Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyjajestemmenelemzmeliny

zalamalam sie znowu...

Polecane posty

Wiecie co - wstalam dzis rano i jest mi NIEDOBRZE. Normalnie dostalam choroby ciezkiej. Rok temu mialam wyjechac na Zachod i wiecie PODOBNO chcieli mnie jako kierowce. Czy jeżdże dobrze? Nie wiem. Czasem mi sie pomiesza - NAWET KIERUNEK DROGI jak nie ma znaku, ale zadnego wypadku nie mam z czlowiekiem na sumieniu choc powiem wam raz jechalam po ciemku i czarny cien na pasach sie pojawil w lesie - moze czlowiek moze duch - tak sie mozna rozwalic tez - droga wiecie oblodzona i tak dalej. I sluchajcie - najpierw nie jezdzilam z powodu domku bo uwazalam, ze mi wpierdziela w tym aucie - albo mi benzyne spuszcza albo mi w srodku popsuja - wystarczy zerwac rejestracje i mandat. No to nie - dalej nie potrzebowalam prawka - mialam ale nie potrzebowalam. Pierwszy domek to chybaby mnie zabili. I pozniej wiecie stalo sie COS DZIWNEGO. Jeden gosc w 3 firmie placil pieniadze - gdzies go mialam - swir, wariat, zero, idiota - poczucie humoru jakiegos degenerata do psychiatryka nadajacego sie. Ale z czasem nie umialam sie oderwac od tego czlowieka - wszyscy na mnie za niego i wiecie co - po prostu wylecialam po ogrodnictwie niemieckim z pomidorow za to, ze sie mnie samochod nie trzymal. Bo troche bym pojezdzila i W SUMIE auto bym dostala i jezdzij - tak mysle. Kiedy mnie sie auto nie trzymalo juz w ogole.Ciekawe czemu wiecie. A to jeszcze ta firma i po co ja tam? I wiecie - tam nie pamietam - ale tez juz nie mialam prawa jazdy, a teraz to juz w ogole. A oni we mnie walili sluchajcie NAUKA JAZDY w lozku, ze sie kierowac uczyli. Ja sie dzis chyba ZRZYGAM wiecie jak zjem obiad czy wpierw sniadanie i tyle. A w ostatniej firmie byl papieros na przerwie i to mial byc moj koniec juz wiecie ABNSOLUTNY. I teraz sie okaze ZE TO WSZYSCY WIEDZA, ze tak sie konczy myslenie o nauce jazdy. Bo wiecie co ja zrobilam ostatnio - jak nie mialam pracy bo laski w kiblu miala chuja w dupie na przerwie to po prostu chodzilam i robilam juz ZDJECIA SAMOCHODOW DO NAUKI JAZDY WIECIE i co to za auto jak juz w ogole jezdzic nie moglam i NIKT NIE ROZUMIAL CZEMU. Przez faceta o ktorego wszystkie stare baby staly i Ilona nim żyje caly rok, a on robil sobie za mlodu nauke jazdy w lozku z kolezankami, konczyl im na twarzy i jakbym sie tego nie domyslila to ja samochodu na Zachodzie nie mam. Bo on mial byc kierowca i nie mogl i NIKT NIE ROZUMIAL CZEMU. Za to laski mogly i tyle. Od niego - a chyba powinno byc na odwrot. I on doszedl sluchajcie do TAKIEJ FIRMY. A te baby stare? Bo napisalam wczoraj, ze im pizdy wypale jak jeszcze raz mnie z kims zaczna swatac i tyle. I bezczelna jestem. Bezczelna? A czemu ja nie mam podatku wiecie? Wszystko przez stare pizdy - wypali i koniec. Bo mi powiedza - smialas sie z szefa w pierwszej firmie. No - tego mi nikt nie udowodni to raz, a dwa one sa chore na leb, a trzy - ze chodzilam za starymi babami tam i co teraz chce - A KTO MNIE TAK POSTAWIL? Sama polecialam. Wiecie co :( Chyba se zapale peta zeby was wszystkich ograc w tych biurach i tyle NAPRAWDE MI STARCZY :(

oj Janiu Janiu... weź ty zmień psychiatrę, bo temu obecnemu nie za bardzo się udaje leczenie...

Wiecie jak facet ZNIKAD doszedl do swiatowej firmy? WYTRYSKIEM NA TWARZY KOLEZANEK (ale byly duzo warte powiedza) no ale wiecie jedyny blad w sumie, ze z nich zrobil kierowce - z ich twarzy i tak ogrywal sobie przednia szybe i wycieraczki i tyle. Ja nie moge :( i ja przez to z pracy wylecialam - ja tak zawsze powiem - no bo czemu? :( Bo zrobilby kabriolet jakby zrobil z ich twarzy przedmia szybe i kierownice by mial, a tak nie mial. A one sobie ogrywaly OCZY okularami ciemnymi wiecie i mogly jezdzic i wiedzieli ze to od niego, ale nie wiedzieli czemu bo by go nikt nie chcial. A tak do dzis nikt o tym nie wie. Jedynie, ze im na twarzy konczyl i sie odpieprzyc. No wiecie co - a czemu mnie tam tak oczy bolaly w tych ksiazkach? Moze z tego tez. Nie wiadomo i tyle :( Ale historia. I jeszcze papieros w aucie - takie samo cos i jezdzic nie mozna. A co ja mam zrec przez niego? I wiecie byle jaka firma- taka firma, a on nawet ksiazki w zyciu nie przeczytal. A ze mnie sie smieja, ze chodze do kosciola - jacy oni sa naiwni. On przynajmniej tego zaluje bo to rozumie co zrobil - jakby sie ozenil porzadnie na rodzine to by to pieprzyl, a tak zaluje przynajmniej, a reszta. Tylko ciekawe jak dlugo? Bo ja tak myslalam - lo matko - poszedlby w transport i zostawil ludzi normalnych w spokoju. Kiedy nie rozumialam ze nie mogl. Ci jego kumple a on - dawaj forse ciecku i splywaj. A tu pol roku i ja juz jezdzic przez niego nie moge :( Wiecie co - a wiecej nie powiem. No tak Polki kochaja. A on je tez. Ciekawe czemu :( Albo lepiej wcale :(

