Nieznajoma:) 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 czesc dziewczyny. mam pytanie w zwiazku tych tabletek.. ja je biore od 4 miesiecy i przy stosunku dochodzi do pelnego stosunku czyli partner we mnie konczy.. poczatkowo bralam tabletki regularnie codziennie o tej samej godz czyli o 20, ale po jakims miesiacu zaczelam sie spozniac z tabletkami np o 3, 4 godziny a czasami nawet dluzej jednakze nie przekroczylam 12 godzin... jak myslicie tabletki NOVYNETTE w pelni mnie zabezpieczają?? prosze o komentarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Czerwiec 27, 2011 Brałam je przez 3 miesiące - zazwyczaj o tej samej porze,choć raz zdażyło mi się wziąć parę godz.później.Zabezpieczona jesteś,ale lepiej pilnować czasu.Mam na to swój sposób: trzymam tabsy w szufladzie z bielizną - w ten sposób ubierając się rano zazwyczaj o nich pamiętam. Szybko zmieniłam Novynette - przytyłam po nich 7kg (nadal walczę by to zrzucić) i libido spado mi do zera :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BezchmurneNiebo 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 ja noynette bralam 4 lata, potem je zmienilam, a teraz znowu do nich wrocilam :) Poki co nie narzekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
novynetka 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 tu masz wiecej info http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1016312 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasputia22 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 Bralam przez 3 miesiace ale jakos zle je znosiłam, wymioty, bole brzucha:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach