Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M,N,M

Wyniki Matury 2011

Polecane posty

Gość M, N, M
Weterynaria :D, a od Poznania mieszkam daaaaleko, bo w Krakowie :). Więc jeżeli się uda dostać, to akademik.

Gość fiiołekk19
w zasadzie do 3, bo do 4 o północy.

Gość M, N, M
To ja też radzę wpłacić jeszcze dziś. Przelew czasem może iść kilka dni, plus jeszcze zaksięgowanie. Niby tam liczy się data wpłynięcia na konto, ale przezorny zawsze ubezpieczony po co się potem z nimi kłócić.

Gość Amarath_ona
nie lepiej stancja?? :P

Gość fiiołekk19
jednak do 4:D

Gość fiiołekk19
no właśnie, ale jak ja mam wpłacić, skoro nie mogę się zapisać na kierunek bez podania wyników matury?

Gość M, N, M
Nutella jeżeli bym się dostała to fajnie byłoby mieć kogoś znajomego, chociażby poznanego przez internet :). Też się boję, że trafię na kogoś niefajnego... Chociaż po czterech latach w internacie (bursie) dochodzę do wniosku, że nie taka ta instytucja straszna jak ją malują, a wręcz odwrotnie :).

Gość M, N, M
fiiołekk dzwoń, jak Najszybciej do sekretariatu. Np. na UR w Krakowie, też nie ma możliwości wyboru kierunku, jak na razie, ale numer konta i dane do przelewu mi się od razu na stronie wyświetlają, także nie wiem o co chodzi na Twojej uczelni...

Gość M, N, M
Do zobaczenia wieczorem Maturzystki ;)! Muszę teraz uciekać ;)!

Gość fiiołekk19
Dzięuję :) Powodzenia! :)

Nutella jeżeli bym się dostała to fajnie byłoby mieć kogoś znajomego, chociażby poznanego przez internet dokladnie tak samo mysle ;) top ja tez wpadne tu wieczorkiem .. narazie

Gość M, N, M
Witam ponownie :) Odnośnie wyników w necie, dzisiaj pojawiła się na stronie OKE w Krakowie taka informacja: W systemie OBIEG dla dyrektorów szkół został zamieszczony komunikat w sprawie odbioru świadectw dojrzałości. Prosimy dyrektorów o zapoznanie się z komunikatem. Wydawanie świadectw dojrzałości i ich odpisów absolwentom odbędzie się w szkołach w dniu 30 czerwca w godzinach ustalonych przez dyrektorów szkół. Począwszy od tego terminu, absolwenci będą mogli sprawdzić w systemie OBIEG uzyskane punkty wraz z przypomnieniem treści zadań egzaminów pisemnych z poszczególnych przedmiotów. Mogą także zobaczyć swój wynik na tle wyników swojej szkoły, gminy, powiatu i całego województwa. Logowanie do systemu OBIEG - dla ucznia odbywa się za pomocą numeru PESEL oraz hasła, które absolwenci otrzymują w szkole. W przypadku zgubienia hasła nowe hasło wydaje dyrektor szkoły. Także tak, czy inaczej do czwartku żyjemy w niepewności :).

Gość M, N, M
Ja w sumie też powoli zaczynam biorąc pod uwagę, że od wyników (głównie biologia i chemia) zależy co będę dalej robić i gdzie studiować ;). Nutella wiesz już, o której możesz odebrać wyniki w szkole?

Gość M, N, M
Czyli okazja się zawsze znajdzie :P

Gość bernerkaa
oo ja też się wybieram na UP w Poznaniu :D z tym ,ze ja tu mieszkam wiec akademika nie muszę szukać :d

Gość M, N, M
Ładne to Twoje miasto? ;) Bo ja taka nieco wystraszona :)

Gość bernerkaa
kurde do mnie też zaczyna tak docierać ,ze niby cały czas miałam wyjebane na tą maturę zdam czy nie zdam ale od tego tyle zależy ,ze coraz bardziej się stresuję :D ja mam nadzieję ,ze dostanę się albo na finanse i rachunkowość albo na ekonomię kasę już wpłaciłam przelew mam nadzieje doszedł teraz wszytko w rękach losu :D

bernerka a jaki kierunek? nie nie wiem niestety na ktore... modle sie zeby byly od rana i tes bede pic obojetnie jak bedzie ;D

Gość bernerkaa
no ładne ładne :D jak to znajdę to zaraz ci coś ciekawego pokażę na temat Pożka :)

Gość bernerkaa
ekonomia lub finanse i rachunkowość :)

Gość M, N, M
Z pozdrowieniami dla Warszawy ;p. Naprawdę ładnie :).

Gość bernerkaa
no ja akurat warszawę lubię chociażby za Orange warsaw festival :D

Gość M, N, M
Weterynaria jeżeli się uda :).