Gość przecież to nie jania
durna ewko :P

I jak te stare baby maja te rodziny wiecie. Nie chce wiedziec nawwet. W nich cala nadzieja sie dowiem - zeby sie rozmnozyly - mlode za mlode, ja nie, no to stare zostaja. Nie maja okresu powiedza. No to trzeba cos brac i sie pojawi i dawaj. Byleby na zachodzie posiedziec. To dziecko i mozna siedziec i koniec. I wiecie co - tak by mi samochod WSZEDZIE przepadl. I w USA i wszedzie , a przeciez jak w USA cos robic bez samochodu. Jakie glupie dekle :( Ja tam 100% racji mialam i tyle :(

Wiecie - one sie teraz beda baly ze przy mnie to im nawet okres wroci na starosc zeby se zaszly na tym Zachodzie bo...takich maja mezow. Ja nie mam meza, ale one maja to zajsc z byle kim na dziecko. No to wypalilam im pizdy i nic tam nie mam. Oto jak dziecmi przejmuje sie ktos w Polsce - zeby nie bylo, ze dzieci nie lubilam i przez to do szkoly wrocic nie chce. Ryje im tez wypale to palic nie musza tylko PIC. to powinny nawet, ale palic. Palic zeby sie zagrzac i pic zeby sie zagrzac. Nie za duzo to? A nie mozna sie UBRAC zeby sie zagrzac? Wszystko kosztuje wiecie... jedynie zdrowy rozsadek jest za darmo choc kto wie :(

Gość zupa kalafiorowa
Ona chyba pila to samo, co jaco_jaco z wątku pod tytułem "nie czaje tegp" :D

Jak je pizdy pieka to niech se do wody zimnej wleza i je ochlodza i zas moga palic i pic. Bo ja sie zapytam - W SUMIE po co tam ta ciepla woda pod tym prysznicem - wystarczy konewka. Wszyscy pija i pala - to sie zagrzewaja i zimna woda i to wiecie - tez musza zagrzac , kotly miec bo trzeba palic i pic. Nie - bo jest ciepla woda pod prysznicem. Jakby zimna woda byla to trzeba palic i pic, a tak nie trzeba. No - a stare niech se do kibla wsadza i ochlodza jak je pali. Z zimna woda :( I tyle mnie to obchodzi co moj podatek wiecie :( Jak komus moze byc dobrze z WYTRYSKIEM NA TWARZY? No prace mialy od niego i tyle. Po zalozeniu czarnych okularow na oczy. On im je zalozyl i tyle :( A tabletek nie musialy brac im powie - po co? Wlasnie o dziecko chodzilo. I powiedzcie po takich historiach - gdzie czlowiek ma twarz? Wychodzi mi na to, ze w... kolanach. Naprawde w kolanach. Bo tak i juz :( Bo zeby to ograc musze se dwie buzie namalowac na kolanach albo brzuchu i tyle. Bo jeszcze SLABO brzuch zostaje i tyle :(

wiecie co - ale ja naprawde mam twarz w kolanach dla siebie. Tam mam twarz. Bo czemu poszlam z uczelni? Bo bylam chora. Mialam stwardnienie rozsiane wiecie. Po prostu kolana sobie rozwalilam i poszlam. Co wazniejszego niz zdrowie sluchajcie istnieje? Nie wiem :( Bo wiecie ze prysznica nie moglam wziac w pierwszym domku - zagrzejcie sie w lodowce. Wiecie czemu tam bylam? Zeby palic i pic bo zimno. Ale by powiedzieli to tam jeszcze nic, sa gorsze rzeczy. Ale byla ciepla woda pod prysznicem i NIE MAJA RACJI. Tylko jak go mialam wziac z tymi deklami. Jeszcze mi domek zamykali. I to biuro do dzis sie tym bawi. No bo ich to bawilo ze z nocki DO LASU sie zagrzac bo cieplo a w lozku nie cieplo, ale czemu? To juz sensu nie ma - do wyra w ubraniach wchodzila. A jak sie wykapac z pierdolnieta starucha za sciana. Zaraz by halas byl. Dopiero jak wstalam wyspana to szlam sie myc. I zas kolejka bo o 12.00 nazat wszyscy. Tak pracowali DLUGO. Po co ja tam miesiac siedzialam? Bo zawsze bylo 50 godzin i do widzenia. A wykapac sie moglam i o 14.00 i tyle :(

