Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperada32

jestem tak zdesperowana ze zaloze konto na synmaptii ale czy warto?

Polecane posty

Gość desperada32

kurcze, powiedzcie mi czy jest jaksa sznase ze kogos sensownego tam znajde? znacie jakies pary ktore sie poznaly dzieki temu portalowi? prosze , pomzocie mi!!??!?! od lat jestem sama, nie poznalam nikogo i chyba nie ma na to wiekszych szans. wiec sprobuje rpzez internet no bo jakie mam wyjscie?

Gość serena***
próbowałam ale już teraz nie, pełno nieudaczników, zboczeńców i żonatych szukających przygód, tragedia

Gość fffffgfgghgh
nie szukaj juz bo po co, po co ci facet? i to jeszcze jakis z odzysku bo masz 32 lata tak? wiec bys musiala szukac kogos starszego a to niestety juz wszyscy ostro ruchali niejedną, ja juz bym wolala byc sama jak z takim. nie rozumiem po co ci facet???

Gość seksowny zarloczek
swedzi cie tzipa czy tzytzki?🖐️

desperada, ale dlaczego nie w realu? Co jest problemem? Nikogo nie poznalaś w szkole (chodzi mi o studia?) A w pracy? A może jakis kurs, wycieczka? A jak tam twój wyglą? Dbasz o siebie? Jestes raczej atrakcyjna? Towarzyska? wiesz portale to nie jest zly pomysl bo mnie np kilka razy zaczepiali faceci na nk i to fajni goście byli - nie ma znaczenia gdzie sie poznajemy - ważne aby trafic na kogoś odpowiedniego - tylko, ze jeżeli problem tkwi w tobie, twoim podejściu czy wyglądzie to najpierw powinnas nad tym popracować.

Gość desperada32
kurcze, no to co mam robic? a jakis inny portal? powiem szczerze ze nie poznalam zadnego faceta z ktorym moglabym gdiesz wyjsc od 4 lat!!!!!!!!

Gość z napojami się zgodzę
ja się zalogowałam, bez zdjęć i na innych niż prawdziwe danych :P W moim przedziale wiekowym w mej okolicy nie było nikogo ciekawego; z tych co znałam z widzenia, to albo kobieciarze po 20 dziewczyn rocznie albo sieroty. Dużo jest natomiast mężczyzn w granicach 31-35 lat, część z dziećmi... Aha - i są to zwykle - zauważyłam, te same osobniki, co ogłaszają się jeszcze na wyborczej... ja nie znalazłam żadnego ciekawego chłopaka. Ale szukaj szczęścia - podobno niektórzy znaleźli swoje połowy na tym portalu.

Gość desperada32
nie mam za bardzo nzjaomych ze szkoly/studiow na moim kierunku parwie 90% to byly kobiety. wycieczki? hmmm no nie mam za bardzo za co i z kim gdzies wyjechac. jezeli chodzi o wyglad ,no to nosze rozmair 40 , mam 175cm wzrostu, sredneij dlugosci brazowe wlosy, nie jest jakos szczegolnie ladna, ale brzydla raczej teznie ,taka przecietna. czasami wychodza do jakeigos baru z koelzankami z rpacy ,ale tylko 2 razy ktos mnie staral sie poderwac - jeden koles ktory mial z 45 lat z czego 42 spedzil pijac pod sklepem ,drugi -typowy prostak rzucajacy chamskimi i malo smeisznymi zartami.

Gość desperada32
i nie chce tez zadnego ''po przejsciach'' czyli z dzieckiem ,rozwodni ok ale bez dziecka.

Gość idz do nie j i powiedz
jest jeszcze zapisani sobie

Gość desperada32
Ojciec zmusza mnie do prostytucji :)

desperada to może zmień prace na taka gdzie byś miała kontakt z facetami, może jeszcze jakies studia co? Możesz przeciez umowić sie z kims mlodszym (kilka lat to nie jest wielka roznica) - a jaka jesteś z charakteru?

Gość flejka 258963
meetic polecam

Gość ja znalazłam meza
na hellopl . com

Gość a bo Ty jedna szukasz
ja poznałam faceta - wolnego; bez nałogów; bez byłej ani obecnej żony ani dzieci tutaj na Kafeterii. Jest fantastycznym człowiekiem, normalnym - wbrew pozorom i bardzo kulturalnym.. I też poznałam go w momencie, kiedy już myślałam, że zostanę na zawsze sama. Więc można kogoś poznać bez wychodzenia z domu :) Osobiście - sympatii nie polecam, jest jeden portal nad ktorym swego czasy myślałam, czy się nie zalogować - my dwoje bodajże. Tam podobnoż sa ludzie, którzy szukają kogoś na poważnie, więc może mniej jajcarzy będzie i poszukiwaczy przygód - bo abonament też trzeba opłacić, który najtańszy nie jest. Serwis zaś, z tego co wiem, zapewnia bezpieczeństwo danych - że nie zobaczy Twego profilu każdy, kto otworzy przeglądarkę- jak to ma miejsce na sympatii

Zrob tak: zaloz konto na sympatii, umow sie pare razy z jakims facetem na kawe, a potem wroc tu na forum i opowiedz nam o swoich wrazeniach. Ja sie umowilam z paroma facetami z tego portalu i jestem zalamana tym, co tam mozna spotkac. Moglabym na ten temat zapisac kilka stron, ale co ja tu bede przynudzac. Po prostu powiem Ci, droga autorko, sama sprawdz i potem napisz nam, co uwazasz.

Gość Grzegorz Kleszcz
nie jęczeć baby! :P swój ciągnie do swego :D skoro przyciągacie samych nieudaczników/chamów i prostaków ... to widocznie tylko dla nich jesteście atrakcyjne :P

Gość maciuś skarbie :(
ja poznałam tam miłość życia :( załóż , ale uwazaj na zwodzicieli itp.

Dwie moje kolezanki, poznały swoich męzow na takich portalach, i faceci ok. Niestety tych szukajacych przygod jest wiecej, lepeij uwazaj, ale chyba warto sprobowac, skoro im sie udalo. Powodzenia

Gość desperada32
no to moze sprobuje. w sumie oprocz czasu nie mam nic do stracenia.