Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guslarkazkafe

oto moj nowy nick

Polecane posty

O nie jest uroczy - nie CYGANKA bo to by sie zle kojarzylo. MONSTER - odrzucilam. Guslarka - pewien urok ma to slowo 🌼 Czemu nie? 🌼 Ja lubie byc guslarka z kafe...

Gość kojarzy mi sie jakoś tak yyy
jak w stylu : TAJEMNICZE SMARKI NA FIRANCE ...

Wiecie - czemu tak sie nazwalam? Powiem wam prawde mile dzieci. Zeby ograc PRZYCZEPE. Bo mi powiedza - jak to stalas o prace stala W PRZYCZEPIE KEMPINGOWEJ albo o staly adres i mnie wyrzuca z hukiem bo mialam mieszkac w domku. Ogrywam to wiec zeby sie nic takiego mi nie stalo w Holandii teraz. Bo tak obiadem stoje o te stala prace, ze nawet nocki wiecie powinni mi uznac, ale nie za bardzo moga na szczecie bo nie pasuje. Mialam isc na dniowki. Bo w sumie - czemu nie z nocek. Kiedy nie pasuje i moze byc, ze wycieczki mialam a teraz stala praca. Ale wiecie - byle nie w przyczepie bo wycieczka , jeszcze latem. Od razu pisze i w razie co spadam bo co robic? I zeby nikt pretensji do mnie nie mial bo za to mnie juz wyrzuca i widziec nie chca. A wiecie - kto mi da na konto i tyle :( Takie zycie :( A tak to tam moge byc. O basen bede stac, o plywalnie. Nie wiem. O zdrowie. Nie wiem o co - cos wymysle. W tej przyczepie tez, ale wolalabym nie bo mnie skrzywdza w tej przyczepie. Przydalby sie choc w NAZWIE HOTEL. I tyle.

Gość wiecie srecie
:o

Gość ladaco
prócz ostatnich 4 liter kojarzy mi się z przeciągnięciem po klawiaturze palcem

Wiecie - ja nigdy nie dam tym gejom USA bo niech je maja od wlasciciela, zeby NIC NIE BYLO NA MNIE. Nie moge i tyle. Maja dobrze zyc z wlascicielem, przestac dzialac charytatywnie i tyle. Bo straca USA i ich wyrzuci. On im TYLE wybaczy, ale jeszcze raz takie cos i wyrzuci wszystkich. Holenderke tez. Taki jest - po co mu to cale biuro. To jest zupelnie niepotrzebne - nie tam, nie tak i tyle. I zeby sie nikt juz niczym nie ludzil. Wlasciciel to POTWOR i koniec. Tyle uszlo, reszta ani na milimetr. On po prostu nie mial pojecia ze ludzie pieniedzy nie mieli. Ale wiecie - jak mozna nie miec telefonu do wlasciciela gdy nie ma pieniedzy na koncie? Przeciez moze miec problemy finansowe. Nie moze tak byc? Akurat nie ma, ale... a Arabowi ani dobrego slowa, na pewno jak widzial co w biurze sie dzieje to robil to samo i tyle :( Wiecie czemu tam siedza? BO MORZE. I temu kradl. Bo im to UDOWOADNIAL. A mnie tez - bo jeszcze wroce. NIgdy. Pytanie - kto zaczal krasc pierwszy i tyle. To juz bez znaczenia. Wiecie - magazyny mozna miec wszedzie - o co chodzi - on to sprzeda i kupi se gdzie indziej. Po prostu kupil magazyny NAD MORZEM i tyle. Czy tam blisko morza zeby transport byl tani. I to wszystko. Zeby daleko nie musial jezdzic - MOIM ZDANIEM jeszcze blizej chcial - NA PLAZY mi powie, ale sie nie dalo. I to o to w tym chodzi. Najlepiej w stoczni by je mial, ale tyle mu dali. Choc jak patrzy na zaloge to calosc se przeniesie i tak tam jest wielkie G wiecie. I co? Nie moze tak byc? Moga nawet byc ci sami ludzie, ale calosc przeniesiona np. w okolice Venlo - czemu nie? I tyle. Tu sprzeda, tam kupi - bedzie jezdzil autem bo widzi jak morze stracil i przez to plywa, na pewno nie za duzo, ale troche zeby morze miec. Powinien miec mi powiedza. A ja wiem co robil? Po co mu magazyn z zywnoscia? Nie wiem. Cos tam widocznie planuje czy cos. Skad ja mam wiedziec takie rzeczy i tyle :( Nie wiem jak ta firma dziala. Jakis magazyn jest i tyle. Koniec :(