Ach bo poszlo o to, ze mialam odkrecic kaloryfer a nie wlazic w ubraniach do lozka. A czym ja mialam oddychac w tym ZARZE sluchajcie? Ja nie bylam na plazy tylko w malym pokoiku - i trzeba sie ubrac cieplo i wtedy sie dobrze spi, ale nie kaloryfer na 100 stopni. Moze pijak tak spi, ja nie. Mnie zaraz jest niedobrze tak i tyle :(

Do gory se mialam okno otworzyc i odkrecic kaloryfer i bym miala cieplo. Gdzie? I o ktorej? Jakie to byly zera i szmaty ostatnie. Oby ich ktos okradl i tyle. Jak cala te Holandie ZASRANA. Bo taka o nich prawda :(

Mialam TROSZECZKE uchylic okno i przy nim spac - oddychac do tuby w oknie i reszta mnie by sie grzala. Tam byla taka jedna to ona psikala perfumem ciagle i tak mialam ograc sobie cieplo-zimno - perfumem. Mnie sie od tych jej perfum tez rzygac chcialo - tam o cos chodzilo wiecej w tych perfumach. Dalej juz zaczelam PRZEZ nia smierdziec - z tych perfumow - cos tam ogrywala tym i tyle. Papierosy powie - nie tylko - wiecej i tyle. A teraz bedzie, ze do Francji miala jechac, ale nie zna francuskiego. Jacy tam sa ludzie, a dalej nie lepiej :(

Moze pracowala w sklepie z kosmetykami czy chciala? Nie wiem. Pasowaloby jej to. Sklep z kosmetykami. Cos tam bylo bo nienormalne. Tu ja chcieli chyba do sklepu z kosmetykami wiecie. DO CHEMICZNEGO - takie cos to chyba bylo. Ale podziekowala za oferte pracy, realizowala sie lepiej. I dlatego ja z nia bylam. I alkohol pasuje do tego i wszystko. :( Mialam zglosic wodke do biura i tyle :(

Bo ONA BYLA PO STuDIACh wiecie - ja tez wiecie. Gdzies ja mialam. I nie docenilam nienawisci do rodzicow moich. No wiecie - ja i tak mialam depresje, ale miala mi CHEMIE ograc. Ja ja mam prawo zabic za moje krzywdy. A podatek O ILE bede miec od Holendrow przez nia i CHEMIE wiecie. Bo mi nie pasowalo po prostu uzywac zadnych perfum. Ale nie rozumialam czemu. No Z POLSKI i koniec. Nie umialam niczego kupic tam, nic zrobic. Nie rozumialam czemu. Nie bo po mnie. I tyle :( I mialam racje, a teraz? Ona chyba sie zna z wszystkimi od kosmetykow i tyle. Bo w chlodniach jej wlosy wylecialy i ja tego nie rozumiem. PO STUDIACH nikomu w chlodni wlosy nie wyleca i tyle. Nie powinny. A jak wyleca to cos zle... z wlosami mi powiedza - nie ze studiami im powiem. Bo im mowili, ze na pewno cos mialy z wlosami i tyle. Ciekawe co - farby i tyle. Farby i nie wierza. A ja wiem czemu wlosy wypadaja i nie powiem. Wiecej palic, pic i na pewno zgrubna i kndycja sie poprawi. Bo i szampony i wszystko stosowaly i nic. :(

Powiem wam gdybym jeszcze raz żyla to zrobilabym juz BARDZIEj to co zawsze chcialam bo uwazalam wiecie ze to ma sens a reszta nie. czyli? Poszlabym w muzyke i tyle. Bo ktos zapyta czemu nie do szkoly? A bo i tak bez znaczenia. Muzyka sie liczy dla mnie w sumie i nic wiecej. Co tam szkola? Tluczenie mlotkiem do lba, ale MUZA to jest to i tyle. Dlatego moge pracowac fizycznie - tyle z calej szkoly o ile to nie jest muza. Bo z muzy bym do czegos doszla, a reszta nie warta PETA nawet wiecie. Taka prawda :( Bylabym piesniarka jakas. A w tej szkole sredniej wiecie - prowadzila mnie jedna piosenka i taka glupia wariatka nawet nie wie ze to jej ta piosenka - w sensie od niej ja znalazlam. Bo inna piosenka i do pieca. taka mialam kolezanke w sredniej wiecie, ale ta piosenka i nie po niej. Bo piosenka byla od niej. Ona nawet nie wie jaka - przyrodnicza, ale od niej i tyle wam napisze... a inna piosenka i do piekla by poszla ta osoba za swoje uczynki, ale ta piosenka sie wyratowala. NIESAMOWITE.

