Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukas 85

single z wyboru

Polecane posty

Gość lukas 85

Witam. Kto z was jest singlem/singielką z wyboru, i mieszka w Kujawsko-Pomorskim województwie? I tak z ciekawości ile macie lat ( tak dla porównania z moim wiekiem ).

nie masz ciekawszych zajęć? :) a propos singli z wyboru nie istnieja tacy,to tylko dorabianie ideologii do swej nieatrakcyjności i braku powodzenia u płci przeciwnej

kurwa mać a ten znowu z tymi singlami! ja jestem singlem i mam 69 lat . pasuje? i lubię masturbować się moim ciśnieniomierzem :classic_cool:

Regres... napisalam "wyjales" nie "wlozyles" nie martw sie malze chronia sie w muszlach nic Ci nie bedzie :)

Gość lukas 85
chętnie rozmawiam na necie o waginach i penisach :)

regres ..jak tam po slubie? wyszliscie na + , oraz kiedy dostane fotełe bo miałes sie pochwalic

regres ..jak tam po slubie? wyszliscie na + , oraz kiedy dostane fotełe bo miałes sie pochwalic

na plus nie wyszliśmy,mało kto wychodzi ... ja wiejskiego wesela z kucharami nie robiłem wiec trochę nas to kosztowało co do foty to bardzo chętnie bym ci pokazał zdjęcia ale niestety nie wysyłam ich,gdyż nie chcę znaleźć sie nagle na necie ;) kto jak kto ale ty cream najlepiej powinieneś coś na ten temat wiedziec :)

no wiem o tym ale mi mozna zaufac pozatym jestes mi to winien jezdziłes po mnie cały czas ze jestem brzydal więc trza miec odwage aby sie zrewanzowac i pokazac siebie

no wiem o tym ale mi mozna zaufac pozatym jestes mi to winien jezdziłes po mnie cały czas ze jestem brzydal więc trza miec odwage aby sie zrewanzowac i pokazac siebie

krem myslisz ze widok Regresa ukoi Twoje zranione ego? mysle ze rozdziewiczenie daloby lepsze efekty

jezdziłes po mnie cały czas ze jestem brzydal więc trza miec odwage aby sie zrewanzowac i pokazac siebie chyba ci cos pomyliło cream :) Ja? no co ty ... Fakt pare razy napisałem żes ciota ale że brzydal ? to nie

nareszcie jest!!! nowa systematyka kobiet w oparciu o cechy fenotypowe!!! Zaktualizowany podział kobiet : - kobiety jednoworkowe - można je pukać ale tylko gdy mają worek na łbie (straszna gęba ładne ciało) -kobiety dwuworkowe - można je pukać ale tylko gdy ona i pukacz mają worki na głowach ( kobieta i brzydka z twarzy i ciało ohydne) - kobiety Trójworkowe- można je pukać ale tylko i wyłącznie gdy pukacz , kobieta i przyglądający się pies mają worki na głowach ( kobieta - potwór) źródło : WHO woman new divide new jersey 2011 06 29.

można tez pukać ładne i zgrabne kobiety po co sie motać z workami? ;)

życze tej ********* tarociarce wszystkiego co najgorsze !!! i śmierci bez doświadczenia kiedykolwiek orgazmu !!!!

Gość single to takie ciotexy
jak cream i jego temate o tym jak to mu dobrze samemu. Przecież go by nawet zdesperowana kafeterianka nie chciała :classic_cool:

Gość lukas 85
Nie rozumiem, co wam przeszkadza, w tym że są ludzie którzy nie chcą się ograniczać całe życie. Każdy ma prawo żyć tak jak chce. A to że nie znacie takich ludzi oprócz mnie, to nie znaczy że takich osób nie ma. Sam znam 8 albo 9 takich ludzi. I nie powiedziałbym że to są osoby z innej beczki jak to się czasem mówi. Normalni, przeciętni ludzie. TROCHĘ WIĘCEJ TOLERANCJI I REALIZMU. A nie tylko optymizm i podniecanie się życiem tradycyjnym. Pozdrawiam

Nie rozumiem, co wam przeszkadza, w tym że są ludzie którzy nie chcą się ograniczać całe życie." nic :) ale nazywajmy rzeczy po imieniu :) będąc z kimś nie musisz być ograniczany To następna wymówka przykrywajaca twoją niezdolność do życia z kimś

Gość lukas 85
wlasnie oddaję mocz do analizy :classic_cool:

lukas to jak z "otyloscia z wyboru", gdyby istniala magiczna pigulka na odchudzanie to kazdy dalby sie za nia pokroic. z singlami jest tak samo, jak sie znajdzie super partnera to nagle cale to pieprzenie o byciu singlem przestaje miec znaczenie. natomiast jezeli ktos swiadomie odrzuca potrzebe wiezi emocjonalnej to znaczy ze ma jakies zaburzenie psychiczne. to jak z haslami "dzieci sa dla mnie obrzydliwe" czyli czyms co jest kompletnie wbrew ludzkiej naturze

Gość lukas 85
jem kupę

Gość lukas 85
Z przebiegłością chytrego europejsa wypatruję w przyrodzie soczyste boby i z zapalczywością godną Strusia Pędziwiatra rzucam się na upatrzony, delikatnie i słodko drażniący me nozdrza obiekt pożądania, uruchamiając soki trawienne i rozpoczynając wyborową konsumpcję :classic_cool: ps. aktualnie wcinam aż mi się uszy trzęsą! 🖐️

Gość to tylko takie
tłumaczenie nieudaczników, frajerów, frajerek, nudziarzy i rudzianek których nikt nie chce. Taki sam mechanizm jak przy niektórych zaburzeniach osobowości. Starczy poczytać kafe prawiczków. Wszyscy są obiektywnie beznadziejni a sami mają się za "wartościowych". Taki mechanizm obronny. To samo jest z singlami. Normalny człowiek nie jest jakoś strasznie ograniczony w związku. Do tego w związku 2 + 2 = 5 :P