Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bros spray

kierowac sie rozsadkiem????

Polecane posty

bros spray skoro on jest taki cudowny to dlaczego nie zakochalas sie w nim od pierwszego wejrzenia? We wspanialych facetach kobiety szybko sie zakochuja.

Gość recepta na udany zwiazek
.qui pro quo. ale ty chrzanisz:) 90 procent ludzi jest w zwiazkach tylko dlatego bo albo im wygodnie albo boja sie samotnosci i koncza zwiazki kiedy pojawi sie ktos inny. Niestety nikt nie moze przewidziec ile lat bedzie sie z dana osoba! Autorka nie oszukuje swojego rpzyjaciele, nie udaje milosci wiec jest bardzo fair i dlaczego niby ma byc sama jak palec? A co jesli nigdy nikogo juz na swojej drodze nie spotka??

Gość bros spray
recepta..nie mówie ze on jest cudowny..ma wady jak kazdy,ale ja nie musze ich akceptowac bo małżenstwem nie jestesmy.Lubie go bo jest fajnym przyjacielem,ale mieszkajac razem pozabijalibysmy sie.Jest sknera,pedantem i jest zimny,mało romantyczny,nie umie tańczyc,jest raczej domatorem,troche inny i czasami cięzko mi go zrozumiec,ale reszt jest Ok. Co do wypowiedzi post wczesniej to nie wiem co by było gdyby?.Moglibysmy sie kochac,byc razem jako para,razem zamieszkac i wtedy tez jedno z nas mogłoby sie zakochac i odejsc z kims innym.Ja wtedy rwałabym włosy ze On mnie rzucił po tylu latach itp.W naszej sytuacji przejde nad tym do porzadku dziennego i mysle ze dalej bysmy sie przyjaznili bo wiele nas łączy a jednym co by sie zmieniło to to ze zero seksu.Pewnie spotykalibysmy sie i radzili jeden drugiemu,pocieszali nawzajem,moze wtedy własnie jedno z nas by stwierdziło ze KOCHAŁO. Lepiej chyba byc szczerym niz mydlic oczy ze sie kocha a potem zastanawiac sie jak w wielu przypadkach ze jednego dnia była miłosc a drugiego jedno z nas odeszło. My wiemy ze sie nie kochamy,nikt nikogo nie oszukuje,a mysle ze ta przyjazn przetrwa dłuzej niz niejeden zwiazek:-)

Gość bros spray
Wiecie co,wczoraj duzo myslałam na ten temat i chyba zakończe ta przyjazń. Pokazywanie sie wszedzie razem świadczy o tym dla innych ze ,jestesmy para i tak nas ludzie odbieraja.Oboje nie mamy na czole napisane ze TYLKO SIE PRZYJAZNIMY. Ogranicza mnie to jednak w poznaniu innego faceta!