Teraz to dno , ktore mam tu w domu to przez kolezanke z sredniej. mialam ja wypalic i koniec. A ja sie nia przejmowalam - nie wiem czemu. Juz wiem, ale nic nie napisze i tyle. oczywiscie ja sie jej wypieram - nie znalam jej nigdy i koniec. Bo jej nie znalam. Do czego jest zdolna. I nie tylko ona. I tyle :( Takie zycie... mialam stac o siostry i koniec. A tak - ona zyje a siostry nie. tez dolozyla swoja cegielke do ich samobojstwa wiecie. Jaka ja bylam NIEUSWIADOMIONA to az strach ogarnia, ale takim ludziom mnie ojciec dal. I zamiast jego wypalic to matke... ale widziala diabla i tak sie jej przerazilam, ze az ja wypalilam. A teraz ojca wypalam i tyle i koniec. Ciekawe czy pojdzie do piekla. Pewnie tak - kogo to obchodzi. Zrobil mnie 1 plemnik, ktory pojdzie do piekla patrzcie, a ja nie. Ja nie pojde do piekla. Niesamowita historia. I moja matka tez nie do piekla, a ojciec tak. Za matke. Ani raz o niej nie pomyslal, nic. Na grob, zalowac - NIC. Oj sie bedzie smazyl w kotle LUCYFERA - po banku lazil. Po co? Zeby wygladac? Te geje dzieci nie lubily, a jak chcial byc gejem no to mial zostac w kosciele wiecie. Na zachodzie co ksiadz to gej wiecie. Nie mogl to tak kariery zrobic? Dzieci se debil zrobil. Oj takie zycie wiecie... :(

Gość nikt ci znajomych nie zalatwi
nic Cie nie mozna zrozumiec :o:/

Gość aha i achhhhhhhh
to nie Jania, tylko Owieczka :o

To dziwne wiesz, ze nikt nie moze mnie zrozumiec. I to bardzo. W koncu pisze po polsku poslugujac sie pi razy drzwi poprawna polszczyzna. Boli mnie glowa, jestem zalamana - zrobilam jednak WSZYSTKO by dostac zwrot podatku i wrocic robiac tzw. SWOJE. Cokolwiek to znaczy. Dalsze plany mam, ale PO CICHU - i tyle. Na razie musze cichutko pracowac i zarabiac na wycieczki - po Holandii zwlaszcza i tyle. Powiem tyle - jestem zalamana. Jesli chodzi o seks to chce mi sie jeszcze mniej go niz rok i dwa lata temu. Nie wiem - ludzie zamienili sie w zwierzeta i to na niekorzysc ludzi wiecie. Martwi mnie ta ostatnia firma i jej wlasciciel - na pewno wiecie mlodziez chwalila sie rodowodami, on sobie pil piwo - jakos tak o Niemcach zaczeli rozmawiac - nie wiadomo z jakiej paki zreszta i tyle i tak sie zaczelo chociaz uwazam, ze mlodzi ogolnie za duzo wiedzieli ale tez duzo im sie wydawalo. Jakby stali dobrze o te rodowody to prawdopodobnie po tym wlascicielu, ale oni tak jakos stoja ze w USA maja te rodowody wiecie. No a co to warte i nie po nim - ale to nawet nie jest kwestia pierwsza - on wracac nie musi i to jest skandal, a pasuje, ze uwaza sie za uczciwego. Aaa i tu mam calosc BO CO ON ROBI? Ale tu nie chodzi o niemoralnosc - aaa chodzi i nie chodzi wiecie. Ale no coz... czemu swoich takich firm nie maja? Jacy dziwacy. Siedza u jakiegos NIEOBECNEGO i wszystko na niego i tak moze byc, ale forsa sluchajcie. I teraz bedzie, ze przez niemoralnosc pieniadze leca. Sluchajcie te pieniadze leca wiecie same - z tych kont same sie usuwaja i tyle :( Jaka zenada. Oni robia to co wlasciciel mi powiedza. On mnie okradl. No nie- ja wiem jak to bylo wszystko. Z kont ludziom wybieral. Najwiecej 1000 euro. No wiecie co - no to jak to wyglada? I teraz wiecie w zasadzie z 1000 euro euro straty i niech sie przez POLKE tam do niej zglaszaja bo ona bedzie miala telefon na pewno i ONI beda oddawac - nie on - oni. Za glupote. Bo niczego nie rozumieja. Nawet jak jest niemoralny to nie ma nic wspolnego z wyplata. Czy oni sa moralni czy nie to nie wnikam , ale to mogli byc na luzie wiecie - dziewczyny zaprosic, postawic im cos - tak bylo powiedza - uhm ... no to zyczymy im milej kielbasy na papierosie w poniedzialek bo tyle starczy zeby ich kopnac w zadek i forsa zeby byla ale nie , po co - nasze lale w biurze i tyle. No wiecie co... bo 3 miesiace chcialam pracowac, a teraz ile, rok? I wiecie - to juz moja sprawa - jak mnie wywala to odejde. No i co dalej? Co dalej? No wiecie co - co dalej... dalej jest 28 czerwca i 29 czerwca i tyle. No czy ten wlasciciel wybieral pieniadze z kont ludziom? Ja nie sadze. Uwazam , ze ojca mial Niemca i go lubil nie znosil - nie interesowal sie i nigdy nie rozumial co on pieprzy. Czy ten ojciec zyje - nie wiem. No i moze jest potepiony i na niego np. ze JEST albo NIE JEST Niemcem. Cos w tym stylu. A to biuro to sa matkobojcy moim zdaniem i to sa homoseksualisci i co? Nie umie im dac rady BO NIEMCY. Czyli ojca nie znosil i nie mial rodowodu chyba wiecie, pozniej zaczal nad tym myslec, a ci na niego i tyle. Jakos tak i tyle. Ale wiecie to zlodzieje sa. Nie dac sie i tyle :( Oni i ich ozenek w USA. Tam chodzi o przemyslane zlodziejstwo DROBNYCH(???) kwot pieniedzy - o defraudacje. Oni chyba dlatego nie sa w banku. NA PEWNO ich przyjal, ze w banku mieli siedziec, ale cos nie dostali pracy - no to przy forsie moga byc. I mam pretensje bo ten papieros to jest czesc planu zlodziejskiego - no wiecie 1000 + 1000 + 1000 - czemu nie? Lasek potrzebuja , zeby o pracownikach sie dowiadywac. Ja bezdomna jakas. Nie ma adresu - skreslic. No wiecie. Adres sobie trzeba ograc i tyle. Oni wszyscy siedziec powinni i koniec. Dlatego nie wroce i tyle. Na zycie im starcza mi powiedza - to nie Polska ze 3 tys euro to cos wielkiego. To po co kradna? Zostawiliby Polakom. Nikt ich nie chcial - sami przylezli sie dowiem. No to niech ich wyrzuca - pieprza bez sensu jak dyrektor co mnie wyrzucil wiecie 6 lat temu ze szkoly. I tyle. Ale historia nie moge :( Az mi niedobrze :(

