Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia_mi

SZPITAL NA INFLANCKIEJ WARSZAWA, OPINIE>

Polecane posty

jak to jest w tym szpitalu? warto tam rodzic? i czy faktycznie znieczulenie jest za darmo i je chetnie podaja?

Gość ghjhgkmhg
koleżanka z pracy rodziła tam właśnie..zadowolona tylko mówiła żeby się uczulić na obserwacje przez grupki studentów ha ha opowiadała że początkowo dziwnie się czuła jak wokół niej stało 5-7 studentów :( ale potem to już było jej i tak wszystko jedno:)

Gość wyszukiwarka, znasz coś takieg
studentą ???? chyba studentom!!!!

słuchaj jak ci się coś nie podoba to nie pisz tu:) a i linki do starych tematów z 2004 roku to mozesz sobie wsadzić:) pa

Gość nieno
Studentą? Czy teraz tak uczą w szkołach????? Ja nie znam nikogo z mojego pokolenia, kto by tak pisał. Skąd to wzięło? Co się teraz tak uparto na te ą?

zamykam temat:) a jak sie co niektórym tu nudzi:) to zapraszam na zajęcia do przedszkola:)

z 2004??wtedy się zaczął ten temat a zobacz na ostatnia stronę analfabetko jaka jest data!!! niunio a Ty jak juz tak poprawiasz to nie mówi sie te ą tylko TO ą. Bo jest jedno a nie kilka :)

Gość nieno
Do przedszkola? I kto to pisze. Proponuję wrócić do szkoły i popracować nad ortografią.

uuuu ale nam powiedziałaś!!! aż mi w piety poszło!

ktoś Ci bajki opowiada .Własnie dzwoniłam na Inflandzka i tam nie ma studentów przy porodzie!! co do znieczulenia jest podawane chętnie jak anastazjolog jest,,wolny'' czyli jak w tym czasie np. nie jest robiona cesarka

i to ja jestem analfabetką? buehehe ty nawet dobrze nie umiesz przepisać nazwy użytkownika bo z tego co widze to jest nieno a nie NIUNIO:)

Gość nieno
Dobrze napisałam. Dziecią, meżą i tak dalej i tak dalej, chodziło mi o liczbę mnogą.

dziecią ?? chyba pisze sie dzieciom:) może skończmy już tą zbędną dyskusję nie na temat a jak Panią sie nudzi w domach to może weżmiecie się za coś pożytecznego

a wiesz co to jest literówka?? jak nie to won!! nienio ale pisałas o literce a nie o dzieciach :)

Gość nieno
Napisałaś studentą, inne analfabetki piszą dziecią, mężą, zamiast studentom, dzieciom, mężom. Zrozumiałaś już?