Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w japonkach

Czy podobają Wam się mężczyźni noszący japonki?

Polecane posty

Gość w japonkach

Ja sam w nich pomykam każdego lata i chyba z roku na rok coraz więcej chłopaków w nich chodzi, jednak wciąż są (oczywiście) takie grupy w naszym społeczeństwie, które uważają to za (powiem łagodnie "mało męskie"). Nie wiem skąd wzięło się przekonanie, iż są to obuwie typowo damskie. Tylko w Polsce chyba tak jest... Czekam na Wasze opinie :)

Gość jeśli to w miejscowości
wczasowej na przejście do plaży, czy na basenie, to nie przeszkadza. W mieście beznadzieja:(

Gość w japonkach
A jeśli na mieście to co w tym dziwnego? lepiej w adidiasach albo sandałach i skarpetach?

Gość jeśli to w miejscowości
a w szortach plażowych też po mieście pomykasz? Japonki to buty na plaże, na wakacje a nie na łażenie po mieście. Za chwilę czarne stopy masz przecież, i to jest obrzydliwe:(

Gość nkhjkjkjkl
podobaja, uwazam to za zupełnie normalne do osoby troche wyzej, aTy dziewczyno nie chodzisz w japonkach latem ?? ze piszesz ze fuj ??

Oczywiście, że japonki u mężczyzn są fajne :) Mi się bardzo podobają, tym bardziej, że mało mężczyzn w nich chodzi i jak już jakiś ma to duży plus za odwagę :) Mój mąż akurat nie jest za japonkami i ok, szanuję to. Ale ostatnio jeden z klientów przyszedł w japonkach i przyznam, świetnie w nich wyglądał :)