Wiecie co - niezla historia, nie? Calkiem :( Rece mi opadaja i nogi. I moglam miesiac pracowac i nie dostac wyplaty bo wszedzie pisalam - miesiac i spadam - no bez wyplaty , dokad? Oto chodzilo i co teraz? Wszyscy bez USA. KIEROWCY bez USA. A wlasciciel mi powiedza? Wlasciciel ma ode mnie. Nie chce - bo nie kierowca mi powie. No wiecie - co ja tam mialam - zyly sobie podciac zeby auto dostac? Ja w ogole nie wiedzialam ze tam wszyscy jezdza i tyle. Skad? I na miesiac ... niezle. :( Za duzo gadalam po mnie. Niezle :( I znowu nie po mnie. Bo mam racje. I tyle :( Co ja wiem o zycie? A co oni wiedza? Po prostu maja stala prace a ja mam matke samobojczynie i rodzicow i 2 siostry i co mnie to obchodzi. I mam USA i swoje zycie , poglady i CO ICH TO WSZYSTKO OBCHODZI. Nie moglam miesiac popracowac nawet wiecie bo na miesiac i dalej. Ale gdzie? Po co? Nie moglaby jezdzic? Na pewno tak bylo. Nawet nie wziela prawo jazdy. Nie wiedzialam ze mozna jezdzic - jedyny powod. Przeciez to mozna doslac gdyby trzeba bylo. I tyle :(

Bo wiecie - W SUMIE - jedynie jak mozna udowodnic DLA BIURA ze stoi sie o stala prace to ze za miesiac jest forsa i wiecie - juz je ma ten wlasciciel bo mu chodzi o obiad - to jest kucharz na statku. Jak je kucharz wybroni na mnie naslany. Ten kucharz nie bedzie mu sie podobal. Dniowka - mnie ta Holenderka nie wyrzucila, jak dla niej moglam lazic, ale grupa cos tak nie za bardzo i mnie wywalila - tyle. A bo mi szlo o grupe a mialo o obiad bo on obiad ceni. No to jak kucharz go przekona, a tak to nie bedzie po stronie Polek a Holendrow tez i czy przyjedzie - gdyby Polacy mieli telefon, ale Arab? Nie przyjedzie i dobrze ze poszlam. I wiecie - on placi. I tyle. A co oni robia zobaczcie jaki ma wglad - zaden. Cos z bankami ale co? Nie wiem - moze to byli pracownicy banku. Wylecieli bo za biedni? NIe wiadomo o co poszlo. Pewnie za kradzieze i tyle. Albo za niemoralnosc tez - chyba robili TO SAMO wiecie i wyleciala grupa i do niego czy ich nie chce - jedynie ze niemoralni. Musialby wrocic do banku co sie tam stalo wiecie. I czemu oni GRUPA wylecieli. UWAZAM TO SAMO robili w tym banku z Holenderkami a tu - matko - z kim tu ogrywac papierosa - pracownicy banku palili w autach - cos takiego - ale wiecie prywatny dojazd, ale tak ich splawili i stad firma kierowcow chyba. Takie rzeczy. Zeby nic na mnie nie bylo wiecie. I ten wlasciciel musialby sie wrocic do banku wiecie - co sie tam dzialo i dlaczego tak. I tyle. No to wszystko po bankowosciach i tyle. Stad nie da im sie w zyciu rady. Wiedza co robia. Ooo - bez sensu i tyle. Czemu wylecieli - palili w autach, a po cichu niemoralni i tyle :(

