Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnniewiem_____

Czy żaroodporne naczynie z rybą wstawiamy do nagrzanego piekarnika czy zimnego?

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnnnnnnnniewiem_____

Czy żaroodporne naczynie z rybą wstawiamy do nagrzanego piekarnika czy zimnego? A może naczynie wstawiamy do piekarnika bez ryby, aby rozgrzało się razem z piekarnikiem a potem dokładamy rybę? Matka mi kiedyś mówiła, że nie wstawiamy do nagrzanego piekarnika, bo może pęknąć.. Zgłupiałam już.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nieładnie
Matka ma racje, naczynie pęknie jak wstawisz do nagrzanego. Wstaw w zimnym, albo nagrzej samo naczynie a później włóż rybę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no własnie jak sie samemu gotu
ja zawsze wstawiam do nagrzanego i nigdy nie peklo, a jak ryba bedzie sie ogrzewac, az piekarnik dojdzie do danej temperatury, to ci sie rozciapcia i bedzie breja

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×