Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezobjawowa

jestem w 3 mieiącu ciaży i zupełny brak objawó:wymiotyt, piersi..

Polecane posty

Gość bezobjawowa

witam! bardzo proszę was o rade, czy aby wszystko jest ze mną wporządku...jestem w 3 miesiącu ciąży i zupelnie brak jakichkolwiek objawów...nie mam mdłości, wymiotów, piersi jakie były takie są, nie rosną... To moja pierewsza ciąża więc byłabym wdzieczna za rady.. dziękuję.

Gość kurka-eh
U mnie w pierwszej ciąży też było brak jakichkolwiek objawów.Synek przyszedł na świat w wyznaczanym terminie:)

Gość bezobjawowa
to super,dziękuję, lekarka potwierdziła, że ciąża przebiega ok, tylko, że mam tyłozgięcie macicy...utrudnia badanie, ale czytałamo tym to nie ma powodu do niepokoju...tak jestem zbudowana, ma któraś z was to samo?

Gość bezobjawowa
HASANANANA aż tak Cię męczyło??? chyba naprawde mam szczęście...

Ja tez w 3 - i też bez żadnych mdłości. Tyle że piersi urosły i są wrażliwsze oraz jestem bardzo senna:)

Meczylo....mowie Ci jestes szczesciara ;) Ja z domu na krok nie moglam wyjsc...wszelkie najgorsze objawy do tego dochodzily kolatania serca...puls 130 a cisnienie niskie...tracilam przytomnosc ....Takze gratuluje...I naprawde sie ciesz ;) Ja teraz Koncze 4 mc I wszystko wraca do normy ;) wczoraj caly ogrodek wypielilam hahahaaha a dzis maluje lawke I stolik ogrodowy ;) 30 stopni ;) UK

Gość bezobjawowa
to dobrze, że już wszystko wraca do normy:) zdrówka życze dla Ciebie i dzidziusia:) a swoją drogą widzę, że nie narzekasz na brak zajęć:)malowanie ławki:)fajnie:)

Gość Lara 32
Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości za to w drugiej przez pierwsze 3 miesiące (w sumie od 5 tygodnia) mdłości i zawroty głowy, ciężko było ;-)