Wiecie - forsa znikala, ale nikt nie wiedzial w sumie o co poszlo. Wiedzieli tylko, ze cos z papierosem DLATEGO za palenie w aucie jest taka kara i tyle. Od Holendrow wylecialam i mam zero szans na stala prace i tyle. I nikt nie rozumie czemu i tyle. Mieli tego nie rozbic i koniec. Znowu wyleca - ale grupa i dalej to samo. Bo maja strasznego pecha. Biuro sie wiec zmieni z czasem i tyle. Zostaje naszym zaklepac sobie etat u Araba wiecie i tyle. U Holenderki na rano? A pieniadze beda? U Araba beda a u niej? Nie wiem. Arab jest facet i ma telefon do szefa bo widac i tyle. Polakow nie beda chcieli, jedna osoba w biurze zostanie bo tak i juz. Bo wiem o co chodzi i tyle. A nie chca mnie bo im banki rozwale a tak nie. A ja? Musze robic swoje i tyle :( I widac, ze wszystko przez Niemca a nie Lucy. Pech polega na tym, ze w Niemczech mnie przezyje, w aucie tez i mam spokoj od niego juz. O rany - ale historia :( Nie moge :( Mialam o niego nie stac mi powie - ja nie stalam - o kase i tyle KTORA PRZYNOSIL ON, ale z czasem zaczal sie kleic do mnie bo ci ludzie nienormalni, wszyscy na mnie - ja do niego nic nie mam w sumie, stalo sie i koniec. I teraz wiecie ja tam moge wrocic OD ZALOGI i dlatego moge byc. Jako... kierowca. Od tego goscia jako KIEROWCA - zero ksiazek - bez sensu. Wrocilibyscie tak? Zbierac ksiazki I ZERO SLOWA O KSIAZKACH - jedynie forsa na weekend by to byla. Tak to powinno byc? No a tak moge wrocic. Ale ze MOGE to mnie przezyja bo tak i juz. Bo Ilona nie ma lekkiego zycia, jest wstretna jak i oni - widza. Ja tez ale inne powody. Facet jej straszny - tego nie rozumieja i ja pieprza - zamiast fajnego Niemca se poszukac to jakas bestie se znalazla i z nia sie zadaje az sciany leca. Czy z tego moga byc dzieci bo tak to jeszcze cos do przodu bo widac, ze biura jej nie chca, mnie tez, ale ja jeszcze choc stara, niewydana - bo sie rusze , byle co wymysle a ona? No to komu te ksiazki bo by mogla wydawac ale komu? I tyle. Koniec. Z nia to byle gdzie , byle komu - niech szuka i tyle. Bo wg zlecen. No to niech zapycha. Grupa powiedza u nas. Nie - ona i np. kilka osob wyznaczonych. tyle. Wprowadza 3 panstwo i koniec. Ale wyzej osoba znana. Nikogo wiecej oprocz niej nie ma. Mnie tez tak sobie pasuje bo kierowca - oni mnie traktuja jak kierowce. Ilona nie, ja tak. Po studiach - co ja moge robic dalej? Gdzies tam jezdzic, rozwodzic - niekoniecznie ludzi i tyle. No i koniec. Ilona ksiazki moze szukac, niemiecki - ja niemiecki jeszcze musze poznac lepiej. Samo zycie. A jej facet to w sumie zenada - taka prawda. Ale tez go zaakceptuja. Czemu nie. I tyle :( Tak uwazam :(

Gość o co jej chodzi
tyle tekstu o niczym nic nie moge zrozumiec co to za skladnia :|

