Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzej

mam etat , mogę dać partnerce byt.

Polecane posty

Gość tymonn gey
witam, a szukasz chłopaka bo ja chętnie

Gość jnbyfrdee
mowiles juz

martva , czy może martwa! Che che che. Brak ci milości dziewczyno, a jak jak dziad to ty ... sama wstaw co chcesz.Che che che che.

Mówić że się ma to można, ja też moglbym piosać że mam partnerkę i co? Nie mam, a ty pewnie też nie masz tylko mówisz że masz, a tak naprawdę chciała byś mieć.

Gość Andzeej
turlam dropsa :classic_cool:

Nie jesteś Martva kopetentna by tak mówić, ja mam dobrą intuicję i czuję kiedy kobieta łga i mowi nie prawdę. Mi odsamego początku coś nie pasowało z tym twoim chłopakiem i teraz już jestem na 100 proc... pewny że też tak jak ja chciala byś mieć partnera i tylko by zatrzeć swój smutek że go nie masz piszeż że go masz a tak naprawdęto go nie masz.

OOOOOO!!!!! serdeczne dzieńdobry żdesperowanej żonce, jak się masz ? I dzięki za dobre słowa!

Widać Ze Martvej zabrakło prawdziwych argómętów, tak już jest kiedy się nie mówi calej prady tylko się udaje, a tak na prawdę to tylko się cały czas kłamnie.

nie lubie bezsensownych konwersacji, szkoda czasu napitolenie od rzeczy

cały czas mocno szukam ale coś ciezko chyb a będzie znaleść dobrą partnerkę tu wśrod tylu kafeterianek. To chyba nie był dobry pomysł bym tu zaglądał i to chyba moje ostatnie wejście , chociaż jak to mówią nie można mówić nigdy że nigdy bo niewiadomo jak może być, ale coś nie specjalnie się tu czuję .

tak własnie dzieki Żono Zdesperowana Domowo. Ta Martva to chyba , naprawdęjest chyba niepoważna. Cały czas tylko by się wykłucała i wykłucala przez to psuje cały temat.

i tak zadna na ciebie nie poleci wiec spadaj na sympatie czy cholera wie co 🖐️