Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takijeden24

nie rozumiem jak kobiety pisza cos takiego: ja i moj partner ehehehhe

Polecane posty

Gość takijeden24

jaki partner glupia szmato. chyba powinno byc ja i moj pan, moj wladca partner ehehehehe to mezczyzna rzadzi w domu, kobieta jest tylko jego popychadlem, workiem na sperme i ma sie zajmowac domem. rodzic dzieci i jego wychowywac i tyle. zapamietajcie to sobi glupie pindy, jestescie podgatunkiem czlowieka

No właśnie ciebie chyba kobieta nie zdołała wychować, mimo że zaliczasz to do jej obowiązków.

aha z twojej osoby wynika ze jestes pustakiem! spojrz na maryje???

Gość jestem normalnie wstrząśnieta
tym co napisales :o

taaa, tu wielki cwaniak a tak na prawdę sam zapierdalasz ze szczotą po mieszkaniu

Gość Jvggg
Mama cie bila po glowie, prawda :( :( ? Widac :o

Gość to ja się podłączę
a ja cię przeklinam za wszystkie bluzgi które tu i gdzie indziej do tej pory napisałeś. Odtąd za karę twoje zycie będzie pasmem samych chorób i nieszczęść.

Gość bj bjbhjk
TAKIJEDEN WSZYSTKIEGO NAJGORSZEGO KUNDLU

Gość to ja się podłączę
I będę cię tak przeklinała ZA KAŻDYM RAZEM kiedy zobaczę wątek obrażający albo chociaż tylko prowokujący kobiety.

Gość takijeden24
ale ja napisalem sama prawda. kiedys, 20lat temu i wczesniej to byla oczywista oczywistosc, dzis media i kolorowe pisma wam mozgi wypraly

przykre, ale prawdziwe . tak chciala natura, zgadzam sie z autorem, mimo ze jest chamem.

Gość chyba cie pogielo
kompleksy masz, mama bila?

wybacz ale ja nie dam soba pomiatac ;) mezczyzna decydujac sie na zwiazek z kobieta w tych czasach powiniem wiedziec na czym polega partnerstwo, to nie sredniowiecze, teraz nie ma czegos takiego ze facet rzadzi a kobieta siedzi przy garach trzeba sobie umiec wychowac faceta :D

Gość madra pani he he
niestety, jego cywilizacja ominela, jak to si emoglo stac?

Gość chyba cie pogielo
a ty martva widze ze nie szanujesz siebie

ze mnie taka feministka jak z koziej dupppy traba, wynioslam takie teorie z wlasnego domu w takim zwiazku zyje sie lepiej

Gość takijeden24
Mama mi robiła loda a jak nie chciałem to mnie biła i mówiła, że kobiety mają zęby w pochwie. Kocham moja mamusie a was nienawidzę!!!!!!!!!!!!

szanuje sie, ale to facet dominuje i rzadz. tylko trzeba znalezc takiego, ktory rzeczywiscie bedze fascynowal i ktoremu mozna byc ulegla. kobieta to gorsza istota, jednak zasluguje na szacunek.

moj facet ma podobne poglady, ale do tego szanuje mnie poniekad i okazuje uczucie mimo tego.

Lady Love ma rację, a że autor i Martva są zacofani to już nic na to nie poradzimy...:P przenieście się do średniowiecza skoro wyznajecie takie zasady i wartości. Równie dobrze mógłby panować u nas teraz król, który każdego mógłby skazać na śmierć na szubienicy. Zastanów się Martva zanim kolejną głupotę pierdolniesz.

gorsza? bo co, bo facet jest silniejszy od kobiety? ja sie gorsza nie czuje, wbrew pozorom tez mam mozg i potrafie czasem go uzywac:P

szanuje prawa natury, zeszta tylko razbylam z takimwlasnie "partnerem" i najgorzej go wspominm ze wszystkich eks. facet musi byc facetem, musi byc wladczy inaczej nie ma sensu zwiazek.

Gość takijeden24
ale czy to moja wina ze natura nas tak stworzyla?? mezczyzni są i silniejsi jesli chodzi o sile fizyczna i przy tym inteligentniejsi- wystarczy popatrzec na naukowcow, tych ktorzy zdobyli nagrode noble'a, ile tam kobiet?? albo np. popatrzec na ranking najlepszych szachistow, o ile dobrze sobie przypominam w pierwszej setce jest jedna kobieta (ranking bez podzialu na mezczyzn i kobiet). takie sa fakty a z faktami sie nie dyskutuje

z tym ze facet taki musi byc silny, wzbudzac respekt i fascynacje, musi byc postawny, musi miec dusze wojownika. bo teraz takie cioty sieporobily, ze do facetow im daleko :o

do tego dochodza kwestie takie jak okres czy ciaza, kiedy kobieta jestdo niczego praktycznie a PRAWDZIWY mezczyzna jest sprawny i silny cale zycie

Dla ciebie pewnie musi być władczy, żebyś się nie pierdoliła po kątach ze wszystkimi. Ale nie każda jest taka. Zresztą, są gusta i guściki. Są związki, w których rządzą faceci i są związki, w których rządzą kobiety. Więc przestań bredzić od rzeczy.

to nie sa kobiety, tylko babochlopy. a ci mezczyzni to ciotki, ja mowie o samcach z krwi i kosci,bo tylko takich do siebie dopuszczam.