Wiecie co - jak mozna takie rzeczy komus robic? I to wiecie - chyba ich nie wyrzuci bo Polki w biurze nie dbaja o pracownikow , nie nie robia. Co sadzicie jednak o homoseksualiscie, ktory NA PRZERWIE W PRACY odbywa stosunek analny z kobieta a w przyszlosci chce sie ozenic w USA. No nie wiem... i po co im ta bankowosc. Ja sobie to jeszcze przemyslec. Oni w ogole o banki nie stoja. Oni powinni sie brac za wlasny biznes wiecie. Dla mnie to sa po prostu GORZEJ NIZ ZERA. Z bardzo bogatych rodzin po studiach za krocie tak sie zabawiali. TAK SIE ZABAWIALI na studiach - cale 5 lat czy tam 3 lata - ile oni maja tych studiow tylko nie bylo papierosa a dalej byl papieros i tyle. I taki koniec. Co moga robic studenci kierunkow finansowych i to sa ludzie chorzy - to sie leczy na zachodzie. Ale ja niczego wiecej nie napisze bo ja nie mam interesu w nich wiecie. Czy to nie straszne wszystko? Nie przeraza was to? Oni po prostu sie uzaleznili na studiach czy w sredniej od rachuku prawdopodobienstwa, ale nic z tego. Bo nie rozumieja najprostszych rzeczy jak SAMO ZYCIE i tyle :( I koniec :( Oni mieli byc MATEMATYKAMI - zapytajcie sie ich - CO TO JEST MATEMATYKA - powiedza wam cala matma to RACHUNEK PRAWDOPODOBIENSTWA to teraz wiecie niech sobie oblicza prawodopodobienstwo czy patron ich rodowodu przyzna sie do nich pewnego dnia czy nie. I to w zasadzie wszystko. Dlaczego o niego nie stoje zapytaja - wszak podobno wielki ze mnie EKOLOG , powinien byc EKONOM bo niezle sobie radze, ale na koncie - to niech mi wplaca choc 50 euro - nic nie straca. Nie moga bo przepadna i tyle bo takie glupie biuro bo czemu ja dalej moge jak nie mam zaplaconego za 3 dni. Bo nie moga - ja to rozumiem, a tak nic do mnie nie maja. Nie udalo sie i koniec. No i wiecie co - zostaje POLKI do kicia w Polsce wsadzic za to, ze nie znaja sie na rachunku prawdopodobienstwa czy za maz wyjda - co im zostaje zeby nie isc do piekla. Bo wszystkie po ekonomii, pracy w Polsce nie mialy, co ja sobie nie mysle. Mialy sie tyle nie uczyc im powiem szkoda kasy na te studia , a na ich tez. I wiecie ode mnie maja plaze - morza nie, ale zielone to tez mam racje, ale plaze maja moge byc. A co ida plywac na to morze? Bo zastanawiaja ze nie maja wody - no bo to jest do plywania ode mnie. Niech sie zapytaja UCZCIWYCh - ode mnie jest morze do plywania. Ja poszlam nad morze dla braci - zwlaszcza mlodszego, zeby mial morze i na ladzie nie przepadl wiecie. Starszy se moze pochodzic i ma wode bo to wie. Troche lazilam po wodzie - musialabym sie zanurzyc - nie bylo szans - za zimno i koniec. Ale generalnie i tak bylo to, zeby plywac i to potwierdzi jedna osoba, ze moze isc ODE MNIE plywac i nic mu sie nie stanie i nawet w Holandii bo na mnie , ze rekin przeze mnie nie moze plywac. Bo tez palil w aucie - on zaczal - mialam na niego naklablowac i calkiem po nim i chyba o to szlo, stad nocki. Bo skad nocki - stad. Z peta. A dalej znowu pety w aucie i wyrzut. Choc kurde nie pamietam - piwo pasazera i pet pasazera ale czy kierowcy. Nie pamietam, nie szkodze. Rekin na pewno kopcil - 70% ze kopcil, a tamci nie wiem. No i ten kucharz jak nie ma morza no to trudno jak sie musze trzymac ukladu 2+2 - jak sie przejedzie na plaze w Holandii to bedzie mial morze bo to wie, ale czy w Holandii? Bo chyba stracil morze. Nie wiem - niech sobie to przemysli i tyle. Po co na mnie nastawal. Normalnie morze powinien miec. Za walizki widocznie nie ma i tyle :(

Wiecie czemu ten rekin nie umie plywac? Bo w to nie wierzy. To niech wsadzi jakiejs du dupy i zobaczy ze moze isc plywac. Bo PRZEZ TO nie moze isc plywac. On tego nie rozumie. On mysli ze chodzi o kierowcow. Nie - zalezy po czym jest i tak dalej. Ale przez to nie ma szans na kierowce OD POLAKOW. Tylko 1 Holender tam jest , ze mozna byc tym kierowca. Przez biuro nie da rady i tyle. I koniec historii o morzu, kierowcach i tasmie z papryka. A takze 4 tygodniach mojej pracy tam. I tyle. Chyba znowu ogrodnictwo i Zaklina. Moze ich ksiadz wypali w koncu. Bo dalej mi chodzi o rozgrzeszenie jak widza i mnie zniszcza. O - ciezko bedzie. Chodzi mi ale mnie sen ratuje - jak u nich - odciety leb mi sie snil. Z tym co placil wymysla jak sie mnie pozbyc z Holandii bo jak przyjade do Niemiec to po nich bo zas ma jakies nowe dziecko 11 - juz nie nadazaja i tyle. No nie planuje Niemiec w ogole ale no zycze im zeby z glodu zdechli wiadomo i tyle. A normalnym tam dobrze i tyle. I stalej pracy tylko jak? Jeszcze z ta POPIERDOLONA W LEB Magda i nie tylko :( Ona i jej 3 porody. To miala dzieci po porodzie zabic. Po co jej dzieci, nie? I tyle :( I w szkole uczyc, a nie po zawodowce sie madrzyc. I tyle. Co poza tym :(

