczysz jak wtedy doceni!!

Gość gość
Tak.. kiedyś miałam podobną sytuację ;/

Gość gość
Oszukuje Cię szkoda żebyś marnowała sobie z takim facetem życie