Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

sciąć włosy?

Polecane posty

Jeżeli masz pociągła twarz to krótkie włoski ci ją zaokrąglą i będzie bardzo ładnie wyglądać w tych włoskach też ci bardzo ślicznie. Ale jeśli chcesz coś zmienić to śmiało możesz ścinać tak jak chcesz. Masz piękną buzię i wszystko ci będzie pasować ;)

Ja znowu żałuje ,że wycieniowałam włosy i też dużo je skróciłam miałam takie długości włoski jak ty ,a teraz mam włosy do ramion. Długości mi się podoba bo włosy wyglądają na bardziej odżywione ,ale ta moja góra włosów wycieniowana mi się nie podoba:(

zrób sobie takiego boba...zawsze to jakaś odmiana a włosy odrosną ;-)

Obcinaj ;) Ja też się noszę z zamiarem zrobienia sobie takiego boba i obcinam przy nast wizycie u fryzjera. Ale przy twarzy nie skracam, mają być do ramion, a góry nie chcę bardzo krótkiej i wycieniowanej, tylko akurat taką jak na tym zdjęciu.

Gość koiko
a ja tak jak ktos wczesniej radze sciac do ramion z dluzsza grzywka,ktora bedziesz prostowac i bedzie ci ona tak fajnie spadac na twarz:)

to pierwsza jest tragiczna wg mnie. Takie sa juz dawno niemodne. Ta druga wyglada o wiele lepiej ale to pewnie dlatego,ze nie dsoc ze ladna dziewczyna ,alden wlosy ,profesjonalnie wystilzowane no i super fotka. Ogolnie to jestem na nie i wydaje mi sie ze taka fryzura nie bedzie ci pasowac.

Gość hasda
Cześć Jenni:D Mi nie wchodzą te zdjęcia, to Ci nie doradzę, ale myslę, że teraz masz całkiem fajne włoski:)

Gość ddfdfdfdf
wstretna czarownico ty akurat masz tak dlugie wlosy ze szok, jeszcze rozumiem jakbys miala do pasa to bys mogla sie zastanawiac czy scinac czy nie, ale tak...? jestes taka wstretna, ta geba jak u baby jagi