wiecie tego ucznia samobojcy rodzina nie chce - to ja go zbieram. Stary kon - zarcie dostanie. Tez ich tam robilam w bambuko ostro. On jest FILOLOG. On ma kolegow Amerykanow wiecie - on sobie poradzi. Szekspira ma ode mnie - to jest anglista. Co on w tej szkole robil - nie wiem i tyle. No wiecie - ja sie chcialam tego wychowawstwa pozbyc i tyle. Ja mialam byc ANGLISTKA i tego wychowawstwa mialo nie byc. I wtedy byloby dobrze. A tak ja go zaburzylam, ale wiecie - tyle obowiazkow w szkole - no to choc fakuletety z bioli mieli mi wziac. To nie jest, ze ja go zle uczylam tylko ze on widzial we mnie wychowawczynie a mial widziec pania z angielskiego. A jeszcze go bioli uczylam. To jest za duzo. On sie zaburzyl wychowawstwem. Ale wiecie.... to jest - po co mi dala glupia wariatka ocene negatywna pracy - z tego sie zrobila pani wychowawczyni - nie ja bylam pania z angielskiego i TAK NIE PO NIM, a tak po nim i za to do szkoly nie wroce - mnie nie chodzilo o urode, o nic - za duzo mialam wszystkiego. Jeszcze mialam fakultety z biologiii - ja musialam testow szukac, przygotowac , sprawdzic - oni nie rozumieli ile ja pracy musialam wlozyc w to, zeby jakos na lekcji wygladac ile kserowek, wszystkiego. Uczniowie nie wiedzieli o ocenie - ale byla i tyle. Czemu wychowawczyni jak zwolnienie dyscyplinarne? Nie wiem - moze cos z domu. To byl chlopak adoptowany i Amerykanin. To wszystko jest skomplikowane. Ja go zbieram w takim razie niech se bedzie anglista ode mnie i tyle. Po co poszedl do sredniej technicznej i tyle. Mial isc do liceum. Ja tez zle poszlam - moze przeze mnie sie tez zaburzyl. Mial we mnie w ogole widziec BIOLOGA - bo najbardziej bylam tam BIOLOGIEM wiecie, anglistka mialam byc, to bylam biologiem przez fakultety, doktorat, dalej angielski - bo pierwsze klasy maja czas I WYCHOWAWSTWO bo co to warte i on WSZYSTKO na odwrot i tyle. On w ogole nie widzial we mnie anglistki i nie wiem czemu. No to biologa - tez nie. No to ja nie rozumiem tego bo lekcje byly przemyslane. Halas mogl byc, ale co chcialam powiedziec wiedzialam i tyle. Nie wiem- moze ten dyrektor na niego jakos wplywal ze go zaburzal. Jakiego on byl wyznania? Katolik? Nie wiem. I tyle :(

On byl wiecie cwany - nic tylko dyrekcja i wychowawczyni i koniec. No ale ... ktora dyrekcja. I latal za wice, a pan dyrektor? I wiecie oni mysleli ze to tylko gwalty, a dalej? I tyle. A dalej byly samobojstwa w pracy, a jego juz po maturze i tyle. On sie prawdopodobnie mial przeniesc w drugiej klasie, ale wiecie - frekwencja rodzicow na wywiadowkach w tej klasie wynosila 10% powiedzmy - 90% nie bylo. Co tu robic? Ja bylam zdana sama na siebie i jeszcze na koniec wykop. Jak i teraz wiecie :( No ale takie zycie. Zbiore se go - 11 dziecko to jest moje i tyle. Jak go anglistka nie chce to nikt. Od dziecka mial sie uczyc angielskiego i tyle, moze plywac - on byl na mnie ryba bo mnie sie trzymala woda bo widzial. Swiecona miala byc bym mu powiedziala - na niego i takich jak on. Ale wtedy mialam inne mysli w glowie. Nie trzyma sie go ogien to sie nie piecze. Od biedronek idzie sobie - za moimi siostrami bo fajne laski. Bedzie je straszyl - tez sie beda musialy anglika uczyc i tyle. Maja swoje towarzystwo i tyle. I tak mial byc rak i PO MNIE wtedy bo mialam mieszkac w miescie - ryby wymyslal - zamiast sie uczyc siedzial z atlasem co ja moge byc za ryba - w koncu sie kropnal PRZEZ ANGIELSKI BO NIE ZDAL. Moze dziecko marynarza bo moze plywac, gotowac - byle co moze i tyle :( A kropnal sie bo by sie nigdy nie ozenil - tyle to wiedzial. Zastanawiali sie czy sie ozenia wiecie w tej mojej klasie - on na pewno nie, nie ma do tego sily uzerac z jakas stara. A to sie zabije bo to bez sensu. I teraz reszta powinna zrobic to samo i gdzie oni? I tyle :(

Na razie wiecie sie piecze ale pojdzie sobie od biedronek. Ja wiecie idealna tez nie bylam, ale tyle rzeczy co ja nosilam im to przestancie - i repetytoria i wszystko mieli. Tylko nie raczyli otworzyc nawet, a ze on taki liryczny - liryczna RYBA i tyle. No ale niech bedzie filologiem. Dzis kazdy w Polsce moze byc filologiem. Uczyc sie bedzie prywatnie - jak zalecilam. Co on tam umial to nie wiem. Pieniadze on ma i to spore w USA wiecie - tez nie umieli sie dobrac do nich wiecie a on zgnily - skad on mial tego elektronika? Informatykiem chcial byc ale tylko po sredniej. Tyle mu starczy. Bo do zycia potrzeba kasy i tyle. No ale...Ma te srednia elektroniczna wiecie i dalej moze byc anglista tez. Koniec. Po gimnazjum. ?

Czyli filolog w gimnazjum sie tworzy w sumie - moje zdanie. A co w tym gimnazjum jest? Roznie to bywa. Ja czytalam ksiazki z uczniami, wierszyki im nosilam, pisalismy wierszyki tez - byle co robilismy. Do dzis mam wierszyki i tyle. Rozne - niektore wesole - np.ze slowkami - to nie chcieli, nic im sie nie chcialo. Tacy byli beznadziejni w tym drugim gimnazjum, a w tym pierwszym zalezy kto ale niektorzy byli niezli. Moze wiecej na literature moglam ich nakierowac - jedyny zarzut do mnie. Napisac bajke, historyjke wymyslona, opowiadanko. Takie cos. A wiecej pisalismy o ludziach, miejscach - tyle w sumie.