Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniutek263

Chce zajsc w ciaze!!!

Polecane posty

Gość aniutek263

Witam,wiem ze tematow tego typu jest tu wiele ale jakos nie potrafie sie w nich polapac.Potrzebuje informacji od poczatku,jak najszybciej zajsc w ciaze i co moge stosowac zeby to przyspieszyc,slyszlam o olejku z wiesiolka ale czy to skutkuje i czy sa jakies wspomagacze dla panow,witaminy czy cos w tym stylu. My staramy sie od 7 miesiecy ale bez tych wszystkich tabletek i postanowilam ze moze warto sprobowac ale nie wiem od czego zaczac.

Gość gabigabryssiiiaaaa09
testy owulacyjne, kwas foliowy, mniej myslenia o tym a wiecej dzialania, powiodzenia

Gość a ile masz w ogóle lat?
?

Gość powiem ci co bedzie
dokładnie mniej myślenia o dziecku :) zażywaj kwas foliowy jak i ty tak moze i twój facet go brać nie kochaj sie dziennie tylko jak masz owulacje:) a po stosunku daj nogi na 15 minut na sciane do góry :) mi to pomogło

Nie myśl o ciąży to błąd WYJEDŹ Z PARTNEREM GDZIEŚ GDZIE JEST MIŁO SPOKOJNIE NASTROJOWO nawet na 2 dni W TAKIM CZASIE GDZIE MASZ OWULACJĘ. Zmiana otoczenia dobrze wpływa na psychikę człowieka TWOJĄ I PARTNERA.

Przyszły tatuś nie bierze cynk i tuż przed seksem mocna kawa, poza tym zakaz trzymania laptopa na kolanach i gorących kąpieli. Seks co drugi dzień. Relaks. Po stosunku nie tylko nogi do góry ale i najlpiej pupę :-). I tak jak przedmówczynie - mniej myśleć więcej działać. Po roku starań konsultacja z lekarzem.

Gość aniutek263
ja mam 28 lat i juz jedno dziecko w wieku 8 lat wiec juz czas najwyzszy na drgie :) dzieki wszystkim zobaczymy czy sie uda,jutro lece do apteki :)

Gość a ile masz w ogóle lat?
aniutek263 to pierwsze było oczywiście wpadką tak?

Gość aniutek263
no niestety tak:P

Gość aniutek263
oczywiście. Na dodatek analną. Wujek stefan mówił, że jak mi spenetruje kakowe oczko, po wszystkim wyssie swoje soki co do kropli, a potem wyliże mi pusie, to nie zajde. A jednak :O

Gość aniutek263
mam nadzieje ze domyslacie sie ze to podszyw to wyzej

Gość aaaaaaaaaasia :)
nie myslec, nie myslec, nie myslec :) kochac sie tak w polowie cyklu od ok 10-20 dnia co drugi dzien.