Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

sciąć włosy?

Polecane posty

hej ten bob fajny ale widzę że twoje włosy kręcą się lekko więc by był efekt na pewno będziesz musiała prostownicą prostować

Do fryzurki jaką chcesz mieć pasują gładkie,proste włosy.Twoje (tak przynajmniej wynika ze zdjęcia) naturalnie się falują.Więc będziesz musiała używać prostownicy albo efekt będzie marny.Sama zdecyduj.

Gość młodziutka krysia
Dla mnie to przede wszystkim umyj się pod pachami, używaj kulki, a jak to zrobisz, to Ci doradzę, bo jestem fryzjerką. Gdybyś przyszła do mnie do salonu, z tak mokrymi pachami, to nie udzieliłabym Ci usługi.

tak wiem ,że mam lekko falowane z natury ,ale od czego jest orkągła szczotka i prostownica? boje się ,że mi nie będzie pasować ta fryzrua albo szybko się nią znudze a z drugiej strony prawie całe życie chodze w długich i mnie już to męczy.

Gość iiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuu
nie scinaj,bedziesz wg mnie zle wyglada,komicznie.no imasz faloane wlosy,najlepiej chyba ci w rozpuszczonych,moze po prostu skroc koncowki?

nie rob tego! ja tez scielam na boba jakies 8 miesiecy temu.. podobalo mi sie przez moment a pozniej zalowalam.. no i zapuszczam od tamtej pory :P naszczescie szybko mi rosna :P

Skoro nie szkoda ci włosów niszczyć prostownicą to tnij :D Fryzury na wybranych zdjęciach nie zmienią radykalnie długości twoich włosów,więc jak bob okaże się niewypałem to jeszcze będziesz mogła pokombinować. Ja mam podobną fryzurkę,ale znacznie krótszą (przód do linii brody) - fajnie się nosi i prezentuje :)

Lady Love no teraz już sama nie wiem ,ale ja chciałam takiego dłuższego boba jak na zdjęciu ,hmm juz sama nie wiem w końcu to tylko włosy odrosną jakby co?!

Gość podetnij je tylko
a sa strony gdzie można wstawić zdjęcie i pobawić sie z różnymi fryzurami, masz ładne oczy, pewnie w kazdej fryzurze bedzie Ci dobrze

Nie dysponuję zdjęciem - obcięłam dopieor w piątek :) Wyszło trochę jak niedawna fryzura Victorii Bekham,ale tak jak wspominałam krótsza - tył mocno wycieniowany (jak do klasycznej dł.boba),a przód (również wycieniowany) sięga linii brody.Nie mam grzywki.

Gość o fajnie
a ja powiem zetnij. w koncu kiedy jak nie w tym wieku eksperymentować. a skoro i tak nosisz w koku to po co ci długie? Żyje się raz. zaszalej

Gość sdfsdsd
za duzo pier dolenia z takimi wlosami jak sie ma swoje falowane :O tez byl czas ze kombinowalam a teraz zapuszczam , wyjdz na deszcz czy cos i wygladasz jak idz stad i nie wracaj :O

okrągła szczotka i prostownica to na pewno będzie konieczne i to codziennie- a nie myślałaś by je ściąć tak przed ramiona z lekko dłuższym przodem

Gość pytam sie was 2
nie ścinaj- Twoje zdecydowanie ładniejsze

Masz ładne proporcjonalne rysy twarzy,więc każda fryruzra będzie ci pasować.A jak ci się nie spodoba to zawsze możesz spiąć :D

nie będą Ci pasowały, sama mowisz,ze masz końską twarz to pomyśl - krótkie włosy jeszcze bardziej ją uwydatnią .

Gość wandeczka889
Jennifer, ile masz lat????:)

Gość Natsuki
Ja sobie rok temu zrobiłam takiego boba. Nienawidzę tej fryzury. Ciężko się układa, a jak chcesz normalnie jak człowiek wziąć włosy w gumkę, to nawet to wygląda beznadziejnie. Ścięcie się na boba to była moja najgorsza decyzja, jeśli chodzi o włosy :O Nie polecam.

24 lata;) nie wiem sama ,muszę się zastanowić ściąć na pewnie zetnę ale albo wycieniuje albo ten bob ,a bob właśnie optycznie skraca twarz