Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta-a

Wosk Lycon - opinie?

Polecane posty

Ja :-) przechodzilam obok salonu i wlasnie ta promocja mnie skusila To nowosc z Australii i jestem w szoku bo praktycznie nie boli - a zrobilam bikini i pachy. Ten wosk ma konsystencje gumy do zucia jak zaschnie i pachnie truskawkami! Jest tez czekoladowy! Polecam szczerze!

Gość Mirabet
nie boli? brzmi niewiarygodnie :-)

Sama bylam zdziwiona! Pani Kosmetyczka wyjasnila mi ze te woski mają nizszą temeperaturę wiec mniej rozgrzewają skórę i dlatego mniej boli, albo wcale. Oczywiscie wszystko zalezy od daszego indywidualnego odczuwania bólu ale ja np. mam dosc wrazliwa skore i kazda depilacja mnie bolala. Robie wosk bo ten najmniej - szybko sie zrywa plastry. Elektryczny depilator to byl horror. Z Lyconem to zupelnie inna bajka wiec na pewno to bedzie moja metoda i zapewne zostane w B&B Clinic bo obsluga bez zarzutu byla, a salon czysciutki i ladny :-)

prawie zapomnialam o tym watku :-) bylam i zrobilam rewelacja! Fajny ten salon BB :-) Wos mialam truskawkowy i czekoladowy.... kosmos

Gość kosmet
Dziewczyny Kosmetyczki tylko uważajcie bo żeby kupić wosk gtrzeba za szkolenie sporo zapłacić!!! One nie informują o tym, dowiadujecie się na miejscu. Przerobili tak moje 2 koleżanki i mnie samą. Tylko, że ja akurat zadzwoniłam i pytałam jak wygląda to szkolenie, na czym polega, czy wystarczy że przyjde i to wszystko. Pani cały milczała odnośnie kasy, dopiero jak wprost zapytałam czy szkolenie jest płatne to przyznała się. Zapytałam, dlaczego nie informują o tym, a Pani odpowiedziała, że starają się na email wyłać taka informację, ale moje 2 koleżanki NIC takiego na email nie dostały. Tak dla Waszej wiadomości, żebyśnie się nie nabrały i bez kasy tam nie pojechały! To niezbyt uczciwe zagranie z ich strony!!!

Gość kaelonm
Ja tez polecam wosk Lycon, robiłam depilację w Bellisanie. Ten sposób jest dobry pod tym względem, że usuwa uporczywe włoski nawet o długości 1mm. Poza tym niska temperatura sprawia, że ból jest prawie nieodczuwalny. Dodatkowo ładnie pachnie :)

Gość AdamKowal
ja ostatnio byłem na depilacji strefy intymnej woskiem Lycon w nowootwartym spa SPEARSIDE w Warszawie. kosmetyczka podeszła do tego zadania z pełnym profesjonalizmem. spa jest przeznaczone tylko dla facetów! szczerze polecam. spearside.com

Gość Martyna UlalaDaySpa
Zupełnie się nie zgadzam jeśli chodzi o jakość i jakieś niedomówienia z cenami szkolenia. Szkolenie jest na najwyższym poziomie, a co za tym idzie.. swoje trzeba zapłacić, bo luksus zawsze był i będzie w cenie:) Ja mimo wysokiej ceny startera jestem zachwycona nie tylko produktem, ale i Paniami, które pracują w Lycon Polska. (pozdrawiam przy okazji;). Informacje o ofercie i cenach otrzymałam zarówno mailowo jak i telefonicznie, nie miałam z tym problemu. Dla porównania depileve robi szkolenia za 200zł i też warto iść, bo z każdego szkolenia i innej metody można wynieść coś innego, ale to są 2 zupełnie różne produkty. Same woski Lycon - REWELACJA. Nowa jakość pracy i do tego większe bezpieczeństwo klientki. Lycon to nie depilacja- to rytułał:) Żadem wosk nie usunie tak krótkich włosów jak Lycon (wystarczają 1-2mm, nawet 4 dni po depilacji klientka może przyjść na zabieg i wyjść z niego zadowolona.

Witam!! Chciałam zapytać osoby, które przeszły szkolenie z firmą LYCON, w jakiej cenie po przejściu szkolenia jest wosk twardy kg? Obecnie pracuję na tych produktach w Londynie, jednak szkolenia z tej firmy nie mam. Korzystam z uprzejmości koleżanki, która zakupuje większą ilość wosku ;) Jest to najlepszy produkt pod słońcem, jednak cena wysoka w UK, dlatego chciałam zapytać jak to wygląda w Polsce?

Gość gość
KILOGRAM WOSKU TO KOSZT 120 ZL.

Gość gość
Jest rewelacyjny! Kiedys robulam bikini zwtklym woskiem to bolalo 3x bardziej! Nie zamienie Lycona na żaden inny! W szczególności polecam 'MAKE MY DREAM beauty clinic' gdzie Pani kosmetolog Ewa jest bardzo delikatna i czuc tam przyjazna atmosfere! Cena takze kusi.... ;)

Gość gość
Tez polecam Make My Dream! Relewka! ;)

Gość gość
mam bardzo dobre doświadczenia z woskiem lycon dzięki Studio Wiosna w Kielcach