Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata7777

Coś dziwnego działo się ze mną nad ranem

Polecane posty

Gość renata7777

nad ranem obudziłam się, chciało mi się pić, zrobiłam sobie herbaty, później położyłam się znowu, leżę i nagle czuję, jakby moje ciało unosiło się do góry, potem nagle jakby spadło, otworzyłam oczy i widzę, że jestem w innym nie swoim domu, chciałam się rozejrzeć, ale po chwili zaczęłam się jakoś dziwnie czuć, przewróciłam się, oczy jakby się zamknęły i nie mogłam się ruszyć, po chwili czułam jakby moje ciało znowu unosiło się do góry, po czym spadło, ale wciąż przez chwilę nie mogłam się ruszyć, ani otworzyć oczu, w końcu udało mi się poruszyć i otworzyć oczy i zobaczyłam, że jestem u siebie na tapczanie, co to mogło być ?

Gość myślę, że niewątpliwie
porwał cię jaszczomp

Gość zjadłaś ogórka
:classic_cool:

Gość Salomea.,
OOBE/paraliz przysenny

Gość kjhbgcvfc
paraliz senny nie boj sie ;) mi tez sie to pare razy przydarzyło w sumie straszne cialo sie nie rusza spi jeszcze a umysl juz jest rozbudzony stad poczzucie ze nie mozesz sie ruszyc nie martw sie to nic takiego duzo osob to ma jest to skutek przemeczenia

Gość qwedfcvbnjyhnmk,
ale ona sie obudziła w innym miejscu to raczej nie paralz przysenny tylko urojenia .

Gość hopsia sia
super, moge ci pozazdroscic :) wielu ludzi uczy sie tego latami, a tobie to przyszlo ot tak samo z siebie :) to co przezylas to oobe (out of body experience) znaczy to podroze poza cialem :) poczytaj o oobe w necie, wielu ciekawych rzeczy sie dowiesz :)

Gość nie mogło jej się prztrafić
oobe, bo chyba jakby to było oobe, to by była cały czas u siebie w mieszkaniu i zobaczyła by swoje ciało leżące na tapczanie, tak mi się wydaje

Gość nie mogło jej się prztrafić
ja obstawiam ld

Gość OOEB
ŚWIADOMOŚĆ POZA CIAŁEM Niedawne badania naukowców sowieckich dowiodły, że OOEB(wyjście świadomości- ducha poza ciało), i inne zjawiska paranormalne nie mają nic wspólnego z promieniowaniem elektromagnetycznym. Eksperyment dowodowy polegał na zamknięciu medium w klatce Faradaya przez którą nie wyszły fale elektromagnetyczne, natomiast duch medium wyszedł poza ciało i dla którego nie istniał ani czas, ani zapora. Co to za forma energii tylko Bóg może wiedzieć.(na podstawie "Oni byli poza ciałem" ks.Giovanniego Martinettiego) jest to cyt. z netu z "vademecum zdrowia- jak żyć żeby żyć"

Gość zapraszam Cię
do siebie do mojego wygodnego łóżka jutro o 6:30, to pofiglujemy/poseksimy 4 x po 2 x i tak do wieczora. Zobac jaki pszystojny jeste: http://stuff.swir.us/2007/04/01/ja%C5%9B_fasola.jpg

Gość alajnaaa
oobe też to czasem mam ale sie nie boje nawet umiem sie z tego wyrwac kiedy chcę

Gość ale ona nie miała oobe
.

Gość dariuszusz
miałaś LD

To jest tzw boogieman. Tez tak mialam. Wydawal mi sie ze plonal mi plecy. Nie moglam sie ruszyc ani otworzyc oczu ani tez mowic. Masakra:( myslalam ze jestem opetana czy cos!

Gość łomotkobosko
ło cło to je boogieman ?