Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiasynusiaiii?

jak obstawiacie-ciaza czy nie

Polecane posty

Gość mamusiasynusiaiii?

dzis 27 dzien cyklu,sexik 15 dni temu..a 5 dni temu delikatne plamienie... mam bole podbrzusza,wzdecia,mrowienie nie powiem czego;) i czesto sikam.. myslicie ze to fasolinka???

Gość mamusiasynusiaiii?
haalo

nie wiem, czy "fasolinka", ale wiem jedno - jesteś infantylna aż strach.

Gość no nie moge z was
moze kobieta stara sie bezskutecznie o dziecko i dlatego tak zdrobniale nazywa embrion,chciala sie dowiedziec jak duze ma szanse... xlilox daj se siana - jak mozna po 1 słowie nazywac kogos infantylnym cwaniaro

Po dwóch bo jeszcze był sexik;-) Szansa jest ale wiadomo im bardziej się chce tym gorzej. Musisz jeszcze kilka dni wytrzymać.

Gość alealaniemakota
ja tez nazywam sex,stosunek,współżycie czy jak tam chcecie sexikiem. i nie mam 15 lat tylko 30... do autorki-szanse masz calkiem spore...

Gość kizia mizia 7777777777777
ja tez staram sie o dziecko dlugi czas ale dla mnie dziecko to dziecko a nie fasolinka.tak samo jak pochwa czy penis a nie cipka czy pisiorek.kurwa ....nie cofajmy sie w rozwoju i nazywajmy rzeczy po imieniu.

Gość o co wam chodzi do cholery
bede nazywala swoj embrion jak mi sie podoba. Mieliscie odpowiedziec jakie mam szanse na ciaze a nie pieprzyc frazesow o infantylnosci.No cóż, w końcu wakacje się zaczęły,dzieci muszą się czymś zając , co?