Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzywa

Po okresie wynik testu pozytywny - HELP!!!!!!!!!!!

Polecane posty

W maju ostawiłam Cilest. Nie wiem kiedy miałam owulacje i czy w ogóle miałam, ale sex normalnie bez zabezpieczenia. Przed terminem miesiączki zrobiłam test (negatywny). Okres się pojawił, ale był dziwny...z przerwami. Po okresie źle się czułam (nadwrażliwość na zapachy, brak apetytu, osłabienie) i zrobiłam test. Wyszła mi druga kreska blada co prawda, ale wyszła. Później robiłam jeszcze testy innych firm (negatywne), ale Quick Vue kolejny i kolejny zawsze pozytywnie, ale z bladą drugą kreską. Moja zabawa w testowanie trwa od piątku. Dziś byłam na becie i wynik będę miała wieczorem. Nie wiem czy jestem w tej ciąży czy nie:( czy może tak być że jeden test wskazuje wynik pozytywny inny nie. Wydaje mi się ze na tym etapie druga krecha powinna być już mocno widoczna. Nie wiem co o tym myśleć. HELP!!!!!!

Gość hhhhhhh
raczej testu w strone pozytywna sie nie myla, sprawdz czulosc testow moze te co sa negatywne sa mniej czule. chyba najbardziej czule sa te 10 UI

przepraszam miało byc bladą krechę :) spr testy jakie mają czułosci jeżeli ejszce je masz w domu moze te mniej czułe pokazały ci kreseczke :)

Gość poprostu czekaj
poczekaj na betę -to będzie najbardziej wiarygodne

A może jest tu ktoś, kto tez miał wynik testu pozytywnie po okresie?? Krecha była wyraźna czy słaba??

Gość poprostu są takie
są dwie opcje -albo to było poronienie -wówczas hcg może jeszcze dać przez pewien czas dodatni wynik. albo to nie był okres tylko plamienie implantacyjne. Beta wszystko wyjasni. Pamiętaj aby po 48godz. zrobić drugie badanie aby sprawdzić jaki jest przyrost hcg. Bo w sumie liczy się nie tyle wartość ile przyrost -66% w ciągu 48godz.

Gość ja bede jechac 16h
wh mnie wynik testu fałszuje jeszcze obecnosc cilestu w organizmie

Gość poprostu są takie
a Quick Vue robiłaś też przed okresem?

Gość Ja też robiłam Quick
i przy pierwszej ciąży mnie nie okłamał. Teraz nie dawno robiłam bo @ się spózniała była druga kreska a za 2 dni dostałam @.

Gość trzmielina
przygotuj się, że jesteś w ciąży. mnie druga kreska wyszła tak słaba, że trzeba było się wpatrzyc.

Gość jhytg
dzis odbierasz wyniki bety a teraz już srasz w gacie??? A skąd my mamy wiedziec czy jesteś w ciąży?? Badź cierpliwa i czekaj na wynik a nie zakładasz głupi topik.

Gość komunia ma byc
no i?jak beta?

Gość no i jak?
jw

Gość i jak beta?
?

Gość ostrzez nas no i jak
?

No jak.... Będę mamą po raz drugi!!!:):):) Odkryłam swój stan w bardzo wczesnym etapie.

Kochana już nie stosuje... byłam na dukanie ale to nie dieta dla mnie. Na początku było pieknie! Świetnie się czułam, ale potem masakra.... schudłam- fakt, ale 2 m-ce, że tak brzydko powiem z kibelka nie schodziłam :/ także jak ktoś ma słabe jelita to nie polecam tej diety...