Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość What Can I Say?

Jeszcze nigdy nie poderwałem tak łatwo panienki...

Polecane posty

Gość What Can I Say?

Byłem przed chwilą w sklepie po ranne zakupy typu bułki, jajka, mleko itp.. trzeba przecież jakieś śniadanko opierdolić :classic_cool: Dziewczyna, którą pierwszy raz widziałem w tym sklepie a przecież mieszkam tu od 23 lat kupowała przede mną i zabrakło bidulce 45gr ... no i aż się tak delikatnie podłamała bo powiedziała, że te wszystkie produkty są jej potrzebne, no więc ja po chwili zastanowienia wyjąłem z kieszeni 50gr bo akurat miałem luźne i wyłożyłem za nią... ona się zawstydziła, podziękowała i wyszła... robię sobie swoje zakupy już zapominając o tej sytuacji, wychodzę ze sklepu a tu niespodzianka... czeka na mnie ta sama dziewczyna i zaprasza mnie na spacer wieczorem w ramach podziękowań :O trochę byłem w szoku ale z racji tego, że całkiem niezła z niej cipka wziąłem nr i powiedzialem, że zadzwonie i się dogadamy... ładny fart z rana co?

Gość nie bede zarla nic caly dzien
z k moze i fajna cipka ale z ciebie burak niesamowity, o czym sie przekona i pusci cie w trabe;P

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
Hej, zapowiadałaby się całkiem ładna historia, gdyby nie Twoje podejście. Pewnie spodobałeś się jej.

Gość czyli inwestycja się opłacała
gratulacje :)

Gość What Can I Say?
Dlaczego jestem burakiem i czemu moje podejście jest 'złe' nie rozumiem o co Wam chodzi? ps. a jajeczniczke zakurwiłem z 3 jajek na polędwicy + keczap + bułka z masełkiemi obowiązkowo herbatka z cytrynką

jestes urakiem chocby dlatego ze nie wiesz co jest nie tak w swoim zachowaniu...

Gość ale idiotka heheee
"nie bede zarla nic caly dzien" zamknij morde pasztecie i wypierdalaj, widocznie zazdroscisz autorowi powodzenia

E, pieprzycie. Dobre ma podejście :D What Can I Say, jesteś żywym przykładem, że można poderwać z głupa dziewczynę? Można! Podbijam temat, by zakichane prawiki w końcu się opamiętały :classic_cool:

Gość What Can I Say?
spoko, moge być dla Ciebie burakiem dlatego bo.. hmm mam powodzenie? żegnaj idiotko :)

alidiotka - to moze sie umow z autorem- pasujecie do siebie pod wzgledem intelektualnym hahh a raczej zero intelektualnym hah

Gość inwestycja hehe
inwestycja...no no, 50 gr i randka. Ty to musisz być w czepku urodzony. Nie ma to jak pierwszy dzień wakacji, od razu durnych tematów przybyło na forum.

Gość akurat tu na rogu
// Podbijam temat, by zakichane prawiki w końcu się opamiętały // buahah to teraz każdy niech ma przy sobie drobne aby w razie czego dołożyć jakiejś lasce przy kasie :classic_cool:

No dokładnie. Niech każdy nosi teraz przy sobie grosze. :D

Gość zarzucaj w pluca to
Po prostu ta laska to szmata, poleciała na kasę :classic_cool: a tobie autorze radzę poruchać sukę póki możesz i ją rzuć...

autorze a nie przyszlo ci do glowy ze to dziwka moze byc w koncu umowila sie z toba za pieniadze a nie dlatego ze jej sie spodobales ahahahahh

Gość katarzynka.
/nie bede zarla nic caly dzien/ ale ty jesteś głupia.. idź już dziecko może wyjdź na dwór bo nie służy ci internet

Gość uijnuhu
dal jej 50 gr a ty mowisz ze poleciala na kase :D buuuhhhhhhahaha :classic_cool:

TY IDIOTO!!! NIE MOŻNA PIĆ HERBATY Z CYTRYNĄ! CHCESZ SZYBKO NABAWIĆ SIĘ ALZHEIMERA??!! kwas cytrynowy powoduje ,że do roztworu herbaty przechodzą jony glinu Al3+, gromadzą się w Twoim OUN i indukują procesy neurodegeneracyjne!!!= Alzheimer!!! na biologii w szkole spałeś? niech no tylko zostane nauczycielką to wszystkie pomioty będą biologicznymi geniuszami :classic_cool: ale w zasadzie ta choroba nie jest taka zła- jak znajdziesz jakąś pindzie i zachorujesz na alzheimera to będzie ci sie wydawało ,że ciągle nową wyrywasz a to będzie wciąż ta sama pindzia. a po drugie :jak można jeść komórki jajowe kur?! i to wymieszane z tłuszczem pochodzącym z krowich wymion?! i jeszcze fragmenty ciał zwierzęcych do tego.... Ludzie, to cos strasznego. a teraz czekam na zjebanie mnie :classic_cool:

Gość ekjfhvjer
lady zgaga jestes tak zjebana, ze az zal ci odpisywac :)

katarzynka ty to na pewno bystra i inteligentna jestes haha moze nie rozumiesz takiego rozumowania bo sama jestes gowniara , a zgrywasz dorosla, akurat masz pecha nie jestem dzieckiem.

coz tego,ze 50 groszy?? laska mysli przyszlosciowo ;D

Gość czyli inwestycja się opłacała
w drugą stronę - może da się kogoś poderwać, udając że się tych groszy przy kasie nie ma? ustawić się specjalnie w kolejce w bliskości fajnego kogoś i później z uśmiechem poprosić o pożyczkę, a później umówić się na oddanie

Gość katarzynka.
nie bede zarla nic caly dzien naprawde nie wiem czy jestes taka glupia czy udajesz...

Gość laka taka laka
poprostu dziewczyna sie umowila na wieczor zeby oddac to 50gr

ta laska widać jakaś desperatka myślę , że to prowo a autor po prostu nudzi się w wakacje;)

katarzyka- no w lasnie , nie wiesz... nic nie wiesz... a czlowiek kulturalny jak nie wie to sie nie odzywa