Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sw Rita od spraw beznadziejnyc

Moda na plaży nudystów? rada plz

Polecane posty

Gość sw Rita od spraw beznadziejnyc

Wiem, że tam na goło..Ale czy wasze kobiety, lub czy wy same, ubieracie do tego jakieś chustki? Np na głowę? Korale? czy to raczej wygląda dziwnie:)? Wybieram się na taką plażę zagranicę, z mężem, mieliśmy byc rok temu, ale nie miał odwagi. Więc? On będzie goły, ale ja myślałam o ładnych dodatkach:)

jak dla mnie to dziwne widziec gola babe w koralach,obwieszona ozdobami...jak plaza nudystow to plaza nudystow. Zawiaz sobie na glowie ewentualnie jakas fajna chustke i tyle.

Gość Rita ma racje
na plaży nudystów też trzeba ładnie wyglądać;) np wisiorek między piersiami mrrrrrrrrrrrr:D

Gość zrób se na dupie tatuaż
mineralny i gitara :D

Gość jedna pani drugiej pani
kapelusz i okulary do ochrony przed słońcem i tyle ,tam się ludzie nie lansują tylko opalają i kąpią na golasa :-)

Gość Śmieszny temat :D
Ale ja się udałam na takową plażę i sporo pań miało okulary, kolczyki lub bransoletki na ręku/nodze. Ja sama miałam wieeeeeeeeeeeeeeeeelki kapelusz na głowie ;)

Gość psuja na wakacjach
slomkowy kapelusik ja wole z malym rondem, taki jak ten https://lh3.googleusercontent.com/-2kuFh3ndUM4/Te9w0FhLzcI/AAAAAAAAArI/u_A52T0DtJ8/s640/655.jpg lub ten https://lh4.googleusercontent.com/-ZVd2RyBGA30/Te9w0vXe6jI/AAAAAAAAArM/f7r_AEB_stA/s640/890.jpg i jakies wielkie okulary:D na bank zadnych korali - bezsens... bransoletki... na rece czy nodze... mysle ze ja bym nie zalozyla... ale jesli juz bardzo chcesz to zaloz jakas lancuszkowa... ale to nie wybieg tylko plaza...

Gość jedna pani drugiej pani
oj,ja też miałam pierscionki,lancuszek na nodze i szyi-ale to jest biżuteria,którą noszę na codziennie-nie stroiłam się w specjalne naszyjniki i kolczyki do ramion po plaży nikt nie paradował,chyba,że szedł do wody,to jest normalna plaża tylko bez ubrań,jesli do bikini nosisz bronsoletki do lokcia to na plaze golasow tez sobie mozesz zalozyc,tam nikogo nie obchodzi jak wygladasz